Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

DSD - Un proces computerizat pentru a obține zâmbetul pe care îl doriți

Digital Smile Design este un proces computerizat care simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare care urmează să fie efectuate. Zâmbetul pe care vi-l doriți poate fi obținut cu o singură vizită la cabinetul nostru și cu o amprentă a dinților dumneavoastră.

 

Procesul de proiectare digitală a zâmbetului este un proces computerizat care simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare care urmează să fie efectuate. Acest lucru se realizează printr-o simulare 3D de tip machetă, astfel încât să vă puteți face o idee despre cum va arăta noul dumneavoastră zâmbet înainte de efectuarea oricărei lucrări.

 

Când mergeți la dentist, de cele mai multe ori vă arată o oglindă pe care sunt proiectați dinții dvs. Problema este că ceea ce vedeți în acea oglindă nu este exact ceea ce se va face cu dinții dumneavoastră.

 

Cu Digital Smile Design, putem crea un proces computerizat care simulează rezultatul final al tratamentelor dentare, cum ar fi fațetele dentare, implanturile dentare, coroanele sau punțile dentare care urmează să fie efectuate, astfel încât, atunci când vă întoarceți pentru tratament și vă așezați în fața unui monitor cu camere de luat vederi poziționate de o parte și de alta a capului dumneavoastră, putem folosi un program software interactiv care proiectează imaginile cu dinții dumneavoastră și ne oferă un control mai bun asupra modului în care vom proceda la tratarea acestora!

 

Îți dorești un zâmbet nou?

 

Cu toții am trecut prin asta. Te uiți în oglindă și dinții tăi sunt strâmbi, îngălbeniți sau pur și simplu urâți. Vestea bună este că, cu Digital Smile Design (DSD), îi putem repara! DSD folosește imagistica 3D pentru a vă arăta cum vor arăta dinții dumneavoastră după tratament și vă oferă control asupra rezultatului procedurilor care urmează să fie efectuate. Este timpul pentru un zâmbet nou!

 

Cu DSD, ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare, astfel încât, atunci când ieșiți din cabinetul nostru, nu numai că dinții dvs. arată uimitor, dar vă și simțiți minunat. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a oferi imagini de înaltă calitate care vă oferă control asupra rezultatului tratamentelor efectuate pe dinții dumneavoastră. Așadar, nu vă mai faceți griji cu privire la cât de rău ar putea arăta în cele din urmă și începeți să vă bucurați de viață cu un zâmbet frumos!

 

fatete dentare, digital smile design, house of beauty clinic

 

Știi senzația aceea de teamă pentru cum vor arăta dinții tai?

 

Aici intervenim noi. Folosim tehnologia digitală pentru a crea un model 3D al dinților dumneavoastră, astfel încât să puteți vedea cum ar putea arăta după tratament. Este cel mai bun mod de a ne asigura că veți obține exact ceea ce vă doriți.Cu ajutorul nostru, nu va trece mult timp până când zâmbetul tău va fi perfect!

 

Cu Digital Smile Design, puteți crea un zâmbet care să arate exact așa cum vă doriți să fie. Nu mai este vorba doar de albirea dinților sau de aparatul dentar - cu DSD, ne vom asigura că întreaga ta gură este perfectă pentru nevoile tale.

 

Meritați tot ce e mai bun din ce e mai bun în materie de îngrijire dentară, iar acum există o opțiune pentru toată lumea! Fie că ai nevoie de aparat dentar sau de fațete, toate serviciile noastre sunt disponibile, astfel încât să se potrivească cu planul tău. Ia legătura acum cu medicii noștri în materie de estetică dentară la House of Beauty Clinic și bucură-te de un zâmbet nou exact așa cum l-ai visat!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.