Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Faţetele de porţelan: alegeţi nu numai procedura, ci şi medicul cu înaltă expertiză!

Cosmetica dentară este o ramură a stomatologiei care deţine sub umbrela mai multe tipuri de proceduri, destinate toate îmbunătăţirii aspectului dinţilor şi obţinerii unui status fizionomic mult superior.

 

Există proceduri dentare precum coroanele de porţelan fără metal, procedurile de albire a dinţilor, de acoperire a fisurilor, de închidere sau diminuare a golurilor dentare etc. Printre acestea se remarcă procedura dentară a faţetelor de porţelan.

 

Faţetele de porţelan (numite şi furniruri sau laminate) sunt bucăţele foarte subţiri de coajă sidefie, translucidă, care se lipesc pe suprafaţa frontală a dinţilor pentru obţinerea unei îmbunătăţiri semnificative din punct de vedere estetic a danturii şi a zâmbetului aferent ei (preţ faţete ceramice).

 

pret fatete ceramice, pret fatete ceramice pipera, fatete portelan pipera

 

Procedură răspândită, preţ mai ridicat şi rigoare medicală deosebită

 

Procedura este foarte răspândită, căutată şi apreciată, fiind un mod ideal de a schimba aspectul dentar, mai ales când este vorba despre suprafeţe dentare extinse.

 

Preţul faţetelor dentare de porţelan este mai mare decât al celor confecţionate din alte materiale, fiind în concordanţă cu excepţio-nalele lor calităţi estetice (asemănare aproape identică cu dinţii naturali, durabilitate, rezistenţa la pătare, lovire).

 

De aceea, de foarte multe ori, preţul poate reprezenta un inconvenient serios în calea alegerii acestei proceduri.

 

Şi mai există şi un alt aspect care poate fi trecut la lista dezavantajelor. Este vorba despre posibilitatea  afectării structurii lor în cazul unei utilizări greşite. Faţeta de porţelan odată afectată nu mai poate fi reparată, ci schimbată în întregime, înlocuită, necesitând aportul unui medic dentist perfect adaptat şi obişnuit cu succesul intervenţiilor cometice dentare şi a refacerii zâmbetului (preţ faţete ceramice).    

 

Alt gen de faţete dentare, de pildă cele din răşină compozită, aplicate prin lipire, pot fi lesne reparate.

 

Expertiza medicală reclamă un nivel ridicat 

 

Majoritatea zâmbetelor perfecte pe care le vedem strălucind public sunt datorate muncii de cosmetică dentară şi opţiunii oamenilor – cu mai mare sau mai mică notorietate – de a apela la procedura restauratoare cu faţete de porţelan.

 

Iar medicii la care au apelat aparţin categoriei căreia anii de acumulări i-au conferit acea expertiză de înalt nivel. Toţi aceşti oameni cu zâmbete luminoase au ştiut că procedura cu faţete de porţelan este cea mai bună soluţie pentru demersul lor restaurator, pentru câştigarea încrederii în sine şi a unei prezenţe atractive şi elegante în societate (preţ faţete ceramice).

 

Şi totul, numai datorită unui stat subţire şi translucid care îmbunătăţeşte forma, culoarea şi spaţierea dinţilor naturali.

 

Coroanele dentare pot fi cu succes schimbate cu faţete de porţelan

 

Să vă mai destăinuim un secret, care vă poate fi util: foarte mulţi oameni şi-au înlocuit coroanele dentare cu faţete din porţelan, deoarece au fost convinşi de faptul că furnirurile le vor oferi un aspect mai atractiv și mai natural.

 

Nu uitaţi!: pentru începerea unei astfel de proceduri ar trebui să căutaţi un dentist expert în acest domeniu, a cărui cazuistică este bogată, care deţine bune recomandări în domeniul lucrului cu faţete de porţelan (preţ faţete ceramice).

 

În caz contrar, ori nu veţi fi mulţumiţi de rezultat, ori veţi ajunge la a vă sparge faţeta şi a cheltui mulţi bani pe înlocuirea ei. Aceste importante pagube trebuie evitate, mai ales că sacrificiul u-nei investiţii financiare de la un anumit momnent, de cele mai multe ori, nu mai poate fi repetat altădată.

 

House of Beauty Clinic – un zâmbet pentru o viaţă

 

La clinica House of Beauty (House of Beauty Clinic) din Pipera (Bd. Pipera Nr. 59B, Parter, Bucureşti, Ilfov) activează cu deosebit succes reputaţi doctori, care au ştiut să schimbe radical multe şi importante zâmbete, restaurările lor aducând bucuria pe feţele şi în sufletele multora care au apelat la serviciile lor de înalt nivel profesional (preţ faţete ceramice).    

 

Ei controlează în permanenţă atât decursul procedurii, cât şi rezultatul, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie Digital Smile Design, care vă pre-configurează zâmbetul final (cel ales de către dvs.), la care se ajunge după un număr minim de modificări clinice sau de laborator (de cele mai multe ori aceste modificări chiar lipsesc).

 

Iar aceasta are loc la cel mai bun preţ, adecvat corect calităţii şi perfect convenabil.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica House of Beauty, din Pipera (faţete de compozit), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.