Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațete dentare - Răspunsul stomatologului estetician pentru zâmbetul tău

Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri din porțelan sau ceramic care acoperă suprafața frontală a dinților. Acestea pot fi folosite pentru a corecta un dinte ciobit, pentru a închide spațiile dintre dinți, pentru a umple zonele decolorate și pentru a acoperi dinții cu forme necorespunzătoare.

 

Fațetele dentare există de peste 150 de ani, dar în ultima vreme au devenit mai populare, deoarece oamenii doresc o soluție instantanee la problemele zâmbetului lor fără a avea implanturi dentare.

Prima impresie a zâmbetului unei persoane are un impact major asupra modului în care aceasta se simte despre ea însăși. Este important să ai grijă de dinții tăi, astfel încât să poți menține frumusețea naturală a zâmbetului tău și să nu te bazezi doar pe fațete dentare sau alte tratamente cosmetice.

 

 

Iată câteva informații despre fațete dentare

  • Fațetele dentare vă pot îmbunătăți zâmbetul instantaneu. După tratamentul cu acestea încrederea dvs. de sine va fii vizibil alta
  • Fațetele pot fi folosite pentru a acoperi lucrări dentare, cum ar fi coroanele dentare, implanturile dentare dar cel mai des dinții naturali. Acestea adaugă un strat suplimentar de protecție împotriva ciobirii sau distrugerii structurii dentare de sub fațete
  • Fațetele dentare sunt realizate din material de calitate dentară și nu necesită o îngrijire specială

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti, stomatologie bucuresti

 

Fațetele dentare sunt o procedură dentară cosmetică populară și este ușor de înțeles de ce. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților care au fost colorați de cafea, ceai, consumul de tutun sau îmbătrânire. Fațetele dentare vor acoperi, de asemenea, spațiile dintre dinți și chiar îi vor face mai albi decât erau înainte.  

 

Procesul se face adesea într-o singură vizită, cu puțin disconfort pentru pacient - unele persoane nici măcar nu au nevoie de anestezic! Este important de reținut că nu toată lumea este un candidat bun pentru această procedură; dacă aveți alte afecțiuni, cum ar fi boli ale gingiilor sau carii, medicul dentist vă poate recomanda un alt tratament în locul fațetelor dentare.

 

Te-ai gândit să îți faci fațete dentare pentru a acoperi golurile din dinți? Dacă da, există câteva lucruri importante pe care ar trebui să le știți

 

Fațetele dentare sunt realizate din material de calitate dentară și pot fi folosite pentru a corecta problemele legate de forma și culoarea dinților. Este posibil să fi auzit povești neplăcute despre dinții oamenilor care au căzut după ce și-au pus fațete dentare, dar acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Nu există niciun studiu sau dovadă științifică care să susțină aceste afirmații! De asemenea, este demn de remarcat faptul că nimeni nu a murit vreodată după ce și-a îndreptat dinții prin intermediul stomatologiei cosmetice. Așa că relaxează-te și bucură-te de proces, acesta nu va face decât să îți facă zâmbetul mai superb!

 

Există un moment în care este nevoie de fațete dentare? Sunt cu adevarat o necesitate?

 

Răspunsul este da, și se poate face cu o vizită la medicul dentist. Fațetele dentare sunt acoperiri subțiri care pot fi aplicate peste dinții care au nevoie de lucrări cosmetice. Procesul începe prin luarea unei amprente a dinților, după care veți reveni la o altă programare pentru ca materialul de lipire să se fixeze și apoi veți primi noul set de dinți la scurt timp după aceea. Pentru a afla mai multe despre ceea ce presupune această procedură, puteți lua legătura cu personalul nostru care vă v-a sfătui cu privire la de ce sunt necesare fațetele dentare și cum funcționează acestea!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.