Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

7 motive să alegi fațetele dentare Emax

La Clinica House of Beauty, oferim o varietate de tratamente pentru a vă ajuta să vă arătați cel mai bine zâmbetul. Pentru persoanele care se simt stânjenite de spațiile inegale dintre dinți, de dinții pătați care nu pot fi albiți, de dinții strâmbi sau de alte imperfecțiuni dentare, recomandăm fațetele dentare. Acesta este un tratament minim-invaziv și este rapid și ușor, cu rezultate uimitoare!

 

Dacă te simți stânjenit de zâmbetul tău, există un tratament minim invaziv care poate fi realizat într-o singură zi și care îți oferă zâmbetul perfect: fațetele dentare. La Clinica House of Beauty, oferim o gamă largă de servicii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să se simtă încrezători atunci când vorbesc cu oamenii sau când se privesc în oglindă. Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să știe că frumusețea lor este ceea ce îi face speciali.

 

Dacă nu vă simțiți confortabil să zâmbiți din cauza spațiilor inegale dintre dinți, a dinților pătați care nu pot fi albiți, a dinților strâmbi, medicii stomatologi vă recomandă un tratament minim invaziv, rapid și cu un efect uimitor: fațetele dentare.

 

Ce sunt fațetele dentare

 

Fațetele dentare sunt ca niște cochilii subțiri, translucide, perfect personalizate, lipite pe dinți pentru a masca anumite imperfecțiuni de formă și culoare. Fațetele pot fi realizate din porțelan dentar sau din materiale compozite dentare. Fațetele dentare din porțelan sunt de obicei preferate față de compozitele dentare, deoarece au un aspect mai natural și se simt mai confortabil atunci când vorbești sau mănânci.

 

Poate vi s-a spus că fațetele dentare sunt o procedură dentară cosmetică. Adevărul este că fațetele pot fi folosite pentru a remedia probleme dentare, cum ar fi dinții strâmbi sau spațiile dintre dinți, care pot cauza disconfort și conștiință de sine. Dacă te gândești să îți faci fațete dentare, este important să cunoști beneficiile acestui proces.

 

fatete dentare, house of beauty clinic

 

Avantajele fațetelor Emax

  • Grad de șlefuire minimă (dintele nu se devitalizeză)
  • Culoare și aspect natural
  • Culoarea nu se modifică în timp
  • Grad de durabilitate crescut
  • Pot acoperi o gamă largă de imperfecțiuni
  • Pot fi aplicate pe dinți chiar daca sunt foarte subțiri
  • Pot fi întreținute foarte ușor

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. Sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele cu dinți ciobiți, pătați sau strâmbi. Și pot fi folosite în combinație cu alte tratamente cosmetice, cum ar fi coroanele și punțile, pentru a le spori frumusețea naturală.

 

Folosim ceramică e.max dezvoltată de cercetători, rezultând fațete dentare de înaltă calitate, durabile și cu aspect natural identic.

Cu tehnologia noastră avansată putem crea zâmbete frumoase rapid și ușor, redându-vă încrederea! Echipa noastră se angajează să vă ofere o îngrijire excepțională în fiecare etapă a procesului, astfel încât să vă simțiți confortabil și încrezător cu privire la tratamentul dumneavoastră de la început până la sfârșit! Oferim consultații amănunțite, așa că veniți astăzi!

 

Pacientul este, pas cu pas, implicat în procesul de transformare a zâmbetului prin fațete dentare, așadar poți alege oricând o formă diferită a dinților, o nuanță diferită, pentru ca zâmbetul tău final să te satisfacă pe deplin.

 

Echipa noastră House of Beauty Clinic are pregătite câteva proiecte noi și interesante care ne vor permite să oferim servicii mai bune ca niciodată, dar va fi nevoie de timp și energie din partea tuturor celor implicați. Dacă îți pasă de aspectul tău la fel de mult ca și noi, este bine să te gândești la această variantă!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.