Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Care este buna candidatură pentru accederea la un tratament cu faţete dentare?

Faţetele dentare sunt piese foarte subțiri, personalizate, din porțelan sau rășină compozită, folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților. Se pot aplica pe un dinte sau pe mai mulți dinţi, în funcție de nevoile dumneavoastră.

 

Există două tipuri de faţete dentare (furniruri). Acestea sunt realizate din porțelan (permanente) sau rășină compozită (provizorii). Culoarea lor poate fi aleasă dintr-o gamă foarte bogată, pentru a se potrivi perfect cu ceilalţi dinţi, în scopul obţinerii unui aspect natural.

 

Puteţi alege, ca tratament estetic, între albirea dinţilor sau tratamentul cu faţete dentare, dar alegerea trebuie foarte bine gândită, căci, în cazul alegerii tratamentului cosmetic de albire, culoarea, raportată la ceilalţi dinţi, ar putea rezulta inegală (ce sunt faţetele).

 

Numai dinţii puternici şi sanătoşi, asupra cărora nu se aplică tratamente mai speciale de recon-diţionare, pot candida la astfel de tratamente cosmetice de suprafaţă. Dinţii consideraţi buni candidaţi la tratamentul cu faţete dentare sunt dinţii degradaţi, ciobiţi, pătaţi, decoloraţi, uzaţi, uşor rău poziţionaţi.

 

Aceste sunt cazurile în care faţetele dentare pot rezolva cu succes obţinrea unui zâmbet frumos, cu aspect sănătos şi corect din punct de vederea al dentiţiei.

 

În cazul acestor tratamentelor estetice, dacă aveți un singur dinte imperfect sau mai mulţi dinţi deteriorați, care vă compromit aspectul general al danturii şi zâmbetului, faţetele dentare marca “House of Beauty” sunt o soluție restauratorie excelentă.

 

La clinica de elită House of Beauty, din Pipera, se practică tratamente rapide, uşoare, eficiente, care răspund oricărei probleme dentare pe care o prezentaţi (ce sunt faţetele).

 

ce sunt fatetele dentare, fatete dentare bucuresti, fatete dentare pipera, house of beauty clinic bu

 

Alegerea tratamentului cu faţete dentare trebuie decisă de un medic stomatolog estetician

 

Faţetele dentare, după cum am spus şi mai sus, sunt o modalitate excelentă de a vă schimba aspectul dinților, al zâmbetului, încrederea în forţele şi prestanţa propriei persoane, dar există unii oameni care nu sunt candidați buni la un astfel de tratament și, în acest caz, există alte soluţii clinice mai potrivite.

 

Trebuie foarte bine înţeles faptul că abordarea tratamentului cu faţete dentare implică o restaurare permanentă, definitivă, deci alegerea tratamentulu trebuie foarte bine judecată şi decisă. Alegerea tratamentului trebuie să fie una perfect potrivită situaţiei şi necesităţilor dvs. particulare.

 

Examinarea situaţiei dvs. clinice este obligatoriu a fi studiată şi aleasă împreună cu un specialist calificat, cu un profesionist în astfel de probleme, cu un medic stomatolog estetician calificat –singurul avizat pentru o decizie eficientă şi corectă (ce sunt faţetele).

 

Unele dintre motivele pentru care este posibil să nu fiți un bun candidat la opţiunea începerii unui tratament cu faţete dentare sunt:

 

  • Existenţa unor carii dentare, când este posibil ca dinții să nu fie suficient de puternici sau sănătoși pentru a susține fațetele dentare. De asemenea, unele plombe pot face imposibilă sau dificilă aplicarea unui furnir cu aspect natural;
  • Bolile gingivale trebuie tratate înainte de montarea unui furnir dentar. Terenul trebuie să fie stabil şi vindecat. Este important să aveți grijă, mai înainte, de sănătatea bucală, pentru a vă asigura că fațetele dentare vor dura în timp (ce sunt faţetele);
  • Obiceiurile proaste, cum ar fi mâncarea (muşcarea) unghiilor, scrâșnirea dinților și mestecarea lucrurilor dure, precum gheața, pixurile și creioanele sau alimentele tari, pot provoca deteriorarea fațetelor dentare, iar aceste obiceiuri trebuie eliminate dacă alegeți să purtaţi faţete dentare;
  • Dacă dinții dvs. sunt prost poziţionaţi, nealiniaţi, este cazul să începeți cu un alt tip de tratament, ortodontic, cu purtarea unor aparate ortodontice (acolade, bretele etc.), care pot elimina necesitatea faţetelor dentare. De fapt, în aceste cazuri faţetele dentare nu numai că nu sunt indicate, dar ele accentuează defectul;
  • Ocluzia (muşcătura) defectuoasă nu este în acord cu faţetele dentare, pe care le va deteriora rapid;

 

La clinica de elită House of Beauty Clinic, din Pipera (www.hobclinic.ro), lucrează medici esteticieni cu recunoaştere naţională şi internaţională în restaurarea performantă a danturii, zâmbetului, datelor fizionomice ale pacienţilor obişnuiţi, dar şi ale unor cunoscute vedete publice.

Pasiunea lor pentru restaurarea estetică dentară dă măsura rezultatelor în muncă şi prestigiului acestei clinici. Apelaţi, la cel mai bun raport calitate-preţ, la părerea şi serviciile acestor specialişti de vârf!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.