Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Fațetele dentare se pot deteriora?

Fațetele dentare există de ceva vreme și devin din ce în ce mai frecvente pe măsură ce tehnologia dentară avansează. De fapt, fațetele dentare pot fi folosite pentru a corecta unele dintre cele mai inestetice probleme dentare - dinți strâmbi, dinți fracturați, dinți pătați etc.

 

Dar există o întrebare care a fost pusă de multe persoane: se deteriorează fațetele dentare? Nu este cazul să vă faceți griji! Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează fațetele dentare și dacă acestea se deteriorează sau nu.

 

Fațetele dentare sunt precum niște cochilie subțiri de porțelan, care se aplică pe suprafața vizibilă a dinților, în special a celor din față. Acestea aduc armonie și frumusețe fizionomiei cuiva prin corectarea aspectelor inestetice, cum ar fi dinți tociți, cu fracturi, cu diastema (strungăreață), ciobituri, colorații, dinți înghesuiți, prea mici sau strâmbi.

 

fatete dentare

 

 • Sunt candidatul potrivit?

 

Oricine poate fi un candidat bun pentru tratamentul cu fațete dentare. În cazul în care ai carii, dinți lipsă, punți, coroane dentare sau infecții, medicii noștri stomatologi te vor ajuta, înainte de orice, de a scăpa de aceste probleme, ca tu, în final, să devii candidatul potrivit.

 

 • De câte fațete am nevoie?

 

Fiecare caz este individual. Vom face fotografii ale dinților înainte de a începe tratamentul pentru a vedea care este numărul de fațete potrivit pentru tine  (de obicei, pe baza numărului de dinți care sunt vizibili în timpul unui zâmbet).

 

 • Cum alegem forma dinților și culoarea?

 

În clinica noastră, facem o machetă pentru a le arăta pacienților cum va arăta rezultatul final al tratamentului înainte de a-l începe. În acest fel, ei se pot asigura că totul este așa cum își doresc și nu pot fi surprinși de ceva neașteptat pe parcurs.

 

 • Ce se întâmplă după ce îți pui fațete?

 

După aplicarea fațetelor dentare, vei putea zâmbi cu încredere! Cei din jurul tău vor observa ce diferență a făcut acest tratament atât pentru funcționalitate, cât și pentru estetică! S-ar putea să simțiți unele senzații diferite la început - senzația durează aproximativ 2 zile - dar acestea ar trebui să dispară imediat- la fel cum aparatul dentar poate necesita uneori o perioadă de obișnuință.

 

 

Unul dintre avantajele însemnate pe care fațetele dentare le oferă este acela că, în timp, nu se deteriorează!

 

Mulți pacienți sunt îngrijorați că viața lor s-ar putea schimba radical după acest tratament. Se crede că anumite alimente sau băuturi pot păta fațetele, că necesită o igienizare specială și obositoare, ori că acestea pot pica sau se pot sparge. Adevărul este însă altul! Tocmai din acest motiv trebuie să te informezi în legătură cu procedura aleasă (indiferent de tratament, sfatul unui specialist va fi întotdeauna veridic).

 

Fațetele dentare, datorită materialelor din care sunt realizate, sunt foarte rezistente și nu se pătează! Te poți bucura în continuare de alimentele și băuturile preferate, fără să îți faci griji în această privință. Duritatea, rezistența fațetelor se datorează materialelor: ceramic, zirnociu, compozit.

 

Fațete dentare ceramice:

 • Cele mai estetice și naturale tipuri de fațete
 • Rezistență foarte bună la fracturare
 • Adeziune perfectă atât fizică, cât și chimică

 

Fațetele dentare din zirconiu:

 

 • Perfecte atunci când sunt necesare modificări dentare ample
 • Au o rezistență excelentă
 • Perfecte atunci când sunt implicate și coroane dentare

 

Fațete dentare din compozit:

 

 • Utilizate în special ca fațete provizorii pe dinții vitali
 • Au o estetică și o funcționalitate bună
 • Adeziune bună la suprafața dentară

 

Fațetele dentare sunt o alegere pe termen lung și de durată. Dacă îți dorești un zâmbet complet, rezistent în timp, fațetele dentare sunt pentru tine!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.