Faţetele dentare detaşabile: caracteristici, eligibilitatea pacientului şi House of Beauty Clinic

Principala diferenţă dintre coroanele dentare şi faţetele dentare (numite adeseori “furniruri” sau “laminate”) este aceea că cele din urmă sunt mai conservatoare. Amplasarea unei coroane dentare este laborioasă, implică multă muncă şi, în special, reducerea ca dimensiune a întregului dinte.

 

În schimb, faţeta dentară provizorie (detaşabilă) sau permanentă necesită doar îndepărtarea unei cantităţi minime din masa osoasă a dintelui, din structura lui.

 

Şi pregătirea dintelui pentru primirea faţetei este solicitantă, iar necesitatea existenţei abraziunilor pentru creşterea aderenţei faţetei de suprafaţa dentară face ca marginile restaurărilor să fie mai neregulate.

 

Dar, odată fixate de dinţi, sudarea lor este atât de puternică încât rareori se mai dezlipesc. Faţetele permanente pot fi dispuse pe dinţi fie de prima dată, fie ulterior purtării de către pacient – care vrea să elimine riscul unui efect necunoscut neplăcut – a unor faţete provizorii, detaşabile.

 

Ele îl obişnuiesc pe pacient cu noul aspect şi îl decid asupra purtării mulţumitoare a unor faţete definitive (permanente) - faţete dentare detaşabile.

 

Nu putem prezenta preţuri, căci ele diferă substanţial în funcţie de ţară, locaţia clinicii, prestigiul clinicii şi reputaţia medicilor care lucrează în ea, calificarea şi prestigiul tehnicienilor dentari, tehnologiei folosite etc. Pentru pacienti am facut un articol intreg despre cat costa fatetele dentare  , veti afla in acest articol preturile in functie de materialul fatetelor dar si in functie de numarul de fatete dentare dorite. Dar, desigur, se poate afirma cu certitudine că faţetele realizate în cabinet, într-o singură şedintă – faţete de compozit, provizorii – sunt mai ieftine decât faţetele Emax,  sau fatete din zirconiu indirecte, realizate în afara cabinetului, în laboratorul de tehnică dentară.

 

Îngrijirea faţetelor dentare le determină durata de viaţă

 

Recomandările sunt comune atât pentru faţetele detaşabile (provizorii), cât şi pentru cele permanente: trebuie să aveţi mare grijă la purtarea lor şi să ţineţi cont de faptul că orice factor degradativ, orice lucru care poate ciobi un dinte natural poate rupe şi un furnir.

 

Folosirea dinţilor drept instrumente de făcut anumite lucruri, precum tăiat, rupt, deschiderea sticlelor cu dinţii, mestecatul unghiilor şi a gheţii etc. este total nerecomandată, mai bune spus interzisă.

 

Vizita regulată la medicul stomatolog este foarte importantă

 

De la începutul purtării faţetelor temporare sau permanente este posibil să apară pe parcursul purtării lor îngrijorări în felurite privinţe, îngrjorări care devin temeri puternice cu privire la aspectul dvs. fizionomic în ansamblul lui şi la aspectul noului dvs. zâmbet.

 

În acest caz, este întotdeauna recomandată sfătuirea cu medicul stomatolog estetician. Numai sfatul specialistului vă poate economisi timp, bani și o mulțime de îngrijorări şi mult consum pe termen lung.

 

De fapt, sunt recomandate în orice condiţii, chiar şi în cele fericite, vizitele regulate la dentist, pentru a vă asigura că vă puteţi menţine zâmbetul frumos timp de mai mulţi ani.

 

Superioritatea faţetelor de la House of Beauty Clinic şi raportul optim calitate-preţ al acestora

 

Faţetele detaşabile realizate la prestigioasa instituţie medicală House of Beauty Clinic (Bd. Pipera, nr. 59B, Parter, Bucureşti, Ilfov) reprezintă, de fapt, un „șir de dinți” detașabili, care au o compoziție foarte flexibilă, ce le permite să fie așezate foarte confortabil pe dinții proprii.

 

Aspectul superior al faţetelor detaşabile provizorii realizate aici este datorat, pe lângă măiestria în sine a medicilor dentişti esteticieni cu înaltă calificare şi prestigiu naţional şi internaţional, poliesterului compozit care intră în constituţia materialului de fabricare.

 

Iar preţul aparţine celui mai bun raport calitate-preţ de piaţa serviciilor stomatologice de acest tip.

 

Va puteţi restaura în cele mai bune condiţii, la House of Beauty Clinic, orice problemă legată de decolorarea dinţilor naturali, pătarea lor, proasta lor poziţionare, spaţierea dezagreabilă etc. Soluţia cea mai bună aici o găsiţi! 

 

Avantajele faţetelor dentare de la House of Beauty Clinic:

 

  • Sunt lucrate cu cea mai mare grijă de către medicii denţişti cosmeticieni (faţetele directe şi provizorii) sau de către tehniceni dentari adevăraţi maeştri ceramişti (faţetele indirecte şi permanente);
  • Reprezintă o alternativă fericită pentru vizite fructuoase, fără dureri şi cât mai puţine în cabinetul medicului stomatolog;
  • Sunt sccesibile, convenabile ca preţ și ușor de montat;
  • Sunt de lungă durată și confortabile;
  • Puteţi bea, mânca, dormi şi zâmbi cu reală mulţumire;
  • Vă îmbunătăţesc zâmbetul;
  • Au durată garantată şi lipsită de îngrijorări.

 

Eligibilitatea pacienţilor:

 

Candidații sunt aceia:

 

  • Care au goluri dentare, fisuri, malpoziţii, pete dentare, decolorări etc.;
  • Care îşi doresc un zâmbet cu adevărat “artistic” şi fără multă cheltuială sau proceduri complexe ori invazive;
  • Care doresc abordarea unei alternative moderne, frumoase, confortabile la proteza parţială mobilă învechită.

 

La House of Beauty Clinic, din Pipera, proiectarea viitorului zâmbet are loc prin utilizarea tehnologiei  de ultimă generaţie Digital Smile Design (DSD), astfel încât aici se merge cu paşi siguri de-a lungul procedurii şi cu rezultate dinainte stabilite.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica House of Beauty, din Pipera, care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.