Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

5 mituri despre purtarea fațetelor: Demascate!

fatete dentare, clinica house of beauty clinic bucuresti

 

Există multe mituri dentare, iar unul dintre cele mai frecvente este acela că nu poți purta fațete dentare pentru ca acestea strică dinții. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat! De fapt, fațetele dentare pot ajuta la mascarea spațiilor și a altor imperfecțiuni ale zâmbetului tău. În această postare pe blog, vom vorbi despre cinci mituri comune despre purtarea fațetelor dentare. Rămâneți conectați pentru a afla mai multe!

 

Ai o problemă cu dinții cariați?

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru dinții tăi. Acestea pot fi folosite pentru a remedia orice număr de probleme, de la smalț ciobit și dinți sparți până la spații între dinți și decolorare. Fațetele sunt cochilii subțiri realizate din porțelan, ceramică sau rășină care acoperă suprafața frontală a dintelui dumneavoastră. Acestea sunt lipite direct pe partea din față a dintelui, ceea ce le face una cu acesta! Nici măcar nu veți observa că sunt acolo după ce vom finaliza această procedură simplă.

 

Mituri despre fațetele dentare

 

Fațetele dentare sensibilizează dinții

 

Total neadevărat! Fațetele sunt chiar recomandate pentru persoanele care au probleme cu sensibilitatea dinților, deoarece acestea vin ca un scut care îmbracă dintele și îl apără de factorii externi.

 

Dinții trebuie piliți foarte mult atunci când aplici fațetele dentare

 

Clas nu! În clinica noastră ținem cont de structurile dentare și șlefuim dinții foarte puțin, doar cât să indepărtăm tartrul și rezidurile care sunt pe aceștia. Nu vom lua din smalț mai mult decât este nevoie astfel încât să nu sensibilizăm dinții.

 

Fațetele dentare vor pica după câțiva ani

 

Dacă vei urma indicațiile medicale și vei apela la un tip de fațete speciale pentru nevoile dentației tale, atunci acestea pot avea o rezistența de pana la 25 de ani!

 

Nu poți să mănânci orice ca înainte

 

Fals! Fațetele sunt bine cimentate de dinții naturali și au o rezistență crescută astfel încât dacă respecți regulile și consumi alimente care nu ar face rău nici în mod normal dinților naturali nu vei avea niciun fel de grijă că acestea se vor deteliora sau vor pica.

 

Fațetele dentare se vor colora dupa un anumit timp

 

Fațetele dentare, la fel ca și coroanele dentare, sunt piese protetice produse în laborator și sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent care își păstrează structura pe toată perioada de purtare. Fațetele dentare au un finisaj foarte bine definit, lucios, asemănător sticlei, care nu poate fi pătat de pigmenții din alimente sau băuturi.

 

Știm cât de mult prețuiești zâmbetul tău, așa că dorim să te ajutăm să îl recuperezi cu ajutorul fațetelor dentare! Cu procedura noastră rapidă și prețurile accesibile, de ce să nu îți oferiți ceva frumos astăzi? Echipa noastră va lucra îndeaproape cu tine la fiecare pas, pentru a te asigura de o experiență confortabilă pe parcursul acestui proces. Permite-ne să te ajutăm și să îți redăm încrederea, oferindu-ți un zâmbet nou astăzi!

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.