Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațetele dentare se pot colora de la cafea?

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților tăi. Acestea pot fi folosite pentru a schimba forma, dimensiunea și culoarea dinților, pentru a-ți oferi acel zâmbet perfect de la Hollywood.

 

Fațetele pot fi folosite și pentru acoperirea petelor sau a spațiilor dintre dinți. Materialul din porțelan este foarte puternic și rezistent la colorare, astfel încât nu se va decolora în timp, așa cum se întâmplă cu smalțul natural al dinților. Acest lucru le face o alegere ideală dacă beți în mod regulat lichide colorate, cum ar fi cafeaua, sucul de sfeclă roșie, vinul roșu sau ceaiul.

 

La finalul tratamentului cu fațete dentare, poți bea cafea și ceai, fără teama de a păta suprafața sau a-ți deteriora zâmbetul, acum perfect!

Fațetele dentare pot rezista de la 10 la 20 de ani atunci când sunt îngrijite corespunzător. Cu periajul obișnuit și cu verificări stomatologice periodice, la interval de 6 luni, fațetele îți vor păstra zâmbetul strălucitor.

 

fatete dentare

 

Te gândești să apelezi la tratamentul cu fațete dentare, pentru un zâmbet complet, alb, pe care toți cei din jurul tău să îl admire?  Dacă da, o întrebare care s-ar putea să te frământe este dacă cafeaua pătează fațetele dentare. Răspunsul la această întrebare este simplu: nu! Aceste proceduri de înlocuire a dinților sunt realizate din porțelan și nu se pătează ca dinții naturali.

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru a vă oferi acel zâmbet frumos, cu aspect natural. Acestea sunt realizate din porțelan și pot fi plasate deasupra dinților tăi fără nicio pregătire. Acest lucru înseamnă că se vor potrivi perfect cu structura dentară existentă. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji că vor cădea sau se vor rupe, deoarece sunt extrem de puternice și durabile!

 

Partea bună este că aceste fațete dentare vor arăta ca dinții tăi naturali- doar că mai bine! Cu gradul lor ridicat de transluciditate, vei avea impresia că nu ai avut niciodată pete pe dinți sau spații prea mari.

 

Există, în prezent, mai multe tipuri de fațete dentare, toate asigurându-ți aspectul estetic al dinților și sănătatea orală și, mai mult, nu se pătează și nu vor pica!

 

  • Fațetele ceramice sunt cel mai plăcut din punct de vedere estetic tip de dinți de porțelan, deoarece imită perfect nu numai culoarea și textura smalțului natural, ci și reflexia pe acestea. Acest proces este realizat cu ajutorul unei tehnologii avansate, care durează câteva săptămâni pentru a fi fabricate, odată ce dentistul tău a luat amprenta pentru aceasta în laboratorul său, iar Datoria ta este de a determina preferințele de culoare a nuanței sau pentru a selecta una deja preselectată de el din marea varietate de opțiuni disponibile.

 

  • Fațetele compozit (fațete dentare fără șlefuire) nu necesită o preparare excesivă a dintelui.Aceste fațete se recomandă pentru rezolvarea unor probleme de ordin minim: fisuri sau modificări mici de culoare pe suprafața dinților, pete mici pe dinți, ușoare încălecări sau modificări de poziție a unui dinte sau grup de dinți. Ele se și aplică foarte repede, fiind necesară de cele mai multe ori o singură ședință.

 

  • Fațetele dentare din zirconiu au o durabilitate crescută, rezistență, printre multe alte beneficii. Sunt perfecte pentru cei care doresc să își îmbunătățească zâmbetul fără a avea riscul asociat cu coroane sau punți complete pe mai mulți dinți; totuși, dacă doriți rezultate de lungă durată, este potrivit pentru aplicațiile pe un singur dinte, deoarece este nevoie de o pregătire minimă în timpul montării, ceea ce nu lasă să se producă nicio deteriorare a stratului de dentină (partea din mijloc).

 

Acestea fiind materialele folosite pentru realizarea fațetelor dentare, poți înțelege mai bine de ce acestea nu se pătează, chiar și în timp. Prețul unui zâmbet complet, estetic și de lungă durată, nu se exprimă în cifre, ci în calitate.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.