Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Dinți vizibil mai albi cu fațete dentare

Primul pas pentru a obține un zâmbet frumos este înțelegerea cauzelor pentru care dinții tăi își pierd strălucirea naturală. Vinovatul numărul unu în acest proces sunt alimentele și băuturile pe care le consumați zilnic. Nu doar alimentele, ci și reziduurile rezultate în urma consumului de cafea, ceai sau vin roșu se acumulează pe suprafața dinților și creează o nuanță galbenă inestetică. Acest lucru poate fi inversat cu ajutorul fațetelor dentare!

 

Dacă sunteți în căutarea unor dinți mai albi, dar nu doriți să cheltuiți o avere pe tratamente de albire dentară sau să vă faceți timp să folosiți pastă de dinți și apă de gură în fiecare zi, fațetele dentare sunt o alternativă excelentă. Aceste învelișuri subțiri pot fi plasate pe dinți în doar o singură vizită la medicul dentist și îți vor oferi acel zâmbet de Hollywood pe care ți l-ai dorit întotdeauna în doar câteva minute!

 

Dinții albi sunt o trăsătură importantă în societatea actuală. S-au dus zilele dinților galbeni, pătați și decolorați. Dacă îți dorești ca zâmbetul tău să fie cât mai alb, atunci fațetele dentare pot fi pentru tine! Această postare pe blog va trece în revistă ce sunt acestea, cum funcționează și de ce mai mulți oameni ar trebui să le ia în considerare atunci când caută să-și îmbunătățească aspectul.

 

Fațetele dentare sunt fațete subțiri din porțelan sau compozit care sunt aplicate pe dinții naturali. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră, pentru a închide spațiile dintre dinți, pentru a acoperi petele și pentru a face ca un dinte să pară mai lung. Sunt, de asemenea, excelente pentru persoanele care și-au pierdut dinții din cauza unor leziuni sau boli. Dacă vă doriți un zâmbet mai alb, mai strălucitor, fără a vă face griji cu privire la aparatele dentare sau protezele dentare, atunci fațetele dentare ar putea fi cea mai optimă soluție.

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Ați căutat o modalitate de a vă îmbunătăți zâmbetul?

 

Fațetele dentare sunt fațete subțiri din porțelan sau compozit care se aplică pe dinții naturali. Acestea oferă o soluție eficientă pentru persoanele care își doresc un zâmbet mai frumos și mai încrezător. Fațetele pot fi folosite pentru a acoperi petele, fisurile sau lacunele dinților. De asemenea, sunt excelente dacă aveți dinți strâmbi sau o mușcătură nealiniați.

 

O fațetare dentară este o modalitate excelentă de a vă face zâmbetul să arate cât mai bine! Este rapid, ușor și nedureros - la fel ca și cum ai face o plombă la dentist. În plus, durează ani de zile cu o îngrijire adecvată, astfel încât nu este nevoie de retușuri la fiecare câteva luni, ca alte proceduri cosmetice. Și pentru că nu necesită anestezie sau intervenție chirurgicală, sunt mult mai accesibile decât multe alte opțiuni de pe piața actuală.

 

Meriți un zâmbet perfect! Iar cu fațetele dentare de la cabinetul nostru, este mai ușor ca niciodată. Oferim consultații amănunțite, astfel încât să poți veni pentru o evaluare și să afli dacă sunt potrivite pentru tine. În plus, oferim opțiuni de finanțare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cât de mult vor costa aceste tratamente în avans.

 

Te-ai gândit să îți faci fațete dentare pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul? Dacă da, sperăm că articolul nostru te-a ajutat să înțelegi beneficiile acestui tratament. De asemenea, v-am oferit câteva sfaturi utile pentru a vă asigura că procesul decurge fără probleme și este cât mai confortabil posibil. Acum, tot ce mai rămâne de făcut este să vă programați o consultație la unul dintre medicii noștri stomatologi esteticieni pentru a începe!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.