Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cu proteza fixă de la House of Beauty Clinic, eliminaţi toate neajunsurile protezei dvs. mobile

Foarte adesea, purtătorii de proteză dentară mobilă s-au săturat efectiv de permanenta instabilitate a dispozitivului, de jocul lui pe arcadă, de căutarea epuizantă a celui mai bun adeziv, de dificultăţile de vorbire, mâncat, ca să nu mai vorbim de neajunsurile de ordin estetic.

 

Vă puteţi despărţi fără regrete de actuala dvs. proteză aflată în permanent balans (chiar dacă a fost nu de mult timp rebazată), optând pentru o proteză fixă (permanentă) de cea mai bună calitate, produsă şi montată la clinica de top House of Beauty Clinic. Unitate medicală care practică unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preţ de pe piaţa serviciilor stomatologice.

 

Prestigiul medicilor proteticieni care lucrează în această clinică garantează reuşita deplină a fiecărui caz, mulţumirea de lungă durată a pacienţilor care s-au aflat în nevoi restaurative.

 

Experţii vă pot pune la dispoziţie o varietate întreagă de tipuri de restaurări protetice, pentru a vă corecta deficienţele şi a vă realiza o dantură normală, cu aspect sănătos şi frumos.

 

Nu toţi oamenii sunt în stare, din punct de vedere financiar, sa îşi pună implanturi; de aceea, apelează la alte soluţii, foarte bune şi acestea, chiar dacă unele sunt mai complicate şi pot dura săptămâni și chiar luni (proteze dentare fixe Pipera).

 

Instabilitatea protezelor mobile pe arcadă produce mari neajunsuri

 

Protezele dentare au, în continuare, mare căutare ca soluţie restauratorie, de înlocuire a din-ţilor lipsă, însă protezele mobile produc mari neajunsuri din pricina lipsei lor de capacitate de a-şi menţine fixitatea pe arcadă, neajunsuri pe care, în esenţă, le-am enumerat în introducerea acestui articol.

 

Şi măcar de-ar fi numai atât. Căci purtarea protezelor mobile (sau detaşabile, sau amovibile) pentru o lungă perioadă de timp poate provoca în timp o reducere a dimensiunii oaselor ma-xilarului. Iar adezivii pentru proteze, indiferent de starea lor (murdară, lipicioasă), sunt singura modalitate de a menține dispozitivul pe poziție.

 

Însă cu protezele dentare permanente, sau fixe, achiziţie tehnologică nouă şi tratament avansat, disponibile astăzi, puteţi elimina frustrările produse de clasicele proteze mobile acrilice împreună cu adezivii lor – iar aceasta poate fi chiar soluţia ideală pentru dvs.

 

La clinica House of Beauty, din Pipera, minunatele proteze fixate, prin diferite sisteme, pe implanturi, vă permit să mâncați, să mestecați, să râdeți, să vorbiți și să zâmbiți cu încredere deplină, fără riscul să înceapă a vă juca (“flutura”) în gură (proteze dentare fixe Pipera).

 

proteze dentare fixe bucuresti, proteze dentare fixe pipera, dentist bucuresti, dentist pipera, hob

 

Structura, principiul de funcţionare şi procedura de montare a protezelor fixe

 

Proteza fixă, ​​sau nedetaşabilă, este un tip de proteză adecvată pacienților cărora le lipsește u-nul, doi sau mai mulţi dinți. Un dispozitiv de protezare permanentă constă dintr-un rând de dinți artificiali (coroane) unite (sudate) între ele printr-un cadru, care este susținut de patru, şase sau opt rădăcini naturale, ori implanturi dentare artificiale.

 

Prin fixarea protezelor pe implanturi, se elimină necesitatea adezivilor atât de neplăcuţi şi de ineficienţi. Astfel, prin funcţionarea implanturilor ca nişte rădăcini dentare naturale, protezele permanente vă oferă o arcadă întreagă plină de dinţi aspectuoşi şi funcționali, care pot realiza o  mușcătură comparabilă cu a dinților dvs. naturali.

 

Aceasta ar fi structura de bază şi principiul de funcţionare restauratorie a unui astfel de dispozitiv. Dar, desigur, că până la fabricarea şi montarea lui (sistemul fiind unul complex şi deosebit de precis), este mai întâi nevoie de atenta examinare de către medicul protetician a situaţiei dvs. şi a discutării celei mai bune căi de tratament individualizat (proteze dentare fixe Pipera).

 

Apoi, vă va fi scanat osul maxilar, pentru a se obține o perspectivă asupra modului în care implanturile vor fi plasate în pozițiile optime. După care chirurgul va plasa două implanturi verticale în partea din faţă a maxilarului (arcadei) și celelalte două (proteza pe 4 implanturi, sau All-on-4), înclinate, în partea din spate a maxilarului (arcadei).

 

Odată ce zona maxilară a implanturilor este suficient de vindecată, protezele permanente – care au fost proiectate exact anticipat – vor putea să fie fixate pe aceste implanturi.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării protetice a danturii dvs.!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.