Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele ceramice ale clinicii “House of Beauty Clinic”– sau zâmbetul dinaintea zâmbetului

Tratamentul cu faţete ceramice al reputatei clinici “House of Beauty Clinic”

 

La clinica “House of Beauty Clinic” din Pipera (Bd. Pipera, nr. 59B, parter, Bucureşti, Ilfov) puteţi obţine, cu cele mai bune rezultate şi în cele mai bune condiţii ale raportului calitate-preţ, acel zâmbet care se potriveşte cel mai bine figurii Dumneavoastră.

 

Aceasta, datorită tehnologiei novatoare utilizate aici – Digital Smile Design (DSD) –, prin care puteţi vedea rezultatul final al faţetelor dentare chiar înainte de începerea tratamentului, a calităţii de elită a corpului medical selectat în funcţie de experienţa şi standardele atinse în activitate, precum şi manierei deschide, transparente de a relaţiona cu pacientul,cu asigurarea întregului confort şi întregii solicitudini pe parcursul tratamentului.

 

Medicii de aici sunt specialişti de înalt nivel în estetica oro-dentară, pasionaţi de munca lor şi recunoscuţi pentru interventiile reuşite asupra unor persoane publice cu notorietate.

 

Faţetele ceramice au astăzi mare căutare, ele putând interveni în refacerea dinţilor uzaţi, ciobiţi, decoloraţi sau prost aliniaţi. Medicii stomatologi esteticieni ai clincii “House of Beauty Clinic”, din  Pipera, au o vastă expertiză în domeniul esteticii dentare, fiind în stare de a realiza efecte deosebit de realiste cu faţetele ceramice (faţete ceramice).

 

Aceşti specialişti vă garantează că vă veţi îndrăgosti pe loc de noul dvs. zâmbet, care vă va transforma într-o persoană plină de încredere în sine. Nu contează ce problemă aveţi – faţetele de porţelan de aici vă vin imediat şi în mod optim în ajutor, redându-vă pentru totdeauna mândria zâmbetului.

 

fatete ceramice, fatete ceramice pipera, fatete dentare, fatete dentare pipera

 

Ce sunt, de fapt, faţetele ceramice (furnirurile de porţelan)?

 

Faţetele ceramice, cunoscute şi drept furniruri, sunt nişte bucăţele ultra-subţiri de porţelan (aproximativ 0,3 mm), ca nişte mici solzi sidefii de scoică, personalizate, utilizate prin suprapunere pe suprafaţa dinţilor.

 

Ele sunt lipite de dinţi pentru refacerea zâmbetului dvs. Desigur, în discuţie intervine şi aspectul duratei: ei bine, dacă le îngrijiţi cum se cuvine, faţetele ceramice pot dura între zece şi douăzeci de ani. Astfel, faţetele ceramice, sau furnirurile din porţelan, reprezintă o soluţie restauratorie excelentă şi durabilă pentru estetica dvs. dentară.

 

Cine este candidat pentru ele?

 

Eligibilitatea la tratamentul cu faţete ceramice este largă, majoritatea persoanelor care au dinți și gingii sănătoase pot primi fațete de porțelan.

 

Dar faţetele trebuie obligatoriu aplicate pe structuri sănătoase (ele acoperind suprafaţa exterioară a dinţilor, fata lor vestibulară), de a-ceea, înaintea etapei de aplicare efectivă a lor, medicii au grijă de etapa premergătoare, şi anume, abordarea clinică a oricărei dezintegrări, inflamaţii etc.

 

Astfel, estetica dentară se constituie într-o ramură medicală complexă, care îl implică pe medicul stomatolog estetician şi în calitatea de medic posesor al măiestriei celorlalte specialităţi stomatologice: endodonţie, ortodonţie, chirurgie etc.

 

Medicii “House of beauty Clinic” vă vor examina iniţial cu atenţie dinţii şi gingiile, pentru a stabili dacă acesta este tratamentul potrivit pentru cazul dumneavoastră. Această evaluarea preliminară, în care investigaţiile radiologice oferă importante date, stă la baza oricărui demers stomatologic ulterior (faţete ceramice).

 

fatete ceramice, fatete ceramice pipera, fatete dentare, fatete dentare pipera

 

Care este procesul?

 

În primul rând are loc discuţia legată de obiectivele pe care le urmăriţi. Fireşte că aveţi preferinţele dvs. personale referitoare la forma, culoarea şi lungimea dinţilor. Dar tehnologia DSD intervine decisiv în anticiparea rezultatului final pe care vi-l doriţi.

 

Pe baza cerinţelor dvs. şi a fotografiilor realizate, experţii “House of Beauty Clinic” vor simula, cu ajutorul programului computerizat, Digital Smile Design, viitorul dvs. zâmbet. Aceasta presupune o variantă a zambetului cu faţete dentare înainte de începerea tratamentului.

 

Astfel, veţi putea vedea cum v-ar sta cu faţete dentare fără să vă faceţi griji că rezultatul final nu va fi aşa cum vă doriţi. Medicul specialist vă va ajuta să găsiţi o variantă perfectă pentru fizionomia feţei dvs., dar şi conform aşteptărilor! (faţete ceramice).

 

Astfel, sunteţi ajutat în a reflecta asupra detaliilor subtile care vor interveni în obţinerea exactă a aspectului dentar şi fizionomic dorit. Medicii “House of Beauty Clinic” deţin experienta necesară pentru a vă ghida cum nu se poate mai bine în procesul decizional de alegere a unui zâmbet îndrăzneţ, conservator, sexy sau chiar al imitării zâmbetului unei celebrităţi.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica “House of Beauty Clinic”, din Pipera (faţete ceramice), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la “House of Beauty Clinic” - Pipera, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.