Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

6 lucruri pe care trebuie să le știi despre fațete dentare

Fațeta dentară este o restaurare dentară care acoperă suprafața frontală a dintelui. De obicei, este realizată din porțelan sau material de rășină compozită. Fațetele sunt utilizate de obicei pentru a îmbunătăți aspectul dentar, dar pot fi folosite și în alte scopuri, cum ar fi corectarea unei probleme de mușcătură.

 

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le știi despre fațetele dentare și vom discuta 6 dintre ele în acest articol!

 

  • #1 Ce sunt fațetele dentare și cum funcționează acestea
  • #2 Cât costă o fațetare dentară
  • #3 Fațete dentare pentru dinți prea mici sau prea mari
  • #4 Fațete dentare pentru dinți strâmbi
  • #5 Cât durează o procedură de fațetare dentară?
  • #6 Lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a vă face o procedură de fațetare dentară, de exemplu, vârsta, starea de sănătate, obiceiurile de viață (fumatul țigărilor, consumul de anumite alimente și bauturi) etc.

 

#1 Ce sunt fațetele dentare și cum funcționează acestea

 

Fațetele dentare sunt un tip de restaurare dentară care poate fi folosită pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră și pentru a oferi protecție împotriva cariilor dentare. De obicei, acestea sunt realizate dintr-o rășină acrilică și sunt lipite pe suprafețele frontale ale dinților, modificându-le forma și culoarea. Fațetele vă pot oferi un zâmbet frumos cu doar o singură vizită la cabinetul nostru stomatologic.

 

Fațetele dentare sunt foițe subțiri care acoperă suprafața dinților dumneavoastră pentru a-i face să pară mai mari sau mai uniformi ca dimensiune. Această procedură se face de obicei în scopuri cosmetice mai degrabă decât din motive structurale, cum ar fi corectarea problemelor de spațiere între dinți. Există multe beneficii asociate cu acest tratament, printre care: îmbunătățirea stimei de sine, protecția împotriva cariilor dentare și facilitarea spațierii intradentare.

 

#2 Cât costă o fațetare dentară

 

Fațetele dentare sunt o procedură populară de stomatologie cosmetică care poate fi folosită pentru a acoperi dinții cu mici foițe subțiri pentru a masca fisurile sau petele dentare. Fațetele costă de obicei între 300 si 500 de euro per dinte și necesită două vizite la medicul dentist pentru pregătire și plasare. 

 

#3 Fațete dentare pentru dinți prea mici sau prea mari

 

O fațeta dentară este un strat subțire de porțelan conceput pentru a acoperi suprafața frontală a dinților. Aceasta poate fi deosebit de utilă pentru cei care au dinții prea mici sau prea mari ca dimensiune, precum și pentru persoanele cu dinți pătați și ciobiți. Dacă ești interesat să afli mai multe despre fațetele dentare, citește mai departe!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti, stomatologie pipera

 

#4 Fațete dentare pentru dinți strâmbi

 

Unele probleme dentare, cum ar fi dinții strâmbi, în anumite cazuri, pot fi corectate cu ajutorul fațetelor dentare. Un medic stomatolog va pregăti suprafața dintelui și va aplica un strat subțire de porțelan pentru a crea un aspect uniform. Acest lucru nu numai că vă va îndrepta zâmbetul, dar îl va face și mai atractiv ca niciodată!

 

#5 Cât durează o procedură de fațetare dentară?

 

Dacă aveți în vedere o procedură de placare dentară, este important să știți cât va dura întregul proces. Acesta include curățarea și pregătirea dinților pentru procedură, luarea amprentelor dinților, trimiterea acestor amprente la un laborator unde se vor crea noi coroane sau fațete din porțelan care pot fi lipite pe dinții dvs. existenți. 

 

Procesul de lipire propriu-zis este relativ rapid și durează mai puțin de 60 de minute. Odată ce acest lucru este făcut, vă puteți bucura de purtarea zâmbetului cu aspect nou pe care vi l-ați dorit întotdeauna!

 

#6 Lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a vă face o procedură de fațetare dentară

 

De exemplu, vârsta, starea de sănătate, obiceiurile de viață (fumatul țigărilor, consumul de anumite alimente și bauturi) etc.

 

Vârsta și stilul de viață au fost întotdeauna cel mai mare dușman al tău? Simțiți că nu mai aveți timp să vă schimbați felul în care arătați? Dacă da, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a alege fațete dentare.

 

Aceste tratamente nu numai că îți vor face dinții mai albi și mai frumoși, dar îți vor reda acel zâmbet sănătos de acum câțiva ani. De fapt, niciodată nu este prea târziu pentru o fațetare dentară cu alge!

 

În concluzie, fațetele dentare sunt o procedură dentară cosmetică care oferă o suprafață artificială peste dinți. Scopul principal al fațetelor dentare este de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră, făcând ca dinții să pară egali și albi.

 

Fațetele dentare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a corecta defecte minore în forma sau dimensiunea dinților, pentru a acoperi petele întunecate, pentru a închide spațiile dintre dinți și pentru a umple golurile cauzate de lipsa structurii dentare. 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.