Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Avantajele faţetelor de porţelan faţă de faţetele de răşină compozită

Este cunoscută larga răpândire a faţetelor de porţelan (cunoscute şi sub numele de furniruri sau laminate) şi cerinţele în continuă creştere pentru acestea. Aceasta, deoarece faţetele de porţelan reprezintă una dintre cele mai bune soluţii aflate la îndemâna oamenilor pentru restaurarea dinţilor ciobiţi, crăpaţi, pătaţi, puternic decoloraţi, uzaţi sau strâmbi.

 

Nu trebuie mai mult de o vizită sau două la clinica de top din Pipera “House of Beauty Clinic” (Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucureşti, Ilfov), clinică ce lucrează cu sistemul avansat Digital Smile Design (DSD), de prefigurare şi proiectare a viitorului dvs. aspect fizionomic, pentru a beneficia de un zâmbet mai luminos, cu aspect natural, în locul expresiei faciale crispate şi jenate de până acum.

 

Medicii stomatologi esteticieni de aici sunt adevăraţi designeri dentari, posesori nu numai ai artei şi ştiinţei necesităţilor personalizate, ci şi ai stăpânirii tuturor atributelor clinice ale specialităţilor dentare – în primul rând reparatorii, căci faţetele se aplică pe structuri dentare sanătoase – implicate în complexul proces cosmetic (faţete dentare).

 

fatete de portelan, fatete de portelan pipera, fatete de compozit, fatete de compozit pipera

 

Scurtă descriere a celor tipuri de dispozitive dentare fizionomice

 

Faţetele dentare, numite şi furniruri sau laminate dentare, sunt bucăţi mici şi foarte subţiri, sidefii (în culoarea şi nuanţa dinţilor naturali), ca nişte solzi ai unei cochilii de scoică, dispuse şi lipite pe suprafaţa dinţilor deterioraţi structural, puternic şi neplăcut coloraţi, strâmbi, disproporţionaţi.

 

În afara porţelanului, mai există răşina compozită, utilizată cu succes la fabricarea acestor dispozitive dentare fizionomice. De cele mai multe ori, cu excepţia cazului în care ele sunt menite a acoperi suprafeţe dentare ample, acestea sunt realizate în mod direct (faţete dentare), pe loc, pe dintele (dinţii) pacientului.

 

În schimb, faţetele de porţelan sunt realizate în laboratotul de tehnică dentară al clinicii de către maeştrii tehnicieni ceramişti.

 

Ambele tipuri de dispozitive sunt eficiente în cazul restaurărilor dentare fizionomice (faţete de porţelan).

 

Preţul faţetei de porţelan începe de la triplul preţului faţetei de răşină compozită

 

Preţul însă este mai ridicat în cazul furnirurilor de porţelan; porţelanul necesită timp mai mult de fabricare decăt furnirurile compozite. Un preţ general nu poate fi exprimat, căci el depinde de ţară, locaţia clinicii, calitatea şi prestigiul medicilor şi al tehnicienilor dentari etc., dar poate fi spus că el urcă, în cazul porţelanului, de la triplul preţului unui compozit în sus., până la multiplicări semnificative.

 

Iar în cazul unei lucrări mai ample, preţul se înmulţeşte, fireşte, cu numărul dinţilor care vor necesita tratamentul.

 

Realizarea faţetelor de compozit fiind mult mai lesnicioasă, în urma unei singure şedinţe clinice vă puteţi întoarce acasă cu un set nou de dinţi purtători de faţete de compozit (faţete de compozit).

 

Experţii stomatologi de la “House of Beauty Clinic” vă garantează calitatea noului dvs. zâmbet

 

La clinica “House of Beauty Clinic”, reputaţii medici stomatologi garantează cel mai bun succes pe care vi-l puteţi imagina, ei fiind capabili, prin stăpânirea tehnologiei Digital Smile Design (DSD), de a prefigura şi proiecta digital viitorul dvs. zâmbet, în funcţie de toate datele faciale şi oro-dentare, în perfect acord cu mobilitatea fizionomică şi, mai ales, cu personalitatea dvs.

 

În cazul în care alegeţi furnirurile de porţelan, vor fi necesare 2 până la 3 vizite pentru reuşita transformării vechilor dvs. dinţi, dar faţetele din porţelan prezintă avantaje semnificative faţă de cele mai rapide şi mai ieftine, din compozit.  faţete de compozit (faţete de porţelan).

 

Avantajele porţelanului

 

  • Estetica superioară

Principalul avantaj al faţetelor de porţelan constă în aceea că ele arată mai bine decât faţetele de răşină compozită, asemănarea lor cu dinţii naturali este aproape identică.

 

  • Perfectarea tuturor detaliilor

Prin faptul că realizarea lor este mai elaborată, realizându-se într-o perioadă mai largă şi confortabilă de timp, se crează condiţiile propice colaborării fructuoase dintre medicul dentist şi tehnicianul din laborator la perfectarea tuturor detaliilor, la ajustarea corepunzătoare a culorii şi aspectului general al fiecărei piese dentare (faţete de porţelan).

 

Faţeta de compozit reclamă o înaltă calificare din partea medicului stomatolog estetician pentru obţinerea unor rezultate perfecte într-o singură şedintă clinică.

 

  • Rezistenţa la pătare

Rezistenţa la pătare a porţelanului este uluitoare; practic, portelanul este imposibil de a se păta.

Acesta este alt motiv important care stă la baza preferării lui de către oameni, chiar dacă preţul lui este mai ridicat. Răşina compozită este predispusă la pătare, de aceea va trebui ca purtătorul să facă mai multe vizite de împrospătare a faţetelor la cabinet (faţete de porţelan).

 

  • Rezistenţa net superioară în timp (durata mai mare de viaţă)

De aceea, mulţi oameni investesc în faţetele de porţelan, în locul faţetelor de răşină compozită, care, de obicei, trebuie înlocuite la fiecare 2 ani. Cu o bună îngrijire, ele pot dura până la maximum 5 ani. În schimb, poţelanurile, cu o bună îngrijire, pot  dura până la 12 ani şi chiar mai mult.

 

Cu furnirurile de porţelan sau de compozit, zâmbetul obţinut de către medicii de top ai “House of Beauty Clinic” împreună cu dvs. vă va fi mai luminos, el fiind zâmbetul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna. Experţii dentari de aici vă asigură de găsirea soluţiei optime şi de obţinerea rezultatelor dentare perfecte pentru imperfecţiunile dinţilor dvs.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. “House of Beauty Clinic”, din Pipera (faţete de porţelan), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  “House of Beauty Clinic”, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.