Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Au fațetele dentare un spect natural?

Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri, făcute la comandă, care se potrivesc pe partea din față a dinților. Acestea vă pot îmbunătăți zâmbetul și mușcătura prin acoperirea dinților din față care este ciobiți sau prezintă anomalii dentare. Materialul folosit pentru realizarea fațetelor dentare este porțelanul sau rășina compozită. Porțelanul există de secole și este încă popular pentru că are un aspect natural.

 

Au fațetele dentare un aspect nenatural?

 

Răspunsul la această întrebare este complicat. Depinde cu adevărat de persoană și de preferințele acesteia. În această postare pe blog, vom discuta despre cum sunt realizate fațetele dentare, cum arată atunci când sunt puse și dacă există alternative pe care le puteți încerca înainte de a vă pune fațete dentare.

 

Fațetele dentare sunt o procedură populară de stomatologie cosmetică care pot face zâmbetele mai frumoase. Una dintre cele mai frecvente preocupări pe care le au oamenii este dacă fațetele dentare arată sau nu suficient de natural. În acest articol, vom discuta despre cauzele care determină ca un zâmbet să pară nenatural și despre cum puteți obține un zâmbet cu aspect natural cu ajutorul fațetelor dentare!

 

Câteva dintre lucrurile care pot face ca zâmbetul dumneavoastră să aibă un aspect nefiresc:

 

  • O formă deviată a dinților

 

  • Dinți ciobiți sau plombe sparte

 

  • Dinți care au spații între ei, în special în apropierea părții frontale a gurii.

 

  • Dinți pătați

 

Acestea vă pot face să păreți mai în vârstă decât sunteți în realitate și, de asemenea, pot afecta modul în care ceilalți percep imaginea dvs.

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă repara dinții. Acestea pot fi realizate din porțelan sau rășină compozită și acoperă imperfecțiuni precum așchii, fisuri, pete și spații între dinți. Fațetele vă vor oferi un zâmbet care arată natural și frumos!

 

Meritați să vă simțiți încrezător în zâmbetul dumneavoastră - așa că nu mai așteptați nicio secundă! Începeți astăzi să vă schimbați aspectul cu fațete dentare.

 

Aveți o dantură care nu este chiar în regulă?

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru dinții care au nevoie de ajutor. Acestea sunt realizate din porțelan sau plastic și sunt lipite de dintele tău natural, astfel încât arată ca și cum ar fi dinții tăi. Și pentru că sunt făcute la comandă, se vor potrivi perfect în gura ta. Nici măcar nu veți ști că sunt acolo!

 

Dacă doriți o schimbare a zâmbetului fără prea multă durere, fațetele dentare sunt ceea ce așteptați. Nu contează dacă dinții tăi sunt strâmbi sau decolorați - îi putem repara cu aceste mici minuni. În plus, echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă oferi sprijin la fiecare pas.

 

Dacă încă vă întrebați daca fațetele au un aspect nenatural avem răspunsul! Nu, nu arată. Dar asta nu înseamnă că nu pot fi frumoase și nu pot face o diferență uriașă în viața ta. Fațetele dentare sunt realizate la comandă din porțelan sau material de rășină compozită pentru a acoperi dinții care sunt pătați, ciobiți, strâmbi sau prea mici pentru plombe. De asemenea, acestea pot fi folosite ca parte a tratamentului ortodontic pentru a îmbunătăți alinierea dinților și mușcătura. Și, cel mai bun lucru, nu este nevoie de intervenții chirurgicale atunci când sunt montate!

 

Dacă aveți întrebări despre din ce sunt făcute fațetele dentare sau cât costă - avem răspunsuri! Contacta-ți medicii din cadrul House of Beauty Clinic și obțineți o consultație cu unul dintre stomatologii noștri esteticieni care vă va explica totul pas cu pas, astfel încât să vă simțiți încrezător în luarea acestei decizii înainte de a merge mai departe. S-ar putea să vă schimbe viața pentru totdeauna!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.