Există posibilitatea purtării provizorie a unor faţete dentare detaşabile?

“Previzualizarea” de către medicii stomatologi cosmeticieni  a unui nou zâmbet se realizează prin folosirea faţetelor dentare amovibile sau detaşabile, care sunt faţete dentare de probă, folosite temporar.

 

Spre diferenţă de ele, cele fixe, permanente sunt lipite definitiv pe dinţi decătre experţi ai domeniului. Faţetele dentare, sau furnirurile, au fost introduse în anii ’70, din punct de vedere cosmetic şi al refacerii esteticii fiind echivalentul unghiilor artificiale: sunt piese (dispozitive) dentare aşezate peste dinţii dvs. pentru a vă îmbunătăţi aspectul fizionomic şi pe cel al zâmbetului dvs.

 

Faţetele dentare detaşabile chiar ajută, căci sunt cazuri în care pacientul nu este sigur de reuşita restaurativă a faţetelor permanente, nu este sigur că aceste faţete sunt alegerea potrivită, şi atunci le încearcă un timp pe cele provizorii, pentru a vedea dacă este mulţumit cu ele.

 

 

Despre faţetele dentare detaşabile sau provizorii

 

În faza lor de început, aceste faţete dentare veneau în cantitate mare şi într-o largă varietate de forme şi culori. Rămânea la alegerea medicului selectarea lor pentru fiecare caz în parte – aceasta în cazul în care lipirea lor pe dinţi ar fi putut fi posibilă.

 

S-a înregistrat o rată de succes slabă; era o manieră mai mult empirică de lucru, procedura nu era metodologizată printr-un algoritm de lucru cert, cu rezultate predictibile şi apoi verificate.

 

Potrivirea lor nu era bună, nu arătau bine din punct de vedere estetic, adeseori cădeau şi se rupeau, căci pacientul nu beneficia de recomandări riguroase asupra protejării faţetelor şi manierei optime de îngrjire.

 

În acest sens, faţetele provizorii sunt ieftine şi foarte asemănătoare cu aceste faţete timpurii despre care vorbim, utilizate cu zeci de ani în urmă în calitate de destaurări finale.

 

Faţetele detaşabile sunt fabricate din rășină, în forme și culori limitate și trebuie lipite de dinți de către un dentist autorizat, specializat în acest domeniu.

 

La House of Beauty Clinic dinţii dvs. pot fi faţetaţi optim, în ce manieră doriţi

 

Clinica de top House of Beauty din Pipera (Bd. Pipera, nr. 59B, parter, Bucureşti, Ilfov), de prestigiu naţional şi internaţional,  deţine specialişti de excelenţă în domeniul complex al cosmeticii dentare, cu valoroasă expertiză, printre clienţii acestora figurând personalităţi de notorietate publică.

 

Zâmbetul lor arată astăzi luminos datorită muncii acestor medici excepţionali, care au ştiut să-şi atingă scopul şi care lucreaază cu tehnologia avansată Digital Smile Design (DSD), de preconfigurare a azâmbetului dvs.

 

Această tehnologie , pe lângă faptul că ajută la atingerea cu cea mai precizie a rezultatelor preconfigurate digital, vă transfromă în jucători activi, alături de profesionişti, în cadrul procedurii medicale, implicându-vă în modul cel mai stimulativ în atingerea frumoaselor rezultate stetice, în schimbarea, de fapt, a  întregii dvs. vieţi.

 

Acelaşi rol restaurator ca şi faţetele dentare permanente

 

Furnirurile temporare servesc doar ca restaurări provizorii. Furnirile fabricate şi montate profesionist oferă o soluție permanentă, care funcționează drept dinți naturali.

 

După cum am mai spus, este posibili să nu aveţi de la început curajul purtării unor faţete permanente, să vă angajaţi de la început în această întreprindere pe care o consideraţi riscantă.

Doriţi, pentru început, să le încercaţi aspectul.

 

La fel ca faţetele permanente, şi faţetele detaşabile (provizorii) pot ascunde pentru o vreme, atât timp cât le purtaţi, petele, decolorările, spaţiile neplăcute, golurile, fisurile de pe dinţi şi le puteţi scoate aşa cum aţi putea scoate un aparat dentar (ortodontic) de pe dinţi.

 

“Ortodonţie instantanee”

 

De-a lungul timpului, din anii ’70 ai introducerii faţetelor dentare, a avut loc o îmbunătăţire semnificativă a materialelor şi procedurilor.

 

Faţetele permanente, de porţelan, numite şi indirecte, sunt realizate în laboratoare de tehnică dentară de către tehnicieni care sunt adevăraţi maeştri ceramişti. Ei fabrică restaurări splendide, personalizate, care îmbunătățesc culoarea și forma dinților, determinându-i pe unii să se refere la proces drept „ortodonție instantanee”.

 

Aceste restaurări pot dura şi zeci de ani dacă sunt îngrijite corespunzător.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica House of Beauty, din Pipera (faţete dentare detaşa-bile), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.