Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

De ce să alegi fațetele dentare înainte oricărei alte proceduri de estetică dentară

Estetica dentară este un domeniu popular în stomatologie, care a crescut rapid în ultimul deceniu. Una dintre cele mai comune proceduri pentru îmbunătățirea zâmbetului este reprezentată de fațetele dentare, invelișuri subțiri de porțelan care acoperă suprafețele dinților și care vă pot oferi un zâmbet frumos, cu aspect natural.

 

Fațetele dentare sunt o procedură dentară cosmetică care poate corecta imperfecțiunile minore ale zâmbetului dumneavoastră. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților care au fost uzați de timp, de periajul dentar și de resturile alimentare. Spre deosebire de alte proceduri cosmetice, cum ar fi aparatul dentar, fațetele dentare nu necesită nicio pregătire înainte de a fi aplicate pe dinții dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că puteți intra în cabinetul stomatologic cu dinții deteliorați și pleca câteva ore mai târziu cu un zâmbet drept și perfect!

 

După ce ați fost la dentist și ați primit un diagnostic de afectare a dinților, poate fi greu să știți care sunt următorii pași. S-ar putea să vă întrebați dacă coroanele dentare sau fațetele dentare sunt cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Există un lucru pe care vrem să îl știți: fațetele dentare sunt pe primul loc, înainte de orice altă procedură cosmetică. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți atunci când vă gândiți la o lucrare dentară este să vă programați o consultație cu medicul dentist. Acesta nu numai că vă va oferi informații despre procedură și despre ceea ce presupune, dar vă va oferi și o estimare a costurilor asociate cu fiecare opțiune în parte!

 

V-ați dorit vreodată să vă schimbați aspectul dinților?

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a rezolva multe probleme dentare. Ele pot fi folosite pentru a acoperi petele, dinții sparți, spațiile și alte imperfecțiuni ale zâmbetului dumneavoastră. Este ca și cum ați obține un set nou de dinți fără să treceți pe lângă cuțit! Nu mai trebuie să trăiți cu dinți pătați sau strâmbi. Obțineți zâmbetul perfect pe care îl meritați alegând astăzi fațetele dentare!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Cunoașteți sentimentul acela când vedeți o celebritate cu dinți perfecți și vă gândiți: "Aș vrea să am zâmbetul lor"? Ei bine, acum este posibil. Cu ajutorul fațetelor dentare, vă putem oferi același zâmbet frumos ca și cel al celebrității dumneavoastră preferate. Și pentru că sunt realizate din porțelan sau material compozit, vor arăta natural și se vor simți ca și cum ar fi dinții tăi.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți aspectul fără proceduri invazive precum aparatul dentar sau intervenția chirurgicală. De asemenea, sunt mai accesibile decât multe alte tratamente cosmetice! În plus, nu este nevoie de anestezie, deoarece acestea se fac chiar în cabinetul nostru, sub anestezie locală. Vrem să aveți cea mai bună experiență posibilă, așa că oferim și opțiuni de finanțare!

 

Vă gândiți de ceva vreme să vă puneți fațete dentare?

 

Dar nu vă puteți decide dacă să vi le faceți sau nu, deoarece nu știți ce sunt, cât costă și dacă merită timpul și banii. Ei bine, noi avem toate răspunsurile la întrebările dumneavoastră! Fațetele dentare sunt niște piese subțiri de porțelan care acoperă dinții. Ele ajută la obținerea unui aspect mai drept și mai alb al dinților, acoperind petele de pe suprafața dinților. Și cel mai bun dintre toate? Este nevoie doar de o singură vizită la medicul nostru dentist! Nu mai trebuie să așteptați cu dureri timp de săptămâni, așa cum necesită alte proceduri. În plus, fațetele dentare nu se vor ciobi sau rupe, așa cum se întâmplă cu alte tratamente cosmetice în timp, așa că nu veți mai avea nevoie de un alt tratament! Alege House of Beauty Clinic și lasă medicii nostri specialiști să se ocupe de zâmbetul tau!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.