Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațete sau albire dentară? Ce ar trebui să aleg?

Alegerea fațetelor dentare sau a albirii dentare poate fi dificilă. Cele două opțiuni sunt ambele soluții rapide, dar oferă beneficii și dezavantaje diferite. Pentru care ar trebui să optezi? Pentru a-ți da seama care este alegerea potrivită, pune-ți mai întâi aceste întrebări:

 

  • Doresc ca procedura dentară să aibă loc într-o singură vizită?
  • Câți bani sunt dispus să cheltuiesc în fiecare an pentru îngrijirea mea dentară?
  • Caut o soluție pe termen lung, care să dureze ani de zile, sau am nevoie de ceva temporar, care să-mi ofere o soluție rapidă și fără bătăi de cap?
  • Odată ce ai răspuns la aceste întrebări, este momentul să te gândești la preferințele dentare.

 

Procesul de îngălbenire a dinților este un fenomen obișnuit. Există mai multe motive pentru care albii tăi perlați ar putea afișa această culoare, printre care: lipsa unei igiene dentare bune, anumite alimente și băuturi (cum ar fi cafeaua) sau fumatul.

 

Dacă nu ești mulțumit de dinții tăi, soluția ideală pentru tine ar fi să apelezi la ajutorul unui medic stomatolog, specializat în estetică dentară.

 

Fațetele dentare pot oferi pacienților un zâmbet frumos într-o clipă. Ele vin cu promisiunea unor rezultate spectaculoase și se țin de cuvânt, fiind una dintre cele mai populare proceduri dentare din prezent!

 

Albirea dentară este un proces care constă în aplicarea unui gel pe dinți și activarea acestuia cu ajutorul luminii de la un aparat special. Peroxidul de hidrogen va reacționa, eliberând oxigen care va pătrunde în profunzime în zonele pătate sau îngălbenite de pe albiile tale perlate pentru ca toate acestea să devină mai albe.

 

După efectuarea procedurii, dinții pot fi cu 3-4 nuanțe mai albi. Păstrarea culorii zâmbetului nou alb este garantată pentru o perioadă de până la 2 ani după tratamentul cu albire dentară.

 

fatete dentare

 

  • Aplicabilitatea tratamentului

 

Un lucru extraordinar despre fațetele dentare este că nu sunt doar pentru albirea dinților, ci și o soluție de succes atunci când aveți mici imperfecțiuni pe dintele original și dacă există spații între ei. În schimb, albirea nu este o soluție pentru pacienții cu obturații vizibile sau dacă aveți dinți din față cu coroane, deoarece aceștia nu își vor schimba culoarea după albire și există o diferență evidentă între ei și dentiția naturală.

 

  • Intensitatea albirii

 

Albirea dentară nu oferă o schimbare atât de puternică a nuanței dinților naturali, fiind posibilă, după cum spuneam, o modificare cu 3-4 nuanțe mai alb, în timp ce fațetele dentare modifică complet culoarea danturii, putând oferi un alb perfect, cu care te poți mândri!

 

  • Durabilitatea tratamentului

 

Medicii stomatologi recomandă fațetele dentare ceramice deoarece nu se pătează ca dinții și obturațiile naturale. Odată amplasate, culoarea unui set de ceramică bine îngrijită nu se schimbă în timp, ceea ce îți va permite să-ți păstrezi dinții albi chiar și 15 ani!

 

Albirea dinților este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți rapid zâmbetul, dar nu este pentru totdeauna. Chiar dacă te oprești din fumat și menținții obiceiuri bune de igienă dentară, rezultatele nu vor dura foarte mult timp pentru majoritatea oamenilor, deoarece dinții se îngălbenesc în mod natural odată cu înaintarea în vârsta sau din cauza petelor de la anumite alimente/băuturi, cum ar fi cafeaua. Va trebui să repeți din nou această procedură pentru a obține acei albi perlați!

 

  • Naturalețea efectului

 

Fațetele dentare sunt sculptate și personalizate individual pentru fiecare pacient, astfel încât este imposibil să se observe diferența dintre zâmbetul lor îmbunătățit și dinții naturali. Albirea dentară modifică doar culoarea dinților într-un mod nedetectabil, ceea ce înseamnă că nu există nicio îndoială cu privire la caracterul nefiresc al acesteia!

 

  • Costul tratamentului

 

Fațetele dentare au un preț mai ridicat decât procesul de albire dentară, dar nevoia de tratamente repetate, în cel de-al doilea caz, va crește prețul total în timp.

 

Pentru a decide între fațete și albirea dinților, este important să iei în considerare nevoile tale personale. Specialistul tău poate recomanda una în detrimentul celeilalte pe baza rezultatelor pe care le observă în cabinetul lor, așa că lasă-l să te ajute să decizi ce va funcționa cel mai bine pentru tine!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.