Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

De ce să alegi calitatea când vine vorba de zâmbetul tău

Una dintre componentele principale ale frumuseții este un zâmbet frumos. Aspectul dinților dumneavoastră are un efect remarcabil asupra stimei și încrederii în sine. În același timp, un zâmbet superb vă face să păreți mai atrăgător și mai tânăr. Atunci când vine vorba de îngrijirea dentară, multe persoane aleg să nu investească în fațete dentare, deoarece consideră că acestea sunt prea scumpe sau nu se încadrează în bugetul lor. Acest articol vă va arăta de ce investiția în fațete dentare merită să fie una de calitate!

 

Există multe proceduri dentare pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul. Cu toate acestea, fațetele dentare au o serie de beneficii care le fac să fie cea mai bună alegere pentru multe persoane. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi petele dentare și pentru a repara așchiile formate de dinții sparți, precum și pentru a crea un aspect și mai frumos pentru zâmbetul tău.

 

Pentru mulți oameni, acestea sunt soluția perfectă pentru un zâmbet superb care va dura. Fațetele dentare pot fi folosite pentru a repara dinții care au fost slăbiți de lucrări dentare sau de traume dentare, pentru a îmbunătăți aspectul dinților strâmbi și pentru a întări smalțul dentar. Cu toate acestea, nu putem nega ca acest tratament dentar nu este ieftin! Ar trebui să știți exact ce doriți înainte de a vă angaja în această procedură, astfel încât să nu vă risipiți banii pe ceva mai puțin scump decât este necesar.

 

fatete dentate, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

 

De ce calitatea face diferența?

 

  • Fațetele dentare sunt, de fapt, niște cochilii foarte subțiri, realizate din diferite materiale, cum ar fi porțelanul, care are rolul de a reda aspectul natural și plăcut al zâmbetului.

 

  • Nuanțele sunt similare cu cele ale dinților sau se poate alege o varianta mai albă pentru un efect wow. Ele pot fi folosite atât pentru dinții de sus, cât și pentru cei de jos.

 

  • Fațetele sunt de obicei aplicate peste smalțul dentar existent sau peste materialul de lipire dentară care a fost plasat peste dinții cariați sau deteriorați. Această procedură este realizată de un medic dentist estetician care va lua o amprentă pe a realiza mulajul de lucru. Este important de reținut că acest proces nu este reversibil odată ce furnirul a fost lipit pe suprafața dintelui, așa că asigurați-vă că alegeți cu atenție atunci când selectați unul!

 

Poți scăpa cu ușurință de petele și așchiile inestetice de pe dinții tăi cu ajutorul acestor fațete dentare! Nu numai că arată foarte bine, dar se și simt foarte bine, deoarece sunt făcute la comandă pentru tine, pe baza specificațiilor tale unice!

 

Vrei să ai un zâmbet nou, aici găsești soluția

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească zâmbetul. Acestea pot fi folosite atât pe dinții cu spații, cât și pe cei pătați, ceea ce înseamnă că nu numai că vă vor face zâmbetul să arate mai bine, dar îl vor și proteja de deteriorări viitoare.

Procedura este rapidă, simplă și nedureroasă - de fapt, majoritatea pacienților spun că nici măcar nu simt nimic în timpul tratamentului în sine! Și pentru că fațetele dentare sunt atât de subțiri, nu veți avea nevoie nici de anestezie sau sedare. Puteți pleca acasă imediat după ce tratamentul s-a încheiat, fără niciun disconfort.

 

Dacă doriți să scăpați de petele inestetice sau de spațiile dintre dinți fără a fi nevoit să vă supuneți unei intervenții chirurgicale ample (care implică adesea săptămâni de recuperare), atunci fațetele dentare ar putea fi exact ceea ce căutați. Cu ajutorul acestora, puteți obține un rezultat cu aspect natural care va dura ani de zile - totul fără a vă face griji că veți trece din nou prin cuțit! Deci, dacă acest lucru sună ca ceva ce v-ar putea interesa, atunci contactați-ne astăzi, completând formularul nostru online sau sunându-ne direct la House of Beauty Clinic. Nu ne-ar plăcea nimic mai mult decât să putem ajuta la restabilirea încrederii dumneavoastră prin îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.