Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

“Calitatea superioară a porţelanului”–motivaţia obişnuită pentru un preţ ridicat al faţetelor

Tratamentul dentar cosmetic cu faţete dentare ceramice nu este unul ieftin; el este mai mare decât preţul altor tratamente de restaurare cosmetică dentară. Însă, în acelaşi timp, este mai mic decât tratamentul ortodontic cu aparate dentare.  

 

Totuşi, recurgerea la un astfel de tratament de înfrumuseţare în cazul unor dinţi prost poziţio-naţi pe arcadă nu este întotdeauna cel adecvat, în cele mai multe dintre cazuri el mai mult accentuând, prin albire, luminozitate etc., dintele defectuos.

 

Deci, în acest caz, se impune recurgerea inevitabilă la tratamentul ortodontic cu aparat (acolade, bretele etc.) (preţ faţete dentare ceramică).

 

În general, costul tratamentului cu faţete de porţelan, pe lângă alte determinante care de cele mai multe ori sunt particulare, depinde, în primul rând, de numărul de dinţi primitori de faţete. Celelalte criterii particulare se referă la ţară, clinică, poziţia acesteia în cadrul oraşului respectiv, calificarea şi prestigiul medicilor şi al tehnicienilor dentari ai unităţii medicale respective etc.

 

De pildă, în unele centre rezidenţiale şi în localităţile dimprejurul lor medicii stomatologi pot percepe mai mult decât în alte părţi. Iar reputaţia unor medici sau tehnicieni ai unei clinici este iarăşi decisivă pentru nivelul preţului.

 

pret fatete dentare ceramica, pret fatete dentare ceramica bucuresti, fatete dentare bucuresti, hob

 

Cum se poate afla costul precis al tratamentului cui faţete dentare ceramice?

 

În afara oricăror paliere generale de preţuri – niciodată relevante pentru realitatea situaţiei dvs. dentare –, cea mai sigură cale de a vă informa eficient asupra preţului faţetelor dentare ceramice este:

 

  • consultare website-ul clinicii respective;
  • informarea telefonică;
  • utilizarea formularul de contact;
  • programarea la medic pentru constatarea exactă a situaţiei dvs. dentare, a necesarului pe care îl doriţi şi care vi se poate aplica, precum şi pentru fixarea precisă a preţului global al tratamentului (preţ faţete dentare ceramică).

 

De asemenea, tot la clinică, vi se poate prezenta un plan de facilitare a plăţii tratamentului (rate, asigurări, eşalonare etc.).

 

Faţă de faţetele de porţelan – care sunt faţete definitive, permanente, indirecte –, faţetele din răşină compozită – care sunt faţete de probă, provizorii, directe – sunt mai ieftine.

 

Dar este bine de ştiut că, în general, casele de asigurări (unele, căci nu multe clinci au contract cu casele de asigurări, care pot suporta plata unei părţi a tratamentului) nu ajută plata unui tratament cu furnir dentar – procedură cosmetică de înfrumuseţare şi nu de vindecare, de restaurare a sănătăţii dentare.

 

Aceste costuri vă aparţin dvs., dacă doriţi o astfel de recondiţionare de suprafaţă, şi nu esenţială pentru sănătate (preţ faţete dentare).

 

Conform ghidurilor stomatologice ale consumatorului, faţetele (furnirurile) de porțelan durează 10-15 ani, iar furnirurile compozite durează 5-7 ani, în condiţiile unei adecvate îngrijiri şi a protejării lor de alimente şi materiale dure, lipicioase etc.

 

Alegerea clinicii, a medicului şi a tehnicianului dentar sunt esenţiale în reuşita tratamentului

 

Înainte de începerea unui tratament estetic cu faţete dentare – a cărui posibilitate şi oportunitate numai medicul v-o poate recomanda – este necesar a vă alege bine clinica şi a vă interesa riguros asupra ei, folosind inclusiv recomandări externe, care sunt informaţii verificate, demene de crezare şi deosebit de utile.

 

Aceasta, pentru că preţul faţetelor ceramice poate fi foarte ridicat în unele părţi. În aceste condiţii, preţul per dinte poate urca foarte mult, iar justificarea curentă pe care o primiţi este că materialul ceramic, porţelanul folosit la confecţionarea ei este de o calitate care se apropie mult mai mult de natural decât alte tipuri de porţelanuri.

 

Iar realitatea este că atât de clamatul aspect natural nu se datorează doar calităţii materialului, ultimelor tehnologii folosite, ochiului versat şi abilităţilor medicului, ci, mai ales, calităţii ochiului şi mâinii creatoare efectiv a lucrării şi care aparţin tehnicianului dentar, adevărat maestru al domeniului  (preţ faţete dentare ceramică).

 

Clinica House of Beauty: o reputaţie verificată!

 

La clinica de top House of Beauty, din Pipera, unde lucrează medici şi tehnicieni de recunoscut prestigiu naţional şi internaţional, zâmbetul cu aspect frumos şi sănătos al pacienţilor – fie că sunt oameni obişnuiţi, fie vedete de largă recunoaştere publică – vorbeşte de la sine asupra calităţii tratamentului.

 

Potenţialii pacienţi pot urmări toate canalele media de informare asupra zâmbetului strălucitor al sutelor de pacienţi – de la mame, taţi, tineri profesionişti la mirese, miri, celebrităţi (preţ faţete dentare ceramică).

 

Cea mai mare parte a prestigiului acestei clinici este transmis nu de instrumentele de prezentare sau de marketing, ci de chiar pacienţii clincii, întotdeauna mulţumiţi, bucuroşi şi cu prezenţă îmbunătăţită în societate.

La clinica de elită House of Beauty, din Pipera (www.hobclinic.ro), lucrează medici esteticieni cu recunoaştere naţională şi internaţională în restaurarea performantă a danturii, zâmbetului, datelor fizionomice ale pacienţilor obişnuiţi, dar şi ale unor cunoscute vedete publice.

 

Pasiunea lor pentru restaurarea estetică dentară dă măsura rezultatelor în muncă şi prestigiului acestei clinici. Apelaţi, la cel mai bun raport calitate-preţ, la părerea şi serviciile acestor specialişti de vârf!

Pasiunea lor pentru restaurarea estetică dentară dă măsura rezultatelor în muncă şi prestigiului acestei clinici. Apelaţi, la cel mai bun raport calitate-preţ, la părerea şi serviciile acestor specialişti de vârf!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.