Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Cât costă sa pui fațete dentare pe toți dinții?

Prețul fațetelor este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care pacienții le pun dentistului lor. Acest articol vă va răspunde la întrebare și vă va spune cât costă să vă puneți fațete dentare pe toți dinții.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate populară de îmbunătățire a aspectului dinților. Aceste cochilii subțiri, făcute la comandă din material de culoarea dinților pot fi realizate din porțelan sau rășină compozită și plasate deasupra dinților din față pentru o schimbare instantanee a zâmbetului, simplă și accesibilă.

 

Mulți pacienți doresc să știe cât costă să își pună fațete dentare pe toți dinții. Prețul fațetelor dentare pentru întreaga gură variază între 300 și 500 de euro per fateta dentara, în funcție de locația și de medicul dentist care efectuează procedura.

 

Costul pentru a pune fațete dentare pe toți dinții va depinde în mare măsură de câțiva factori . Prețul fațetelor variază în funcție de locație, de tipul de material utilizat și dacă vi se face sau nu o serie completă de restaurare a gurii.

 

Atunci când luați în considerare prețul pentru fațetele dentare, țineți cont de faptul că aceasta este o investiție cu beneficii pe termen lung. În plus față de îmbunătățirea aspectului dumneavoastră, fațetele dentare pot corecta, de asemenea, probleme precum ciobirea , decolorarea și spațierea între dinți.

 

Fațetele dentare sunt alegerea potrivita pentru a rezolva mai multe probleme:

 

  • dinti ciobiți / rupți
  • dinți pătați
  • inegali sau nealiniați
  • ocluzie dentară
  • spații interdentare
  • mușcătură incorectă
  • dantură cu suprafață neuniformă

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti, stomatologie bucuresti


În lumea stomatologiei, există o nouă procedură care a făcut valuri în industrie. Se numește fațete dentare și vă poate schimba viața! Dacă ești interesat de ceea ce presupune această procedură, rămâi în preajmă pentru mai multe informații.

 

Beneficiile fațetelor dentare: Primul lucru pe care trebuie să îl știți despre fațetele dentare este că acestea sunt făcute la comandă pentru a se potrivi perfect dinților dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un decalaj, un dinte ciobit sau pătat, aceste probleme pot fi rezolvate cu această procedură. De asemenea, acestea vă protejează dinții naturali de pete și alte daune care ar putea duce la reparații costisitoare în viitor.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul și stima de sine. De asemenea, acestea vă vor permite să mâncați toate alimentele preferate fără să vă faceți griji cu privire la petele care apar în urma consumului anumitor alimente. La House of Beauty Clinic puteți afla informații despre cum funcționează fațetele dentare, cine este un candidat pentru fațetele dentare, costul tratamentului cu fațete dentare și beneficiile instalării acestora.

 

Este important, atunci când luați în considerare orice procedură cosmetică, să vă documentați în prealabil, astfel încât să știți la ce să vă așteptați, precum și să vă interesați de prețuri înainte de a vă angaja la ceva.

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților dvs. și de a-i face mai plăcuți din punct de vedere estetic. Acest lucru este deosebit de important pentru cei cu dinți pătați, strâmbi sau ciobiți. Dacă te gândești la fațetele dentare ca soluție la problemele tale dentare, continuă să citești pentru mai multe informații despre cum te pot ajuta!

 

Aveți dinți care sunt ciobiți, crăpați sau pătați? Poate că dinții tăi sunt strâmbi și fac dificilă mestecarea anumitor alimente. Dacă acest lucru seamănă cu tine, atunci fațetele dentare pot fi o opțiune bună pentru tine! Fațetele dentare pot ajuta la îmbunătățirea aspectului zâmbetului dumneavoastră, făcându-i mai albi și mai drepți. De asemenea, este posibil să observați o îmbunătățire a gustului alimentelor, deoarece cu dinții îndreptați, mestecatul este mai ușor.

 

Prețul fațetelor poate fi mai mare sau mai mic decât așteptările dumneavoastră, dar cu un preț cuprins între 300 și 500 de euro pentru fiecare fațetă dentară, puteți considera că este o investiție pentru o îmbunătățire a aspectului pe viață, care merită din plin!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.