Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Ce au spus alți pacienți despre fațetele dentare

Toată lumea vrea să găsească cel mai bun dentist din zona lor. Dar cum știi care este cel mai bun pentru nevoile tale? Răspunsul ar putea fi mai simplu decât credeți. Nu există cel mai bun, există cel mai atent la nevoile tale! Una dintre cele mai simple modalități de a determina dacă un dentist este calificat este să te uiți la ce spun alți pacienți despre el. Acest articol oferă o imagine de ansamblu a unor recenzii despre fațetele dentare și de ce ar trebui să conteze pentru dumneavoastră atunci când alegeți un cabinet stomatologic.

 

Fațetele dentare sunt realizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor dentare individuale ale unui pacient. Acestea pot fi folosite pe dinții care pot fi uzați sau care au fost ciobiți din cauza unui traumatism și servesc, de asemenea, ca un accesoriu cosmetic atractiv pentru cineva care este interesat să își perfecționeze zâmbetul. Un cabinet stomatologic va lua amprentele gurii, astfel încât fațetele dentare să fie realizate special pentru dumneavoastră. Odată ce fațetele dentare au fost adaptate la gura dumneavoastră, acestea vor fi lipite permanent pe partea din față a fiecărui dinte.

 

Vă întrebați ce sunt fațetele dentare?

 

Fațetele dentare sunt un înveliș subțire de porțelan sau compozit care sunt lipite pe suprafața frontală a dinților. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul, pentru a închide spațiile dintre dinți sau pentru a acoperi petele suprafețelor dentare. Fațetele pot ajuta, de asemenea, la protejarea și întărirea smalțului dentar slăbit împotriva petelor și a cariilor.

 

Dacă sunteți în căutarea unei modalități accesibile de a vă readuce zâmbetul în formă, atunci fațetele dentare ar putea fi răspunsul!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Aveți un dinte ciobit, pătat sau strâmb?

 

Fațetele dentare sunt piese subțiri de porțelan sau compozit care acoperă suprafața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Ele pot fi folosite pentru a corecta defectele minore ale zâmbetului dumneavoastră și pentru a face să pară că tocmai ați urmat un tratament ortodontic.

 

Dacă vă doriți un zâmbet perfect fără a trece prin aparat dentar sau printr-o intervenție chirurgicală invazivă, fațetele dentare pot fi răspunsul pentru dumneavoastră!  Și, cel mai bine, acestea durează mult mai mult decât alte proceduri cosmetice, deoarece sunt lipite pe structura naturală a dintelui. Nu va trebui să vă faceți griji că vor cădea prea curând!

 

Cabinetul stomatologic este un loc care ar trebui să îi facă pe toți să se simtă în largul lor și să se simtă confortabil atunci când vine vorba de îngrijirea dinților.

 

Fațetele dentare sunt o procedură dentară populară pentru care mulți pacienți vin la cabinetul nostru. Am întrebat cinci dintre ei ce părere au despre aceasta și iată ce au avut de spus:

 

  •  "Îmi place noul meu zâmbet!"

 

  • "Dinții mei arată mult mai bine! Primesc complimente tot timpul."

 

  • "Procesul a fost ușor, iar Dr. Jona s-a asigurat că totul va decurge fără probleme."

 

  • "Este grozav că a fost nevoie de o singură vizită la House of Beauty Clinic pentru a-mi pune fațete dentare." 

 

  • "Dr. Jona a fost de mare ajutor în fiecare etapă a procesului."

 

 

Ți-ai dorit vreodată să ai un zâmbet perfect?

 

Cu toții am trecut prin asta. Știi, acel moment în care te uiți în oglindă și îți vezi dinții și te gândești "Aș vrea să am ceva care să mă ajute cu asta" Ei bine, acum este șansa ta! Cu fațetele dentare, puteți obține zâmbetul visurilor dumneavoastră fără a fi nevoit să faceți ceva drastic, cum ar fi aparatul dentar sau o intervenție chirurgicală. Este o modalitate ușoară pentru oricine își dorește ca dinții să fie mai albi, mai drepți sau pur și simplu mai plăcuți din punct de vedere estetic decât sunt în prezent.

 

Fațetele dentare sunt mult mai ușoare decât alte proceduri cosmetice, deoarece nu necesită niciun fel de găurire a suprafeței dintelui sau injecții cu anestezie. Vă așteptăm in cadrul House of Beauty Clinic, acolo unde medicii nostri stomatologi esteticieni se vor ocupa să obțineți cea mai frumoasă versiune a zâmbetului dvs.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.