Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Despre restaurările estetice şi conceptul de lucru DSD al House of Beauty Clinic.

Clinica de top House of Beauty Clinic, din Pipera (Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucureşti, Ilfov), lucrează cu sistemul avansat Digital Smile Design (DSD), de prefigurare şi proiectare a viitorului dvs. zâmbet, în cadrul eforturilor de restaurare clinică şi estetică a danturii actuale.

 

DSD implică pacienţii în mod direct în procesul de restaurare şi îmbunătățire a zâmbetului lor, făcându-i co-proiectanţi ai propriului tratament prin partajarea obiectivelor, prin exprimarea dorințele și așteptărilor către echipa alcătuită din medici stomatologi cu înalt profesionalism, recunoscut naţional şi internaţional.  

 

Cosmetica dentară implică multidisciplinaritate, prima etapă de tratament fiind aceea de corectare a deficienţelor dentare şi abia ulterior intervine etapa de “înfrumuseţare” dentară efectivă, cu ajutorul dispozitivelor fizionomice (faţete dentare, sau furniruri) aplicate pe structuri dentare sănătoase (faţete dinţi).

 

fatete dinti, fatete dinti pipera, fatete ceramice, fatete ceramice pipera, fatete compozit, fatete

 

Intercacţiunea pacient-medic şi documentarea clinică

 

Interacţiunea directă şi complementară dintre pacient şi medicul stomatolog este ajutată, în modul cel mai preţios, de fotografii şi filme scurte, realizate în diferite etape ale tratamentului.

Evidenţa acestui istoric sprijină semnificativ procesul restaurator dentar, prin controlul riguros asupra evoluţiei lui.

 

Este vorba aici despre documentare clinică. Corpul medical al House of Beauty Clinic are constant parte de experienţele de care beneficiază şi alte clinici stomatologice de top din lume, în cadrul cărora cerinţele tehnice de restaurare sunt combinate cu dorințele și nevoile emoționale ale pacientului, cu obţinerea unor rezultate excelente, a unui drum sigur către un zâmbet natural, încrezător și frumos (faţete dinţi).

 

Cerinţele dentare au crescut în societatea actuală

 

Tehnologia a avansat, societatea s-a dezvoltat, pretenţiile oamenilor au crescut pe măsura cerinţelor sociale sporite, a necesităţii unei prezenţe frumoase în orice loc profesional (mai ales) şi de activitate umană.

 

Ei doresc să beneficieze de o prezenţă cât mai bună şi apreciată de societatea în care trăiesc, aceasta reprezentând una dintre chezăşiile succesului lor în viaţă, a încrederii în propria persoană, în potenţialul ei.

 

De aceea, în domeniul stomatologic, doar sanătatea oro-dentară, doar gura lipsită de probleme biologice și funcționale, doar micile restaurări dentare nu mai sunt satisfăcătoare pentru pacienţii cu pretenţii actuale, aflate în pas cu vremurile.

 

De la simpla sănătate s-a trecut la sănătatea estetică, la deţinarea unui zâmbet frumos şi natural, care să se acorde perfect cu atributele fizice şi, în special, cu personalitatea individului (faţete dinţi).

 

Digital Smile Design – concept şi protocol procedural

 

Stomatologii DSD ai House of Beauty Clinic sunt conştienţi de absolut toţi factorii care sunt necesari şi care contribuie la reuşita estetică de dincolo de stomatologia conventională. De-a lungul vastei lor expertize profesionale şi-au dezvoltat viziunea artistică şi setul de abilităţi adecvate atingerii nivelului înalt de Digital Smile Designer (faţete dentare).

 

Controlul şi sprijinul complementar al tuturor elementelor acestui sistem de lucru funcţionează ca o măşină rodată la parametrii verificaţi permanent: fiecare design personalizat al zâmbetului pacientului poate fi vizualizat limpede şi îmbunătățit cu ideile pacienților.

 

Indiferent dacă este vorba despre faţete de compozit, de porţelan, de ceramică aplicată pe zirconiu (dioxid de zirconiu) sau emax (litium disilicat), lucrul cu conceptul DSD permite stomatologilor House of Beauty Clinic implementare tuturor beneficiilor sale pacienţilor, rezultatul constând într-o radicală transformare şi evoluţie superioară la nivelul personalităţii şi a experienţei existenţiale a tuturor (faţete dinţi).

 

Digital Smile Design, aplicat muncii stomatologice de dispunere a faţetelor dentare fizionomice pe structuri dentare sănătoase, se constituie într-un concept care are la bază un protocol procedural.

 

El este susţinut de analiza proporţiilor faciale şi dentare ale pacienţilor prin utilizarea unei serii predeterminate de fotografii şi videoclip-uri digitale de înaltă calitate, care stabilesc şi prezintă relaţiile dintre dinți, gingii, buze, zâmbet şi trăsăturile faciale în mișcare și în mobilitatea emoţională.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. House of Beauty Clinic, din Pipera (faţete dentare), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  House of Beauty Clinic - Pipera, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.