Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Bijuterii dentare, la House of Beauty: prezentare şi procedura pas cu pas

Clinica dentară House of Beauty, din Pipera, oferă pacienţilor întreaga gamă de tratamente stomatologice de care au nevoie, iar calitatea şi preţul avantajos al serviciilor le înscrie printre cele mai căutate de pe această piaţă de profil medical.

 

Sectorul de estetică dentară este, şi le, foarte bine reprezentat în specialişti de înaltă competentă, materiale şi dotări, faţetele dentare, de pildă, realizate şi monetate aici ducând la o restaurare excepţională a aspecctului dinţilor şi a zâmbetului pacienţilor.

 

Datorită  faptului ca nu se recomandă bijuterii dentare permanente, care prezintă caracter invaziv asupra dintelui, sunt de preferat şi sunt recomandate bijuteriile dentare provizorii, cele care care pot fi îndepărate de pe dinţi la dorinţă (bijuterii dentare Pipera).

 

Dar unii pacienţi îşi doresc chiar şi ceva mai mult decât atât; poate fi considerat de către semeni un capriciu, dar cine nu are libertatea de a avea dreptul la capricii şi la acele artificii de înfrumuseţare a danturii care, dacă tot sunt posibile sau sunt la modă, de ce nu ar putea fi încercate?

 

Este vorba despre bijuteriile dentare, care câştigă popularitate şi constă în plasarea de diamante sau pietre prețioase pe dinți, accesorii care sclipesc – rubinul, în roşu, safirul în albastru – şi care adaugă un plus de spectaculozitate danturii dvs., desigur, în cazul în care ea se găseşte într-o stare foarte bună naturală sau restaurată.

 

Altfel, aceste accesorii ar părea ridicole şi ar face mai mult rău danturii dvs. deficiente, prin atragerea atenţiei asupra ei.

 

Bijuteriile dentare pot fi îndepărate oricând

 

În cadrul tratamentelor serviciului de estetică dentară de cel mai înalt nivel practicate la clinica House of Beauty, se pot face, la solicitarea pacientului şi urmare a unei minuţioase evaluări a situaţiei dentare de către medic, şi astfel de înfrumuseţări.

 

Pietrele dentare colorate sunt montate pe o folie subţire de aluminiu, care se aplică pe dinţi. Astfel de “dotări” dentare ar putea părea asemănătoare tatuajelor sau piercing-urilor corporale (de fapt, ele chiar mai sunt numite şi “piercing-uri dentare”), dar în cazul intervenţiei estetice dentare nu se practică o procedură invazivă pentru plasarea acestor bijuterii şi, prin urmare, procedura este mult mai sigură (bijuterii dentare Pipera).

 

Nu necesită găurire, nici durere și nici o întreținere suplimentară după plasarea lor. Aceste pietre sau cristale pot fi plasate chiar și pentru ocazii speciale și îndepărtate ulterior, nu reprezintă obligatoriu o procedură definitivă.

 

Este foarte util a explica cum decurg procedurile tratamentului de acest tip, mai exclusivist, pentru ca pacientul să ştie la ce se aşteaptă, eliminând prejudecăţile sau teama care poate fi, de cele mai multe ori, un fenomen inerent.

 

Odată ce pacientul a fost de acord să îşi monteze pe dinte/dinţi una sau mai multe bijuterii dentare, i se oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată acea opţiune pe care o consideră cea mai bună. Cea care se referă la culoarea, dimensiunea și forma bijuteriilor pe care el le preferă şi care se potrivesc cel mai bine cu caracteristicile lui dentare.

 

bijuterie dentara pipera, estetica dentara pipera, bijuterie dentara, house of beauty clinic pipera

 

Care este abordarea, pas cu pas, a procedurilor estetice?

 

Următoarea etapă este reprezentată de abordarea pas cu pas a procedurilor necesare plasării accesoriului pe dinte:

 

 • Dintele este complet uscat, izolat și curățat cu o pastă de lustruit;

 

 • Dintele este tratat cu acid ortofosforic în concentraţie de 37% timp de aproximativ 30 de secunde. Acest lucru va îmbunătăți legarea bijuteriilor de structura (suprafaţa) dintelui;

 

 • Apoi, dintele este splălat şi uscat timp de aproximativ 10 secunde;

 

 • Urmează aplicarea pe dinte a unui agent de legare fotopolimerizabil, care se lasă pe locul vizat timp de aproximativ 20 de secunde, care este fotopolimerizat, după are loc din nou clătirea şi uscarea dintelui;

 

 

 • Folosind o pensetă mică se apucă bijuteria şi se aşază pe dinte fără ca nimic să fie atins cu degetele. Trebuie, de aceea, lucrat cu mare grijă. Trebuie evitat contactul cu pielea, mai ales pe spatele bijuterie – zona cea mai importantă, căci ea reprezintă zona de contact şi lipire;

 

 • Se poziţionează piesa cu atenţie de către medic şi se aplică o presiune uşoară pe ea pentru lipire, bijuteria trebuind să fie în contact strâns cu smalţul. Mişcare procedurală care fireşte că elimină excesul de material compozit de pe suprafaţa dintelui;

 

 • Medicul îi arată pacientului situaţia estetică cu o oglindă şi întreprinde modificări minore, dacă este necesar;

 

 • Odată ce poziția finală, dorită a bijuteriei pe dinte este atinsă, se curăţă bine excesul de compozit timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Per total, întreaga procedură nu durează mai mult de 4 minute.

 

Efecte secundare neplăcute

 

Pot exista şi unele neajunsuri, printre care enumerăm:

 

 • Bijuterii pierdute (căzute) din diferite cauze, inclusiv procese fiziologice;
 • Fractura dintelui din pricina structurii dintelui natural slăbit, mai ales dacă dimensiunea bijuteriei alese este puțin mai mare;
 • Iritație cronică a mucoasei adiacente (în special buzele sau limba).

 

Pentru oricine vrea să adauge un plus de atractivitate zâmbetului său, bijuteria dentară de un anumit tip şi de o anumită culoare vă stă la dispoziţie. Rezultatul este confortabil şi sclipitor, provizoriu, procedura este nedureroasă. Iar medicul vă stă, cu căldură şi competenţă, la dispoziţie pentru orice întrebare.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul estetician să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica House of Beauty, din Pipera (www.hobclinic.ro), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, înfrumuseţarea cu bijuterie a dinţilor dvs., a obţinerii unui zâmbet cu adevărat sclipitor!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.