Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

DSD - Simulați rezultatul final al tratamentelor dentare pentru a obține zâmbetul de vis

Obținerea unui zâmbet perfect poate fi dificilă și costisitoare. Din fericire, există o nouă modalitate de a obține zâmbetul de vis cu Digital Smile Design! Acest proces simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile sau coroanele, astfel încât să puteți vedea cum ar arăta înainte de tratament.

 

Este ușor și rapid - tot ce trebuie să facem este să încărcăm o fotografie cu dumneavoastră, iar software-ul nostru va genera o imagine care arată rezultatele dorite!

 

 

Nu este neobișnuit ca pacienții să fie anxioși cu privire la felul în care va arăta noul lor zâmbet. Pentru a face experiența mai puțin descurajantă, mulți dentiști folosesc acum simulări digitale ale tratamentelor dentare pentru a le arăta pacienților la ce se pot aștepta în final. Digital Smile Design (DSD) este un proces computerizat care simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare care urmează să fie efectuate.

 

Medicul stomatolog înregistrează și analizează modelul de mușcătură și structura facială înainte de a crea o imagine 3D individuală a dinților și gingiilor dumneavoastră. Pacienții pot vedea apoi cum ar putea arăta noul lor zâmbet pe acest model, înainte de a decide dacă doresc sau nu efectuarea tratamentului.

 

Doriți să știți cum va arăta zâmbetul dvs. înainte de a trece prin procesul de obținere a tratamentelor dentare?

 

Digital Smile Design este un proces computerizat care simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare care urmează să fie efectuate. Acest lucru înseamnă că vă puteți face o idee despre cum vor arăta dinții dumneavoastră după orice tip de tratament și puteți decide dacă merită pentru dumneavoastră!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Ți-ai dorit vreodată să ai un zâmbet perfect?

 

Designul digital al zâmbetului este un nou mod revoluționar de vizualizare a dinților dvs. și este mult mai mult decât o simplă imagine frumoasă. Vă permite să vedeți ce pot face diferite tratamente pentru dinții dumneavoastră, cum vor arăta înainte și după tratament și chiar vă permite să alegeți designul care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza DSD pentru a simula diverse proceduri dentare, cum ar fi albirea dinților sau coroanele, oferindu-vă control asupra rezultatului oricărui tratament.

 

Vă garantăm că, odată ce îl veți încerca, nu va exista nimic altceva pe pământ care să vă facă mai fericit cu zâmbetul dumneavoastră. Cu DSD îi ajutăm pe oameni să obțină zâmbetul de vis în câteva minute, fără durere sau timp de așteptare.

 

Cu ajutorul tehnologiei noastre inovatoare putem oferi o simulare exactă a rezultatelor obținute în urma tratamentului. Imaginile noastre 3D le permit pacienților să își vizualizeze viitorul zâmbet din toate unghiurile.Pacienții pot alege ce design doresc pentru noul lor zâmbet, navigând prin galeria noastră de modele create de dentiști de top din întreaga lume.

 

Nu trebuie să trăiești cu un zâmbet care nu te face fericit!

 

Dacă ești nemulțumit de dinții tăi, te putem ajuta. Oferim cele mai noi tehnologii digitale și îngrijire dentară de ultimă generație, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Iar echipa noastră de stomatologi va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a crea zâmbetul perfect pentru fața dvs.

 

Cu Digital Smile Design, nu este nevoie de extracții dureroase de dinți sau de intervenții chirurgicale estetice costisitoare - doar câteva vizite la cabinetul nostru și ceva timp purtând un aparat dentar în timp ce folosim un software de imagistică 3D de ultimă generație pentru a vă proiecta noul zâmbet! Este într-adevăr la fel de ușor ca 1 2 3!

 

În plus, cu DSD nu există costuri ascunse - toate prețurile noastre sunt listate pe site-ul nostru, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați înainte de a veni. Programează acum o vizită la House of Beauty Clinic și lasă medicii noștri specialiști in estetică dentară să aibă grijă de zâmbetul tău!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.