Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Cum să ai grijă de fațetele dentare în doar cinci minute

Un zâmbet superb te poate face să pari mai atrăgător și mai tânăr. Dacă te simți inconfortabil să zâmbești, în preajma celor din jurul, din cauza spațiilor inegale dintre dinți, a dinților pătați care nu pot fi albiți, a dinților strâmbi, Clinica House of Beauty îți recomandă un tratament minim invaziv, rapid și cu efect uimitor: fațetele dentare.

 

Fațetele dentare sunt niște cochilii subțiri realizate din materiale durabile, cum ar fi ceramica sau rășina compozită, care pot fi plasate pe suprafața frontală a dintelui pentru a-i îmbunătăți aspectul.

 

Acestea sunt realizate la comandă pentru fiecare pacient, astfel încât se potrivesc perfect cu contururile gurii și se îmbină perfect cu dinții din jur pentru un aspect incredibil de natural.

 

Rezultatul este un zâmbet perfect - unul care te va face să te simți mai bine în pielea ta de fiecare dată când vorbești sau râzi! Și deoarece fațetele dentare sunt concepute să dureze mulți ani fără a fi nevoie de înlocuire sau ajustare, este ușor de înțeles de ce acest tratament oferă și valoare pe termen lung.

 

Încrederea de sine este un lucru valoros în relațiile sociale, iar un zâmbet complet poate juca un rol important! Dacă te-ai săturat de spațiile inestetice dintre dinți sau de culoarea lor gălbuie și a petelor, fațetele dentare sunt soluția ideală pentru tine!

 

Cu toate acestea, trebuie să te informezi în legătură cu acest tratament, înainte de a te programa la medicul stomatolog, pentru a-ți forma o imagine mult mai clară. Știm că poate există o serie de întrebări referitoare la acest proces, una dintre ele fiind modalitatea de îngrijire a fațetelor dentare. Este un proces obositor? Este nevoie de o igienizare specială?

 

Cu siguranță, pentru a te asigura de longevitatea fațetelor dentare, acestea au nevoie de îngrijire constantă, însă nu diferită de igiena orală zilnică, pe care o aplici în prezent! Dinții tăi vor fi perfect curățați, printr-un proces de cinci minute.

 

fatete dentare

 

Pașii către o igienizare corectă a fațetelor dentare

 

  • Ața dentară este o etapă importantă a rutinei de îngrijire orală. Aceasta poate ajunge în spațiile înguste dintre dinți, greu accesibile, unde o periuță de dinți nu poate curăța. Aceasta va ajuta la îndepărtarea plăcii și a particulelor de alimente care rămân în acele spații.

 

  • Vei rupe o bucată de 30-40 cm, pe care o vei înfășura pe degetele arătătoare și, în fața oglinzii, vei curăța fiecare dinte, de 6-7 ori, cu miscări ușoare, pentru a nu răni gingia.

 

  • Ața dentară nu are ca scop doar îndepărtarea resturilor alimentare. Folosirea regulată a acesteia poate reduce bolile gingivale și respirația urât mirositoare, tocmai prin capacitatea ei de a îndepărta placa formată în timp pe linia gingiei.

 

  • După ce ai folosit ața dentară, următorul pas este periajul: udă și aplică un strat subțire de pastă de dinți. Alege pasta de dinți în funcție de propriile preferințe, însă recomandat este să folosești una care conține fluor.

 

  • Începe cu măselele din spate (molarii) superioare, dintr-o parte a gurii și mergi în sensul acelor de ceasornic. Important este să ții perii către linia gingiei. Perie prin mișcări scurte, circulare, aproximativ 20 de secunde.

 

  • Întoarce capul periuței spre exteriorul dintelui, astfel încât perii să „măture” suprafața dintelui.

 

  • Continuă să perii în sensul acelor de ceasornic și molarii inferiori.

 

  • Ajutându-te de capul periuței, perie spatele dinților superiori din față (incisivii). Orientează perii către linia gingiei și mergi în jos pe suprafața fiecărui incisiv. Repetă de 2-3 ori, pentru a te asigura de o curățare completă.

 

  • Îndreaptă capul periuței de dinți către linia gingiei și trage în sus, cu o mișcare de perie. De asemenea, este recomandat să repeți etapa de 2-3 ori.

 

  • Perie partea de sus, cea cu care musti, a premolarilor superiori si inferiori printr-o miscare circulara.

 

  • După ce vei termina cu periajul, așteaptă puțin, apoi clătește. Această scurtă așteptare este importantă, deoarece, dacă te clătești imediat, vei spăla și fluorul din pasta de dinți rămasă – clătirea îl diluează și reduce efectul său preventiv.

 

  • După periaj, scuipă excesul de pastă de dinți, așteaptă puțin, apoi clătește-te cu apă.

 

 

Atunci când știm cum să ne îngrijim dinții, rapid, dar sigur, nu trebuie să ne facem griji în privința sănătății orale!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.