Fațetele dentare se pot caria?

Fațetele dentare sunt un tratament dentar popular care poate îmbunătăți aspectul dinților tăi. Ele sunt adesea alese pentru că sunt o modalitate rapidă și nedureroasă de a corecta problemele dentare, cum ar fi dinții strâmbi, ciobiți sau decolorați.
Dar o întrebare pe care mulți oameni o au este dacă fațetele dentare se pot caria. În acest articol de blog, vom răspunde la această întrebare și vă vom oferi mai multe informații despre fațetele dentare.
Iți dorești fațete dentare?
Fațetele dentare sunt mici bucăți de porțelan sau compozit care acoperă imperfecțiunile de pe dinți. Acestea pot fi folosite pentru a crea un zâmbet mai plăcut din punct de vedere estetic și au un beneficiu suplimentar pentru pacienții care suferă de sensibilitate dentară, acestea vor fi ca un scut pentru dentație.
Medicii stomatologi le folosesc pentru a corecta probleme precum spațiile mari dintre dinți, smalțul ciobit sau pătat, cauzat de ani de zile de îngrijire precară, dar indiferent de scopul pentru care ai nevoie de ele aplicate, acestea vor arăta întotdeauna frumos și sănătos!
Rezistența fațetelor dentare
Fațetele dentare sunt ca o armură pentru dinții tăi. Aceștia nu pot face carii pentru că sunt confecționați dintr-un material care îi protejează de bacteriile și acizii din alimente, băuturi sau de placa bacteriana acumulată prin tartru.
Aveți un zâmbet de care nu sunteți prea mândru? Noi te putem ajuta! Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților. Acestea sunt cochilii subțiri, făcute la comandă, care sunt plasate pe suprafața frontală a dinților tăi. Acestea au un aspect natural și îți pot oferi încrederea de a zâmbi din nou.
Nu trebuie să mai suporți un zâmbet mai puțin decât perfect. Cu fațetele dentare, poți obține zâmbetul frumos și alb pe care l-ai dorit întotdeauna - fără a fi nevoie să treci prin lucrări dentare extinse.
Partea bună este că ele fiind ca un scut ce protejuază dantura de factorii externi impiedică depunerile de tartru si bacteriile sa corodeze dantura astfel încât nu există riscul să apară carii dentare.
Totuși să nu uităm de regulile de igienă dentară!
Curățarea dentară trebuie să se facă cel puțin de două ori pe zi, dimineța și seara sau după fiecare masă dacă acest lucru este posibil. Indicat ar fi ca fațetele dentare să fie spalate pentru a îndeparta resturile alimentare ce se pot depune la baza dintelui, respectiv sub gingie.
Un periaj corect constă în folosirea unei periuțe potrivite nevoilor dvs. dentare și o pastă de dinți bogată în fluor. Acest agent este menit să reducă sau chiar să îndepărteze depunerile de tartru.
Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.
Lasă-ne un comentariu