Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațetele dentare: beneficiile unui zâmbet cu aspect natural

Căutați o modalitate de a vă îmbunătăți aspectul dentar? Dacă da, fațetele dentare sunt o opțiune excelentă. Acestea sunt rapide, ușoare și au un efect extraordinar asupra ta, cum te vei simți, și a modului în care oamenii îți vor vedea zâmbetul.

 

fatete dentare HOB

 

Ce sunt fațetele denare?

 

Fațetele dentare sunt realizate fie din material ceramic, fie din rășină compozită. Ele sunt piese subțiri de porțelan dentar care acoperă suprafețele frontale ale dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Această procedură se poate realiza la Clinica House of Beauty, de către un dentist cu experiență, care va face ca aspectul dinților tăi să se îmbunătățească.

 

  • Rezultatul final va fi uimitor!

 

Sunteți în căutarea unui zâmbet nou?

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților tăi. Acestea sunt realizate din porțelan sau rășină și pot fi folosite pentru a schimba forma, dimensiunea, culoarea sau lungimea dinților. Nu doar celebritățile își fac fațete dentare - oricine dorește să-și îmbunătățească zâmbetul poate! Vom discuta despre beneficiile fațetelor dentare atât din ceramică, cât și din rășină compozită, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la materialul care ar fi cel mai potrivit pentru tine.

 

  • Un proces rapid și ușor, care garatează un zâmbet complet!

 

Acum te poți bucura de zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu, printr-un tratament rapid, ușor de realizat, fără durere sau disconfort! Pe cât de simplu sună, rezultatul obținut va fi incredibil. Gândește-te cum te vor admira cei din jur, atunci când îți vor vedea acei dinți mai albi, mai sănătoși!

 

  • Nu se colorează în timp.

 

Fațetele dentare nu se pătează!  Ceramica oferă o soluție care nu este doar estetică, ci și de lungă durată. Cu o îngrijire adecvată, fațetele dentare pot dura mai mult de 10 ani. De asemenea, ceramica este rezistentă la pete și decolorare. Cu toate acestea, ar trebui să evitați cafeaua în exces și mușcarea alimentelor tari, deoarece aceste obiceiuri vă pot deteriora fațetele.

 

  • Reprezintă o alternativă a coroanelor artificiale.

 

Un procedeu mai simplu, mai rapid, și, totuși, rezultate excepționale! Un aspect important al fațetelor este că au un aspect natural și, de asemenea, se simt natural. La finalul acestui tratament, vei uita că ți-ai vizitat medicul stomatolog!

 

  • Fațetele dentare sunt rezistente în timp.

 

Cu îngrijirea corectă, fără a ignora igiena zilnică, fațetele dentare sunt foarte rezistente. Asigură-ți acum un zâmbet sănătos și perfect, pentru o perioadă de timp îndelungată!

 

  • Nu necesită o întreținere deosebită.

 

Pentru întreținerea fațetelor dentare, nu ai nevoie de proceduri deosebite, care necesită mult timp și devin obositoare. Tot ce trebuie să faci este să îi îngrijești, așa cum procedezi cu dinții naturali: periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare și vizitarea cabinetului stomatologic periodică, la fiecare 6 luni. Acești pași simpli te asigură de dantură mai albă, cu aspect natural și un zâmbet perfect.

 

  • Nu necesită perioadă de recuperare.

 

Pacienții sunt perfect capabili să-și continue activitățile zilnice, imediat după finalizarea procedurii.

 

  • Fațetele dentare garantează aspectul estetic și remedierea unor probleme orale.

 

Aveți dinții pătați, deformați sau decolorați?

 

Fațetele dentare sunt un tratament care vă poate ajuta să rezolvați aceste probleme. Vă invităm să purtați o discuție cu unul dintre specialiștii noștri în estetică dentară pentru a afla dacă sunteți un candidat potrivit pentru acest tratament.

 

Noi ți-am oferit 7 beneficii ale acestei proceduri. Tu când te vei programa?

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.