Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Află costul tratamentului cu fațete dentare și transformă-ți zâmbetul cu ajutorul lor

Doriți să vă faceți zâmbetul să arate mai bine? O fațetare dentară ar putea fi răspunsul pentru dumneavoastră. Aceasta sunt un înveliș subțire de porțelan care este proiectat și modelat în mod profesional pentru a se potrivi pe suprafața frontală a dinților dumneavoastră.

 

După cum știm cu toții, dinții noștri pot deveni pătați și uzați odată cu vârsta. Fațetele dentare sunt realizate din diferite materiale, ceea ce înseamnă că au și prețuri diferite!

 

Iată câteva dintre beneficiile acestui tratament:

 

  • #1 Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune îngrijiri dentare din București, nu căutați mai departe de cabinetul nostru! Oferim cele mai noi tehnologii și tehnici, astfel încât să vă putem ajuta să obțineți zâmbetul visurilor dumneavoastră.

 

  • #2 Ele pot fi folosite și pentru a corecta dinții care au fost deteriorați de carii, accidente dentare sau alte probleme dentare

Fațetele dentare sunt utilizate de obicei pentru a corecta dinții care au fost deteriorați de carii sau pete dentare. De asemenea, acestea pot fi utilizate în scopuri cosmetice pentru a face zâmbetul unei persoane mai uniform și mai frumos. Există multe beneficii ale fațetelor dentare, cum ar fi faptul că sunt durabile, durează ani de zile și rezolvă problemele cu dinții strâmbi sau ciobiți.

 

  • #3 Costul fațetelor dentare variază în funcție de material și de medicul dentist pe care îl alegeți

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul, dar costul poate varia în funcție de material și de dentistul pe care îl alegeți. Dacă doriți fațete dentare din porțelan, de exemplu, acestea vor fi probabil mai scumpe decât fațetele dentare din compozit. Pentru a afla cât ar putea costa fațetele dentare sau ce tip de material ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră, contactați medicii noștri specialiști! 

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti, stomatologie bucuresti

 

  • #4 Este important să găsiți un dentist de renume, cu recenzii bune, care va colabora cu dvs. pentru planuri de plată, dacă este necesar

Găsirea dentistului potrivit este o sarcină dificilă. Trebuie mai întâi să găsești unul care are recenzii bune și apoi se poate stabili dacă este de încredere sau nu. Aceast articol vă va ajuta în găsirea unui astfel de dentist, astfel încât să nu trebuie să petreceți ore în șir încercând să găsiți unul.

  • #5 Fațetele dentare sunt una dintre cele mai populare proceduri de stomatologie cosmetică din România

Acestea fac o diferență atât de semnificativă în ceea ce privește modul în care oamenii se simt în legătură cu aspectul lor fizic cât si psihic

Fațetele dentare sunt una dintre cele mai populare proceduri dentare, în special în rândul celebrităților. Acestea reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a vă îmbunătăți zâmbetul și pot fi folosite chiar și pentru a ascunde un spațiu inestetic între dinți sau dinți diformi. Dr. Jona are o experiență vastă în oferirea pacienților cu cele mai bune îngrijiri dentare, inclusiv stomatologie cosmetică, cum ar fi fațetele din porțelan. Beneficiile fațetelor dentare includ: dinți cu aspect natural care durează ani de zile, o mai bună articulare a vorbirii, deoarece nu interferează cu anatomia dinților, îmbunătățirea funcției de masticație și mai multă încredere în sine! Sunteți gata să vă faceți viața mai fericită? Sunați astăzi la cabinetul nostru pentru o programare la o consultație!

 

  • #6 Dacă sunteți interesat să obțineți fațete dentare pentru dumneavoastră, dar nu știți de unde să începeți, contactați-ne la cabinetul nostru pentru mai multe informații despre prețuri și opțiuni de tratament!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.