Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Ce se întâmplă după 10 ani de purtare a fațetelor dentare?

Evoluția tehnologiilor și a tehnicilor folosite de medicii implantologi, ortodonți, cei specializați în estetică dentară etc., a adus siguranță în lumea stomatologică.

 

Pacienții nu mai vin cu frică la dentist! Sunt încrezători, relaxați, bucuroși să se bucure, în final, de succesul tratamentului dorit. Fie că vorbim despre proceduri chirurgicale sau despre înfrumusețarea aspectului oral, o clinică stomatologică bună se angajează să îți înțeleagă nevoile, dorințele și să ofere rezultate de succes.

 

Ai căutat, totuși, prea mult timp o clinică, însă nu ai fost mulțumit de atmosferă, proceduri, personal? Ai simțit că nu îți sunt înțelese nevoile complet?

 

În acest caz, te invităm să ne faci o vizită, la House of Beauty Clinic, unde vei întâlni medici stomatologi prietenoși, profesioniști, care îți vor explica în detaliu fiecare tratament, astfel încât să nu existe nelămuriri. Iar pentru zâmbete complete, oferim un tratament cu rezultate excepționale: fațete dentare.

 

A trecut deja un număr însemnat de ani, de când fațetele dentare au fost introduse pentru prima dată ca soluție dentară pentru îmbunătățirea aspectului dinților.

 

În prezent, există atât de multe opțiuni disponibile pentru fațetele dentare și acestea oferă o gamă atât de largă de beneficii, încât nu este de mirare de ce profesioniștii în stomatologie le recomandă ca o investiție în sănătatea și estetica orală. În acest articol vom explora ce se întâmplă după 10 ani de purtare a fațetelor dentare.

 

Avantajele fațetelor dentare:

 

  • Poți obține, într-un timp foarte scurt, un zâmbet perfect, cu aspect natural;

 

  • Fațetele sunt rezistente, reprezentând astfel o soluție pe termen lung;

 

  • Nu se pătează; te poți bucura în continuare de cafea, ceaiuri, sucuri închise la culoare (de exemplu cele din fructe de pădure, sfeclă, rodie);

 

  • Materialul utilizat pentru acest tratament este 100% biocompatibil.

 

fatete dentare

 

Un lucru important pe care trebuie să îl cunoști este că, din moment ce alegi să îți pui fațete, ele nu mai pot fi scoase, ci doar înlocuite.

Atunci când fațetele dentare au fost purtate pentru mai bine de 10 ani, este necesar să le înlocuiți, din cauză că rădăcinile se vor dezgoli puțin. Acestea se vor schimba cu alte fațete care să acopere dintele până la gingie.

 

La fel de necesar este să știi că, indiferent de timpul de purtare, fațetele dentare nu cad! Realizate în mod corect, acestea îți îmbunătățesc viața prin două lucruri: vei avea dinți mai sănătoși cu care poți să mănănci normal, orice aliment îți dorești, și vei obține un zâmbet perfect, de durată.

 

Așa cum spuneam, fațetele dentare au o durată de viață de la 15 până la 20 de ani, dacă igienizarea este corespunzătoare. Le poți prelungi durata de viață prin periajul cu pastă de dinți și folosirea aței dentare sau irigarea regulată; dar dacă nu aveți grijă de ele (periajul obișnuit, de două ori pe zi), cel mai bine este ca la un moment dat să se înlocuiască întregul set care include și fațetele!

 

Pentru a te asigura că totul este în regulă cu lucrarea, pe lângă igienizarea zilnică (care nu este cu nimic deosebită de îngrijirea dentară noramlă) sunt recomandate vizite la medicul stomatolog, o dată la 6 luni, pentru verificări și profilaxie.

 

Atunci când vei avea nevoie să îți schimbi fațetele, acestea se îndepărtează cu foarte mare grijă și se reia procesul. Nu trebuie să îți faci griji în privința acestui proces! Tehnicile de îndepărtare a fațetelor dentare au evoluat și se pot da jos cu un laser, astfel evitându-se riscul de a șlefui accidental dintele mai mult decât este nevoie.

 

Acum ai aflat ce se întâmplă cu fațetele după o perioadă lunga de purtare. Nu există riscuri, iar acestea sunt, cu siguranță, o alegere ideală pentru un zâmbet complet, pe termen lung.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.