Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fatete dentare solutia cosmetico-medicala care funcționează cu adevărat

Nu este vorba doar de frumusețe, ci și de sănătate. Fațetele dentare pot fi o soluție cosmetică-medicală pentru multe probleme dentare. Este modalitatea perfectă de a acoperi dinții cu pete, așchii și lacune. Iar dacă doriți să vă îndreptați sau să vă aliniați dinții, cu probleme minore fără a purta aparat dentar, atunci fațetele dentare sunt răspunsul dumneavoastră!

 

Fațetele dentare vă pot face să vă simțiți mai bine în legătură cu zâmbetul dvs. și vă pot oferi încrederea în sine pentru a vorbi mai tare, pentru a vă arăta dinții, pentru a râde liber sau, în general, pentru a vă trăi viața mai pe deplin. Noi credem că trebuie să le oferim pacienților noștri toate informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii educate cu privire la sănătatea și aspectul lor dentar. Din acest motiv, am creat aceast articol ca o resursă pentru oricine este interesat să afle mai multe despre fațete dentare.

 

Ce sunt fațetele dentare? Fațetele dentare sunt o soluție medicală pentru un  zâmbetul care nu numai că arată bine, dar se și simte bine. Fațetele sunt realizate din porțelan sau material compozit, care a fost modelat și șlefuit pentru a se potrivi perfect pe dinții tăi și pot fi potrivite cu culoarea naturală a dinților tăi. Acestea sunt concepute pentru a avea un aspect natural și pentru a se potrivi cu restul dinților.

 

Ce pot face fațetele dentare? Fațetele dentare vă pot ajuta să rezolvați o serie de probleme, printre care:

 

  • Uzura minoră a dinților
  • Dinți ciobiți
  • Dinți întunecați sau pătați
  • Spații între dinții din față

 

Dar asta nu este tot . Dacă doriți să vă îndreptați sau să vă aliniați dinții cu probleme minore fără a purta aparat dentar, atunci fațetele dentare sunt răspunsul!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Fațetele dentare pot fi folosite și ca măsură preventivă împotriva petelor, prin aplicarea unui strat subțire de material compozit alb care va proteja și va da un aspect uniform.

 

Cine este potrivit pentru acest tip de tratament? Tratamentul cu fațete dentare este potrivit pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul zâmbetului!

 

Nu ești mulțumit de zâmbetul tău?

 

Fațetele dentare sunt o soluție cosmetică-medicală care funcționează cu adevărat. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi petele de pe dinți, spațiile dintre dinți și alte imperfecțiuni dentare. Aceasta este modalitatea perfectă de a obține zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, fără a fi nevoit să te supui unor proceduri invazive, cum ar fi aparatul dentar sau intervenția chirurgicală.

 

Cu fațetele dentare, puteți avea un zâmbet nou și frumos în doar o zi! Este ușor și nedureros - este nevoie doar de o programare la medicul dentist pentru ca acesta să ia amprentele dinților dvs. și să le trimită pentru procesare în laborator. După ce se întorc de la laborator, le vom pune pe dinții dvs. la cabinetul nostru, astfel încât să vă puteți bucura imediat de noul dvs. aspect!

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească zâmbetul fără proceduri invazive sau perioade lungi de recuperare. Acestea sunt bucăți subțiri de porțelan care pot fi montate peste dinții dvs. pentru a le da un aspect și o formă mai uniformă. Și durează o perioadă îndelungată de timp.

 

Cu fațetele dentare, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la felul în care arată dinții dvs. în fotografii - doar scoateți telefonul și arătați-vă zâmbetul! În plus, cu aceste mici frumuseți la bord, nu va trebui să vă faceți griji nici pentru petele de la cafea sau vin. Dentistul dvs. vă va ajuta să determinați dacă fațetele dentare sunt potrivite pentru dvs. în timpul unei consultații inițiale. În caz afirmativ, vom începe să transformăm zâmbetul tău frumos chiar astăzi la House of Beauty Clinic!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.