Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Candidatul ideal pentru fațete dentare

Începând cu anii 2000 fațetele dentare au cucerit lumea, fiind un tratament revoluționar de restaurare dentară ce eliminau atât problemele estetice cât si anumite probleme de ordin medical.

 

Micile piese de porțelan au rolul unui scut ce imbracă suprafața dintelui, protejându-l și redândui în acelaș timp funcțiile estetice.

 

De-a lungul anilor studiile au arătat că purtarea de fațete dentare au remediat o serie lungă de probleme dentare, pacienții fiind neașteptat de mulțumiți de investiția făcută.

 

În rândurile ce urmează vom detalia cine poate fi un candidat ideal pentru tratamentul de fațete dentare sau cum poate deveni, în cazul în care nu este.

 

Foarte mulți pacienți aleg fațetarea pentru a-și îmbunătăți aspectul estetic, însă există și foarte multe persoane care au nevoie de fațete în scop medical. De aceea, ceea ce trebuie să știi despre fațetele dentare este că au mai multe funcționalități.

 

 

Esti candidatul pefect pentru tratamentul cu fațete dentare dacă:

  • Ai dinții îngălbeniți sau pătați

Cauzele îngălbenirii sau pătării dinților sunt multiple, de la tutun, alcool, sucuri carbogazoase, anumite alimente până la cauze ereditare. Un stil de viață nesănătos ne pot afecta dinții în diferite moduri de la estetic până la funcțional, dar din fericire daca nu vrem sa apelăm la tratamente de albire dentară care pot dura pana la maxim un an sau ne pot sensibiliza dinții, fațetele dentare sunt cea mai buna și durabilă soluție.

 

  • Ai dinții ciobiți sau sparți

Mulți pacienți ajung în cabinetele doctorului stomatolog cu ciobituri sau fisuri în dantură provenite din urma unor accidente sau pur si simplu din neglijență. Din fericire tratamentul cu fațete dentare acoperă și acestă arie a problemelor dentare și le remediază.

 

  • Ai spații interdentare

Spațiile dintre dinți pot reprezenta o reală problemă atât pe plan estetic cât și pe plan funcțional. Pe plan estetic arată deranjator iar pe plan funcțional pot afecta atât masticația cât și vorbirea. Daca suferi de această problemă clar te încadrezi în rândul pacienților care au nevoie de fațete dentare.

 

  • Ai o forma inestetică a dinților

Aici este strict vorba de o problemă de plan estetic, nicidecum funcțională. Datorită faptului că fațetele sunt create in mod individual pentru fiecare pacient în parte acestea pot avea orice formă deci pot schimba aspectul dinților.

 

  • Ai dinții strâmbi

Aici este ușor discutabil. Da, fațetele pot rezolva și problema dinților strambi dar este de precizat faptul că pot remedia doar situațiile minore, când dinții sunt ușor strâmbi, nu vorbim despre anomaliile dentare severe. Acestea trebuie mai întâi tratate cu ajutorul tratamentelor ortodontice și abia apoi începută fațetarea.

 

  • Ai suferit de bruxism

Bruxismul este o boală care produce scrâșnirea dinților involuntar în situații de stres, tensionate sau în timpul somnului. Din cauza acestei afecțiuni dinții pot deveni abrazivi și inestetici. Important de menționat este ca fațetarea poate începe abia după ce problema bruxismului este complet remediată, altfel riscați să deteliorați fațetele în momentul scrâșnirii.

 

  • Ai sensibilitate dentară

Dacă dinții tăi au fost sensibilizați în timp datorită îngrijirii necorespunzătoare sau datorita tratamentelor dentare, precum albirea dentară în repetate rânduri atunci fațetele dentare pot salva situația, dinții find permanent albi fără a mai apela la alt tratament care îi poate sensibiliza și mai rău.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

PROGRAMEAZĂ-TE

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.