Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

De ce toate vedetele apelează la Hollywood Smile

  • Fațetele sunt o restaurare dentară care acoperă suprafețele dinților și poate face ca aceștia să pară mai mari, poate îndrepta dinții strâmbi și poate acoperi petele dentare. Este o modalitate accesibilă de a vă îmbunătăți zâmbetul fără a fi nevoie să treceți prin toate complicațiile unei operații dentare!

 

  • Fațetele dentare sunt una dintre cele mai rapide și mai accesibile proceduri dentare disponibile. Fațetele pot fi folosite pentru a îmbunătăți aproape orice imperfecțiune dentară, de la lacune și așchii la dinți strâmbi și suprapuneri. Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți crește instantaneu stima de sine!

 

  • Fațetele pot fi folosite pentru a corecta probleme dentare minore sau pentru a îmbunătăți zâmbetul unei persoane. De asemenea, acestea pot fi folosite ca parte a unei proceduri de stomatologie cosmetică.

 

Citiți mai departe pentru mai multe informații despre fațetele dentare și despre modul în care acestea vă pot transforma zâmbetul ca cel al vedetelor. 

 

Doriți să obțineți zâmbetul visurilor?

 

House of Beauty Clinic este o clinică dentară de top din Pipera care oferă fațete dentare de înaltă calitate. Pentru fațetele noastre dentare folosim ceramica Emax, care este dezvoltată de tehnicieni cu o vastă experiență și care are ca rezultat dinți rezistenți și cu aspect identic cu cel natural.

 

Echipa noastră este formată din dentiști cu înaltă calificare și mulți ani de experiență în stomatologia cosmetică, care vă vor ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

Puteți alege dintre diferite nuanțe de alb, forme și dimensiuni atunci când vine vorba de proiectarea noului dumneavoastră zâmbet.  Vom lucra împreună la ceea ce vă convine cel mai bine! Cu echipamentul nostru de ultimă generație, putem crea zâmbete frumoase în cadrul unei singure vizite la clinica noastră - nu este nevoie de mai multe programări sau de timpi lungi de așteptare! Tratamentul cu fațete dentare este nedureros, precum și accesibil, așa că nu mai ezitați!

 

fatete dentare, House of Beauty Clinic

 

Nu ești mulțumit de zâmbetul tău, dar îți este frică de un tratament dureros?

 

Fațetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își schimbe forma și culoarea dinților fără a fi nevoite să treacă printr-un tratament greu și dureros. Acestea pot fi folosite pentru a face schimbări minore sau majore, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Cea mai bună parte este că arată complet natural - nimeni nu va ști!

 

Cu fațetele dentare de la Clinica House of Beauty, poți avea zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna în doar două vizite! Folosim ceramică Emax, ceea ce înseamnă că fațetele noastre dentare sunt puternice și durabile, precum și identice în ceea ce privește aspectul natural, astfel încât nu au nimic artificial.

 

Ce poate fi mai bun decât atât? Nimic! De aceea suntem alegerea vedetelor pentru tratamentele de stomatologie cosmetică în București!

Te-ai gândit vreodată să-ți faci fațete, dar nu erai sigur cum să procedezi? Din fericire pentru tine, House of Beauty Clinic are un proces foarte simplu. Folosim ceramică Emax, de foarte bună calitate și oferim o manoperă de remarcat care va dura până la 15 de ani! Dacă sunteți în căutarea unui mod accesibil de a obține în sfârșit zâmbetul la care ați visat întotdeauna, contactați-ne astăzi!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.