Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

DSD - Un proces computerizat de simulare a rezultatelor viitoarelor tratamente dentare

Digital Smile Design este un proces computerizat revoluționar de simulare a rezultatelor viitoarelor tratamente dentare. Acest lucru vă ajută să vizualizați cum va arăta zâmbetul dvs. înainte de a avea loc orice tratament real, astfel încât să puteți fi sigur că este exact ceea ce vă doriți!

 

Acest simulator revoluționar este un proces computerizat care ajută la previzualizarea rezultatului final al tratamentelor dentare. Acesta poate fi folosit pentru a ajuta persoanele cu probleme dentare să înțeleagă cum va arăta noul lor zâmbet în urma tratamentului. Procesul folosește imagistica 3D și un software fotorealist pentru a produce imagini ale viitorului zâmbet al pacientului, care sunt apoi împărtășite cu pacientul pentru aprobare înainte de a continua tratamentul. Cu ajutorul acestei tehnologii, pacienții pot înțelege mai bine opțiunile pe care le au și pot lua decizii mai informate cu privire la rezultatele tratamentului.

 

La ce ajută tehnologia Digital Smile Design?

 

Este un proces computerizat prin care se simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare. Este o reprezentare digitală a dinților dvs. pe care o puteți vizualiza atât în format 3D, cât și 2D. În acest fel, puteți vedea cum ar putea arăta rezultatele tratamentului înainte de a-l efectua.

 

fatete dentare, digital smile design, house of beauty clinic

 

Ce înseamnă această tehnologie pentru pacienți?

 

Pacienții își pot înțelege mai bine opțiunile de tratament cu ajutorul Digital Smile Design. Cu ajutorul procesului computerizat, aveți posibilitatea de a previzualiza o reprezentare digitală a dinților dvs. și de a vedea cum ar arăta aceștia în urma tratamentelor dentare înainte de a efectua orice lucrare efectivă. În cele mai multe cazuri, oamenii au nevoie de o anumită formă proportională cu trăsăturile lor.

 

Vă doriți un zâmbet nou? Cu Digital Smile Design, pacienții care doresc să își schimbe aspectul dinților pot vedea cum vor arăta înainte de a începe tratamentul. Veți putea decide dacă doriți să mergeți până la capăt sau nu, fără surprize. Niciodată nu a fost mai ușor pentru persoanele care sunt nemulțumite de dinții lor și nu știu cum să îi repare.

 

Nu trebuie să trăiești cu dinți care sunt pătați, strâmbi sau deformați. Puteți apela la diferite tratamente care pot remedia problemele dvs. dentare, iar cu Digital Smile Design, pacienții care doresc un nou design pentru zâmbetul lor au posibilitatea de a vedea rezultatul final înainte de începerea tratamentului și de a ști exact ce vor primi. Astfel, nu există surprize și le este mai ușor să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă ar trebui sau nu să continue tratamentul.

 

Bucuria de a zâmbi natural, fără inhibiții, trebuie și poate deveni realitate! Cu Digital Smile Design, pacienții care doresc un nou design pentru zâmbetul lor au posibilitatea de a vedea rezultatul final înainte de începerea tratamentului, astfel încât să nu existe surprize. Le este mai ușor să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la oportunitatea de a continua sau nu tratamentul, deoarece știu exact ce vor obține.

 

Zâmbiți mai des cu Digital Smile Design

 

Meriți să te simți încrezător în zâmbetul tău și să nu te simți jenat de felul în care arată dinții tăi. Cu tehnologia noastră revoluționară, puteți vedea cum va arăta noul dvs. zâmbet înainte de a începe tratamentul. Niciodată nu a fost mai ușor să obțineți un zâmbet perfect fără durere sau disconfort.

 

Ne dorim să aveți cea mai bună experiență posibilă atunci când vă faceți o lucrare dentară. Începeți astăzi și descoperiți cât de ușor este să obțineți un zâmbet nou și frumos la House of Beauty Clinic!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.