Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Află cât de ușor poți scăpa de problemele inestetice ale dinților

O fațeta dentară este un dispozitiv dentar care poate fi folosit pentru a schimba aspectul zâmbetului dumneavoastră. Acestea sunt realizate din ceramică sau rășină compozită și acoperă partea din față a dinților, care se numește smalț dentar. Fațetele dentare sunt plasate deasupra dinților tăi naturali pentru a le îmbunătăți aspectul.

 

Dacă vă gândiți să vă schimbați zâmbetul cu ajutorul fațetelor dentare, atunci acest articol de blog vă va ajuta să luați o decizie informată, precum și să furnizați informații valoroase despre ceea ce vă puteți aștepta în timpul tratamentului!

 

fatete dentare, House of Beauty Clinic

 

Este adevărat!

 

Poți să îți schimbi fațetele dentare și să obții un zâmbet nou și frumos, care te va face să te simți ca cea mai bună versiune a ta. Dacă fațetele dentare sunt ceva ce iei în considerare, citește mai departe pentru a afla mai multe despre cum funcționează fațetele dentare și cum arată acestea, pentru a afla dacă tratamentul cu fațete dentare este potrivit pentru tine.

 

Vom împărtăși, de asemenea, câteva fapte importante despre vizitele la dentist și vă vom arăta câteva fotografii grozave înainte-după de la persoane care și-au făcut tratament cu fațete dentare.

 

Nu sunteți singurul care se gândește la fațete dentare. De fapt, fațetele dentare există de mulți ani și sunt folosite de profesioniștii din domeniul dentar din întreaga lume pentru a-i ajuta pe oameni să obțină un zâmbet pe care îl iubesc.

Fațetele dentare pot fi folosite pentru a schimba culoarea sau forma dinților, astfel încât să se potrivească mai bine cu fața dumneavoastră.

Dacă ați avut probleme cu menținerea plombelor pe dinții din față, fațetele dentare vă pot ajuta și în acest caz!

 

V-ați întrebat vreodată ce este nevoie pentru a realiza acest tratament?

 

S-ar putea să fiți surprins de cât de mult intră în realizarea unei singure fațete dentare. Nu este vorba doar de dentist și de abilitățile sale, ci și de tehnologia pe care o folosește. De fapt, tehnologiile digitale sunt folosite acum în aproape fiecare etapă a procesului.

 

Tehnologiile digitale au revoluționat stomatologia în ultimul deceniu sau cam așa ceva. De la luarea amprentelor până la crearea modelelor pentru dinți, totul se face astăzi în mod digital.

 

Acest lucru a făcut lucrurile mai ușoare atât pentru pacienți, cât și pentru medici! În zilele noastre există DSD ( digital smile design), care poate înfățișa imediat fațetele dentare finale!

 

Vorbim despre estetică! Dar înainte de a ne grăbi... să ne întoarcem mai întâi la elementele de bază - ce este mai exact o fațetă dentară?

O fațetă dentară este un înveliș ultra-subțire care se potrivește peste dintele tău natural ca o a doua piele - este concepută pentru a-i îmbunătăți aspectul prin mascarea imperfecțiunilor precum fisuri, așchii sau pete pe smalțul dintelui cu un material de porțelan care arată mai plăcut din punct de vedere estetic decât dinții obișnuiți.

 

Acestea pot fi lipite direct pe dinții existenți sau pot fi plasate peste coroanele (capacele) deja montate pe aceștia, în cazul în care au nevoie de un ajutor suplimentar în ceea ce privește aspectul estetic. Alegerea între aceste două opțiuni depinde în întregime de cazul și preferințele unice ale fiecărui pacient, precum și de bugetul acestuia!

 

Fațetele sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să schimbe forma și culoarea dinților fără a fi nevoite să urmeze un tratament invaziv. Acestea pot fi folosite pentru a face schimbări minore sau majore, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Cea mai bună parte este că arată complet natural - nimeni nu va ști!

 

La Clinica House of Beauty avem toate nevoile dentare acoperite - de la aparatul dentar la fațete dentare, vă vom ajuta să găsiți soluția perfectă pentru obiectivele dvs. de zâmbet. Contactați-ne astăzi dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.