Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațetele dentare pot afecta masticația?

Fațetele dentare sunt o modalitate rapidă de a obține un zâmbet frumos, iar acest tip de tratament este ideal pentru persoanele ale căror dinți sunt pătați, ciobiți sau inestetic distanțați. Cu toate acestea, ele necesită un tratament deosebit, astfel încât cimentarea lor pe suprafața dinților este o decizie excelentă.

 

Dacă nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, fațetele dentare pot face minuni pentru a le îmbunătăți aspectul. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au dinții pătați sau ciobiți, deoarece acoperă imperfecțiunile și ajută la creșterea atractivității zâmbetului unei persoane.

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

De ce au devenit fațetele un tratament atât de cunoscut?

 

Fațetele dentare sunt o procedură dentară populară tot mai des întâlnită mai ales în rândul vedetelor, care este specială, cât și eficientă. Fațetele pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților, pentru a închide spațiile dintre dinți, pentru a acoperi petele dentare sau pentru a repara așchiile dentare, dar necesită un proces de cimentare, astfel încât să nu alunece. Acest lucru înseamnă că beneficiile lor vor dura ani de zile, fără a fi nevoie de întreținere. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre fațetele dentare și despre modul în care funcționează, citiți mai departe.

 

Oferim fațete dentare care sunt realizate pentru fiecare pacient în parte, în funcție de conturul dinților săi. Acestea sunt ușor de cimentat și, dacă sunt întreținute corespunzător, pot dura mult timp.

 

 Nu va mai trebui să vă faceți griji că oamenii vă observă imperfecțiunile! Împreună cu echipa noastră de stomatologi esteticieni, vă vom oferi zâmbetul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna cu o singură vizită.

 

Vrei să ai un zâmbet de vedetă?

 

Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri din porțelan sau rășină care sunt lipite pe suprafața frontală a dinților dumneavoastră. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi petele, a schimba forma dinților, a închide spațiile dintre dinți și multe altele. Acest tratament este rapid și eficient!

 

Veți obține un rezultat uimitor cu puțin efort din partea dumneavoastră. Și pentru că sunt făcute la comandă pentru fiecare pacient, nici măcar nu le veți simți în gură!

 

În plus, nu va fi nevoie de niciun fel de găurire sau de pilire a părților sănătoase ale dinților tăi. Procedura durează doar o singură vizită și nu necesită anestezie. De asemenea, este rapidă - majoritatea cazurilor durează aproximativ două ore de la început până la sfârșit!

 

Puteți avea zâmbetul frumos și sănătos pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Fațetele dentare sunt piese subțiri din porțelan sau rășină care se potrivesc peste dinții dumneavoastră pentru a le îmbunătăți aspectul și funcția. Ele pot fi folosite pentru a închide spațiile dintre dinți, pentru a schimba forma dinților, pentru a acoperi petele și fisurile dinților sau pentru a face ca dinții ciobiți sau decolorați să arate din nou naturali.

 

Fațetele sunt realizate la comandă pentru fiecare pacient prin luarea unei amprente a gurii, care este apoi trimisă la un laborator dentar unde vor fi confecționate în fațete individualizate doar pentru dumneavoastră!

 

Nu trebuie să mai așteptați - cu fațetele dentare de la House of Beauty Clinic vă putem oferi zâmbetul mult dorit!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.