Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Faţetele dentare de la House of Beauty, cu o îngrijire corectă, pot dura ani de zile

Cel mai evident avantaj al aplicării faţetelor dentare din porțelan (numite şi furniruri sau laminate de porţelan) este acela că oferă pacienților acel zâmbet sănătos, aspectuos, corect, de care ei au atâta nevoie.

                                                                    

Iar acest lucru se poate realiza prin proceduri simple, nedureroase, care constă în plasarea porțelanului ceramic pe suprafața pregătită a dintelui (ce sunt faţetele).

 

Faţetele dentare din compozit sunt faţete provizorii

 

Rășina compozită este un alt material larg utilizat în confecţionarea furnirului dentar cosmetic.

Realizate şi ele la aceleaşi rigori de culoare naturală şi plasare dentară perfectă precum şi cele de porţelan, acest tip de fațete dentare nu implică prelevarea amprentelor dentare ale pacientului și nu sunt realizate de un tehnician de laborator.

 

Ele sunt realizate chiar de către medic în cabinet, direct pe suprafaţa pregatită (vizibilă, vestibu-lară) a dintelui.

 

Pregătirea dintelui constă în şlefuirea de către medic a unui strat subţire din smalţul natural al dintelui, urmând aplicarea, tot de către medic, a materialului – care este răşina compozită – pe această suprafaţă spaţioasă şi retentivă (ce sunt faţetele).

 

Faţetele dentare din compozit sunt de o calitate mai slabă decât cele de porţelan, fiind, de obicei, faţete provizorii (purtate de către pacient până la confecţonarea celor definitive, permanente, de porţelan). De asemenea, repararea lor se realizează cu uşurinţă.

 

Furnirurile compozite sunt mai groase în comparație cu cele din porțelan și, în general, mai puțin costisitoare decât omologul lor ceramic.

 

Dinţii sunt întăriţi în rezistenţă de către faţetele dentare

 

Faţetele par, de fapt, fragile până când sunt lipite sau cimentate de dinți. Odată cimentate corect şi eficient însă, vor deveni la fel de puternice sau chiar mai puternice decât dinții dvs. reali și sănătoși sau defectuoşi.

 

Pe aceştia din urmă, afectaţi de felurite neajunsuri, mai ales structurale, îi vor susţine în rezistenţă, făcând cu ei corp comun şi constituind un sprijin cu care aceştia se identifică (ce sunt faţetele).

 

Aparent fragile şi subţiri, faţetele sunt extrem de puternice şi nu se sparg sau crapă (desigur, grija pacientului faţă de ele, faţă de ce mânâncă sau mestecă trebuie să fie permanentă).

 

Cu aceste faţete instalate ferm, orice purtător se poate bucura în voie de noul aspect îmbunătăţit al zâmbetului său, de noul aspect restaurat al întregii fizionomii, de noua încredere în propria persoană şi în evoluţia ei în lume.

 

Cu o îngrijire corespunzătoare, faţetele dentare pot rezista mulți ani (ce sunt faţetele).

 

ce sunt fatetele, fatete dentare pipera, house of beauty clinic bucuresti, fatete dentare bucuresti

 

Preţul faţetelor variază în funcţie de mulţi factori

 

Raportat, desigur, în primul rând, la tipul de material folosit, preţul faţetelor dentare nu poate fi exprimat în mod general, căci el depinde şi de particularităţile ţării, oraşului, clinicii respective, de calitatea şi prestigiul medicilor şi tehnicienilor dentari care lucrează în ea.

 

Pe lângă calitatea şi calificarea specialiştilor, preţul poate depinde, de pildă, inclusiv de poziţia clinicii (mai centrală sau mai periferică) în localitatea respectivă.

 

Faţetele definitive, de porţelan, sunt lucrate cu deosebită precizie de către tehnicianul dentar în laboratorul de tehnică dentară, pe baza modelului (replică exactă în ghips a situaţiei dvs. dentare) realizat prin umplerea amprentei luată de către medic în cabinetul stomatologic (turnarea modelului) (ce sunt faţetele).

 

Etapele procedurale ale tratamentului estetic

 

Tratamentul cu faţete dentare de porţelan (faţete permanente) nu implică proceduri dificile din punct de vedere clinic sau tehnic. Etapele sunt puţine şi simple:

 

  • prima este evaluarea de cabinet, realizată de către medicul specialist estetician;
  • a doua este pregătirea dinţilor, tot de către medic;
  • a treia este prelevarea amprenetelor;
  • a patra este confecţionarea faţetelor pe baza amprentei şi a modelului ulterior de către tehnicianul dentar în laborator;
  • a cincea şi ultima etapă este montarea efectivă în cabinet a faţetelor, odată cu eventuala şi uşoara lor ajustare, pentru adaptarea perfectă.

 

La clinica de elită House of Beauty, din Pipera (www.hobclinic.ro), lucrează medici esteticieni cu recunoaştere naţională şi internaţională în restaurarea performantă a danturii, zâmbetului, datelor fizionomice ale pacienţilor obişnuiţi, dar şi ale unor cunoscute vedete publice.

Pasiunea lor pentru restaurarea estetică dentară dă măsura rezultatelor în muncă şi prestigiului acestei clinici. Apelaţi, la cel mai bun raport calitate-preţ, la părerea şi serviciile acestor specialişti de vârf!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.