Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațete dentare – zâmbet mai alb și dantură mai sănătoasă

Fațetele dentare sunt o procedură dentară populară care vă poate oferi zâmbetul visurilor dumneavoastră. Sunt, de asemenea, excelente pentru persoanele cu dinți pătați și pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea gingiilor cu un strat de smalț. În acest articol de blog, vom discuta despre ce sunt fațetele dentare, cum se instalează, la ce ar trebui să te aștepți de la ele și multe altele.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate populară și eficientă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. Acestea sunt cochilii subțiri, făcute pe comandă, care acoperă suprafața frontală a dinților pentru a-i albi sau pentru a corecta imperfecțiunile. Fațetele dentare pot acoperi petele, pot închide spațiile dintre dinți sau pot oferi suport pentru smalțul dentar uzat.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă albi dinții și de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. Acestea sunt realizate din porțelan sau material compozit și pot fi aplicate într-o singură vizită. Ele sunt foarte durabile, cu o durată de viață medie de pana la 25 de ani. Fațetele dentare pot fi folosite pentru a corecta colorarea, pentru a închide spațiile cauzate de lipsa dinților, pentru a acoperi dinții foarte pătați sau pentru a vă oferi un aspect mai tineresc!

 

Această procedură dentară care vă poate oferi un zâmbet mai alb și dinți mai sănătoși. În acest articol vom vorbi despre ce sunt fațetele dentare, cum acționează pentru a vă îmbunătăți zâmbetul și sănătatea și dacă este potrivită pentru dumneavoastră.

 

Procesul este rapid și ușor, fără a implica durere! Vei obține zâmbetul perfect pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, fără nicio complicație. Și nu este vorba doar de estetică - fațetele dentare pot face ca dinții tăi să fie și mai puternici!

 

Ați căutat o modalitate de a vă obține dinți mai albi și mai sănătoși?

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă! Acestea pot fi realizate din porțelan sau din material compozit. Aceste cochilii subțiri acoperă dinții decolorați și vă oferă acel zâmbet de Hollywood pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Nu contează dacă aveți dinți strâmbi, spații între ei sau smalț pătat - vă putem ajuta cu fațete dentare!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Aveți un zâmbet neuniform?

 

Tratamentul cu fațete dentare este potrivit pentru tine! Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră, făcându-l mai alb și mai strălucitor. Vă veți simți mai încrezător în zâmbetul dvs., ceea ce se va traduce prin faptul că vă veți simți mai bine în general.

 

Beneficiile tratamentului cu fatete dentareinclud:

 

  • Un zâmbet mai alb, mai strălucitor

 

  • Dinți mai sănătoși, cu o sănătate mai bună a gingiilor

 

  • Rezultate de lungă durată - fațetele dentare pot dura până la 25 de ani!

 

  • Un aspect mai tineresc

 

  • Soluția perfectă pentru un zâmbet neuniform

 

Doriți un aspect mai fericit, mai sănătos și mai tânăr? Obțineți fațete dentare astăzi!

 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea dinților cu un strat de smalț sau pur și simplu doriți acel zâmbet de Hollywood, fațetele dentare sunt potrivite pentru dumneavoastră. Aceste învelișuri subțiri acoperă dinții decolorați și vă oferă un zâmbet mai bun și mai încrezător. Vă veți simți mai fericit cu acest aspect îmbunătățit!

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a obține dinți mai albi și gingii mai sănătoase. Vrem să ne asigurăm că veți avea zâmbetul visurilor dumneavoastră și nu putem face acest lucru fără să știm ce va funcționa cel mai bine pentru dumneavoastră. Așa că haideți să vorbim despre asta! Completați formularul nostru sau contactați-ne în orice moment. Indiferent cine sunteți, câtă experiență aveți în materie de fațete dentare sau în ce parte a lumii locuiți - dacă este ceva care vă interesează - atunci vă rugăm să ne contactați, deoarece nu există nimeni mai potrivit decât House of Beauty Clin pentru a vă ajuta să aduceți un zâmbet mai sănătos și mai alb în viața dumneavoastră.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.