Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațete dentare, remediul pentru un zâmbet mai alb și mai sănătos

Cea mai populară procedură dentară cosmetică pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului unei persoane se numește fațetare dentară. Fațetele sunt acoperiri subțiri din porțelan sau compozit care sunt lipite pe suprafețele frontale ale dinților și care îmbunătățesc alinierea, reduc spațiile dintre dinți și fac zâmbetul mai uniform. Acestea pot fi folosite pe orice suprafață dentară, de la suprafețele de mestecat până la marginea de mușcătură (partea pe care o vedeți de fapt atunci când gura este deschisă).

 

Dacă doriți să aveți un zâmbet mai alb și mai sănătos, fațetele dentare ar putea fi remediul. Fațetele sunt bucăți subțiri de porțelan care sunt lipite peste dinții dvs. pentru a-i face să arate mai bine. Porțelanul este mai durabil decât smalțul natural al dinților, deoarece este mai puțin poros, ceea ce înseamnă că petele nu se vor lipi la fel de ușor ca pe dinții naturali.

 

Fațetele dentare pot ajuta, de asemenea, în cazul altor probleme dentare, cum ar fi dinții strâmbi sau spațiile dintre dinții din față, prin schimbarea aspectului acestora pentru a se potrivi cu restul danturii.

 

Zâmbiți în fața oglinzii și observați că dinții nu mai au un aspect plăcut? Nu sunteți singuri!

 

Decolorarea dinților este una dintre cele mai frecvente probleme dentare cu care ne confruntăm în zilele noastre. Este o problemă jenantă, de asemenea, pentru că ne face să ne simțim stânjeniți de zâmbetul nostru și ne poate afecta chiar și viața socială. Dar există o soluție pentru această problemă - fațetele dentare! Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri de porțelan sau ceramic care acoperă suprafața frontală a unuia sau mai mulți dinți în scopuri cosmetice sau pentru a rezolva anumite probleme dentare.

 

Fațetele no prep acționează ca un scut protector pentru a preveni colorarea dintelui și oferă, de asemenea, o mai bună protecție a dinților împotriva cariilor. Procedura dentară este reversibilă, ceea ce înseamnă că o puteți anula dacă vă răzgândiți după ce vi le-ați pus sau dacă nu funcționează bine pe termen lung.

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Ți-ai dorit vreodată să ai un zâmbet mai alb și mai sănătos?

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă. Sunt subțiri și abia se observă, așa că nu vă vor schimba aspectul natural. În plus, pot fi realizate din porțelan sau materiale din rășină compozită care se potrivesc perfect cu culoarea dinților dvs.

 

Meritați un zâmbet frumos. Obțineți fațete dentare astăzi și simțiți-vă încrezător în propria piele! Dacă sunteți în căutarea unui zâmbet mai alb, mai sănătos, atunci noi avem soluția perfectă.

 

Fațetele dentare sunt fragmente subțiri de porțelan  care acoperă dinții și pot fi folosite pentru a corecta o varietate de probleme dentare cosmetice, cum ar fi smalțul uzat, spațiile dintre dinți sau dinții ciobiți. De asemenea, sunt excelente pentru persoanele care au dinți sau gingii sensibile, deoarece protejează împotriva alimentelor și băuturilor calde și reci.

 

Cu opțiunile noastre de finanțare ușoară, nu există niciun motiv pentru a nu obține zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna! Ne vom ocupa de tot, de la început până la sfârșit - inclusiv de verificarea mușcăturii dvs. înainte de a face orice altceva, astfel încât să știm cât material este necesar pentru fiecare dinte. Și dacă se dovedește că aveți nevoie de mai mult de o singură vizită? Nici o problemă! Echipa noastră va lucra cu tine la un plan de plată accesibil care să se potrivească cel mai bine bugetului tău. Nu trebuie să mai trăiești cu dinți pătați sau deteriorați, când există ceva atât de simplu precum fațetele dentare care te așteaptă în culise!

 

Vrei dinți mai albi și mai sănătoși? Fațetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru rezultate imediate. Echipa noastră de stomatologi din cadrul House of Beauty Clinic vă poate ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. dentare. Contactați-ne astăzi!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.