Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele de compozit – o procedură de estetică dentară cu multe calităţi şi preţ convenabil

Faţetele de compozit – o procedură de estetică dentară cu multe calităţi şi preţ convenabil

 

Cel care poate interveni decisiv şi calificat în ajutorul acordat dvs. de a vă decide asupra tratamentului estetic stomatologic pe care îl alegeţi de urmat – aceasta în urma evaluării situaţei dvs. specifice – este medicul dentist cosmetician.

 

De pildă, faţetele (cunoscute şi sub denumirea de furniruri) pot fi contraindicate pacienților care prezintă boală parodontală netratată sau degradare extinsă.

 

Dacă sunteți nemulțumit de zâmbetul dvs., puteţi stabili o programare, pentru a putea cel puțin să explorați opțiunile (faţete compozit).

 

fatete compozit, fatete compozit pipera, fatete dentare, fatete dentare pipera

 

Clinica “House of Beauty Clinic” şi zâmbetul prestabilit prin DSD

 

Noi vă indicăm o adresă care poartă emblema prestigiului şi al garanţiei calităţii actului medical: “House of Beauty Clinic” Clinic, din Pipera (Bd. Pipera, nr. 59B, parter, Bucureşti, Ilfov) – locul în care puteţi obţine, cu cele mai bune rezultate şi în cele mai bune condiţii ale raportului calitate-preţ, o restaurare consistentă şi durabilă a danturii, împreună cu acel zâmbet care se potriveşte cel mai bine figurii Dumneavoastră.

 

Aceasta, datorită tehnologiei novatoare utilizate aici – Digital Smile Design (DSD) –, prin care puteţi vedea rezultatul final al faţetelor dentare chiar înainte de începerea tratamentului, a calităţii de elită a corpului medical selectat în funcţie de experienţa şi standardele atinse în activitate, precum şi manierei deschide, transparente de a relaţiona cu pacientul,cu asigurarea întregului confort şi întregii solicitudini pe parcursul tratamentului.

 

Medicii de aici sunt specialişti de înalt nivel în estetica oro-dentară, pasionaţi de munca lor şi recunoscuţi pentru interventiile reuşite asupra unor persoane publice cu notorietate (faţete compozit).

 

Excelența în stomatologia funcțională și estetică nu va fi realizată niciodată la întâmplare. DSD permite abordarea sistematică a diagnosticării, a comunicării dintre medic şi pacient, a planifi-cării tratamentului, a desfăşurării tratamentului şi, apoi, a întreţinerii în bună stare a lucrărilor dentare şi a situaţiei pacientului.

 

Faţete de compozit: avantaje, preţ, comparaţii

 

Într-adevăr, faţetele dentare reprezintă o soluţie profitabilă pentru multe probleme dentare. De aceea sunt şi atât de căutate şi utilizate. Ele vin să refacă defecţiunile dinţilor (goluri, ciobiri, pete etc.) – corecturi fără de care dantura şi, odată cu ea, zâmbetul nu îşi pot căpăta o îmbună-tăţire semnificativă, de cele mai multe ori de-a dreptul spectaculoasă.

 

Ca să nu mai vorbim de timpul lor de obţinere, care, de exemplu, în cazul faţetelor de compozit directe (acoperirea unei suprafeţe dentare mai reduse) este foarte scurt, acest tip de faţete fiind realizate de către medic cu pacientul aşezat în scaunul cabinetului, adică pe loc.

 

Este bine că preţul ridicat la faţetelor ceramice (furniruri de porţelan) – cele care, legat de aspectele mai sus prezentate, produc cele mai spectaculoase efecte de naturaleţe şi corectare – poate fi “fentat”, ca să ne exprimăm mai plastic, măcar pentru o perioadă de timp.

 

Aceasta, deoarece există, din fericire, o variantă mai accesibilă financiar a acestei proceduri, cunoscută sub numele de “lipire dentară” sau faţete de compozit (furnir compozit). Deşi, desigur, această procedură nu atinge nivelul calitativ procedurii ceramice – trebuie să o recunoştem cinstit, căci pacientul trebuie informat corect…

 

Aceste faţete dentare, după cum am mai spus, în afara celor foarte extinse, cu acoperire mare de supra-faţă dentară pe arcadă, pot fi pregătite și instalate într-o singură procedură. Nici o am-prentă nu trebuie trimisă la laboratorul de tehnică dentară al clinicii, pacientul fiind astfel scutit de grija consumului de timp şi a duratei procedurii (faţete compozit).

 

Avantajele tehnologiei clinicii din Pipera

 

Tehnologia Digital Smile Design, cu care lucrează clinica de top “House of Beauty Clinic”, din Pipera, se constituie într-un  protocol multifuncţional, care oferă avantaje remarcabile:

 

  • capacităţile de diagnosticare sunt facilitate printr-o evaluare estetică și structurală extra şi intra orală;
  • comunicare îmbunătățită între membrii echipei, oferind o percepție vizuală mai bună, educație și motivație pentru pacienți;
  • eficacitate sporită a prezentării cazului și, prin urmare, a acceptarea cazului;
  • eficiență clinică și predictibilitate, obţinute prin tehnologia digitală.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica “House of Beauty Clinic”, din Pipera (faţete compozit), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  “House of Beauty Clinic”, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  “House of Beauty Clinic”, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.