Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Faţetele indirecte (de porţelan) sunt soluţii restaurativ-estetice optime transformării zâmbetului

La House of Beauty Clinic vă puteţi realiza faţetele de porţelan (faţete dentare sau furniruri indirecte) la cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa serviciilor stomatologice de estetică dentară.

 

Medicii de top de aici (Bd. Pipera, Nr. 59B, parter, Bucureşti, Ilfov) posedă un valoros palmares şi prestigiu medical naţional şi internaţional, ei lucrând cu tehnologia digitală avansată (concept şi protocol) Digital Smile Design (DSD), care realizează o proiectare în avans a viitorului dvs. zâmbet.

 

Astfel, atât medicul, cât şi pacientul pot controla cu precizie evoluţia procedurii şi obţinerea exactă a rezultatului dorit – zâmbetul prefigurat, proiectat şi acceptat de către pacient (preţ faţete ceramice).

 

pret fatete ceramice, pret fatete ceramice pipera, pret furnir ceramic, pret fatete de portelan

 

La ce se referă faţetele dentare indirecte?

 

Faţetele aşa numite indirecte se referă exclusiv la faţetele (sau furniruri, sau laminate) de porţelan. De ce se numesc indirecte? Simplu: pentru că ele sunt realizate în afara intervenţiei medicale în gura pacientului (în afara prezenţei dvs. la şedinta clinică de cabinet), în laboratorul de tehnică dentară al clinicii, de către tehnicienii dentari specializaţi în realizarea de lucrări ceramice, adevăraţi maeştri ai domeniului.

 

Aceasta, spre diferenţă de faţetele dentare de compozit, care sunt realizate, în majoritatea cazurilor, în aceeaşi şedinţă, direct pe suprafaţa dentară a dintelui sau dinţilor vizaţi (faţete dentare directe).

 

Faţetele indirecte sunt recomandate şi utilizate în cazul restaurării estetice a unei suprafeţe dentare extinse (şi nu a reparaţiilor de mici dimensiuni), transformările realizate de ele fiind remarcabile şi de lingă durată.

 

Zâmbetul pe care oamenii obişnuiţi, cei cu funcţii importante, vedetele, oamenii cu notorietate publică în general îl afişează cu încredere şi luminozitate este, de cele mai multe ori, urmarea efectelor acestor proceduri (preţ faţete ceramice).

 

Când mai multe astfel de faţete dentare de porţelan sunt dispuse pe mai mulţi dinţi, efectul lor este în stare de a lumina într-un mod superior întreaga dantură a omului, întreaga lui fizionomie, pe o durată de ani buni de zile.

 

Datorită calităţilor lor estetice şi durabilităţii lor, rezistenţei structurale şi imunităţii la pătare (fiind practic imposibil de a fi predispuse la această agresiune legată de coloratură), faţetele de porţelan au şi un preţ mai mare (financiar vorbind).

 

Efectele rezultate sunt în acord cu folosirea acestui material cu excepţionale calităţi estetice şi durabilitate. Prin lipirea lor pe suprafaţa dinţilor  pregătiţi în acest scop se crează acel zâmbet care arată perfect în ochii publicului (preţ faţete ceramice).      

 

Etapele procedurale ale pregătirii dentare, realizării şi aplicării efective

 

Dar pregătirea dintelui este mult mai laborioasă decât în cazul faţetelor directe, de răşină compozită. Aici este necesară îndepărtarea prin şlefuire a unui strat de 0,3–0,5 mm grosime din smalţul dinţilor pentru crearea spaţiului suficient pentru furnir.

 

Altfel, după montare, furnirul ar arăta mult prea voluminos. Dar există şi aşa numitele faţete de porţelan fără preparare (No-Prep), aferente unei faţete foarte subţiri, de doar 0,2 mm grosime. În acest caz, pregătirea dintelui pentru primirea faţetei este minimă; dar, situaţia trebuie bine studiată şi aleasă în funcţie de datele dentare particulare şi de dorinţa pacientului.

 

Se foloseşte o anestezie locală la îndepăratrea acestui strat subţire de smalţ, pentru a fi elimina-tă orice durere şi a se lucra în condiţii de confort şi desensibilizare (preţ faţete ceramice).      

 

După această etapă se realizează o amprentă a dinţilor care este trimisă la laboratorul de tehni-că dentară. Această amprentă oferă modelul în ghips a situaţiei dentare exacte, după care faţe-tele dentare pot fi fabricate personalizat, corespunzător prescripţiei exacte a medicului dentist cosmetician.

 

Nu va faceţi nici un fel de grijă! În timpul în care faţetele definitive (permanente) sunt confecţionate,  dinţii dvs. sunt protejaţi de faţete provizorii. La următoarea vizită la cabinet, fațetele permanente sunt montate și ajustate, dacă este necesar, înainte de a fi lipite pe suprafețele dinților.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. House of Beauty Clinic, din Pipera (preţ faţete ceramice), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.