Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Ghidul tău despre beneficiile pe care le oferă fațetele dentare

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. De asemenea, acestea vă pot ajuta să evitați jena și costurile asociate cu procedurile dentare precum coroanele, punțile sau aparatele dentare. În acest articol vom discuta despre ce sunt fațetele dentare, cum funcționează și câteva dintre beneficiile lor.

 

Beneficiile fațetelor dentare sunt nenumărate. Cel mai comun beneficiu este că poate acoperi un dinte deteriorat sau pătat pentru a crea imaginea unui zâmbet sănătos, puternic și frumos. Fațetele dentare ajută, de asemenea, la alinierea dinților, făcându-i mai confortabili atunci când mușcă din anumite alimente, cum ar fi merele sau morcovii. De asemenea, acestea vă oferă posibilitatea de a alege din mai multe nuanțe de alb, astfel încât dinții dvs. să fie cu adevărat unici!

 

Tratamentul cu fațete dentare este un tip de stomatologie cosmetică care este folosit pentru a îmbunătăți aspectul dinților. Acestea pot fi realizate din porțelan sau  rășină compozită. Fațetele vin în multe forme, dimensiuni și nuanțe, astfel încât veți găsi cu siguranță ceva care să se potrivească nevoilor dvs. unice. În aceast articol vă vom împărtăși totul despre fațetele dentare - cum funcționează, cum este viața după procedură și care sunt beneficiile lor!

 

Cum funcționează fațetele dentare

 

Fațetele dentare sunt foițe subțiri de porțelan care pot fi aplicate pe partea din față a dinților dumneavoastră. Acestea acoperă petele, așchiile sau alte imperfecțiuni ale zâmbetului dvs. și îl fac să arate mai natural, potrivindu-se cu culoarea dinților dvs.!

 

Există două tipuri de fațete dentare:

 

  • Fațete din compozit

 

  • Fațeta de porțelan

 

Indiferent de materialul din care sunt făcute, fațetele dentare sunt realizate dintr-un material durabil și sunt lipite pe partea din față a dinților. Acest lucru se face cu un tip special de adeziv, astfel încât să poată rezista forțelor de mușcătură.

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Viața după tratamentul cu fațete dentare

 

V-a fost vreodată rușine să zâmbiți din cauza dinților? Nu mai trebuie să vă fie. Cu ajutorul fațetelor dentare, puteți obține un zâmbet frumos și încrezător, care îi va face pe oameni să observe alte lucrurile bune la dumneavoastră, înafară de dantură.

 

Fațetele dentare sunt cochilii subțiri realizate din porțelan sau material de rășină care sunt lipite pe suprafețele frontale ale dinților. Acestea acoperă imperfecțiunile de culoare, formă, mărime sau spațiere a dinților naturali și vă oferă un zâmbet perfect în stil Hollywood! În plus, cu tehnologia de astăzi, putem face totul într-o singură vizită. Și cel mai bine - nu este vorba de niciun fel de găurire, deci nu este deloc dureros!

 

Beneficiile fatetelor dentare

 

Îți dorești un zâmbet de vedetă, dar nu vrei să cheltuiești timpul și banii necesari pentru a-l obține? Fațetele dentare sunt o modalitate accesibilă de a vă face dinții să arate ca și cum ar fi fost făcuți pentru Hollywood. Acestea pot fi folosite peste dinții naturali sau ca înlocuitor pentru dinții lipsă. Cu ajutorul fațetelor dentare, puteți avea zâmbetul perfect fără a fi nevoie să faceți nimic altceva!

 

Fațetele dentare sunt soluția perfectă. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi dinții care au pete, așchii sau lacune și sunt o opțiune accesibilă în comparație cu alte proceduri dentare. În plus, vor dura foarte mult!

 

Dacă îți dorești un zâmbet mai încrezător, care să îi facă pe oameni să te remarce într-un mod plăcut, atunci este timpul să îți faci rost de fațete dentare. Nu vei regreta!

 

Clinica House of Beauty este pasionată de a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru pacienții noștri. Suntem mândri că am reușit să ajutăm atât de mulți oameni cu nevoile lor de înfrumusețare și ne dorim să facem mai mult! Echipa noastră are pregătite câteva proiecte noi și interesante care ne vor permite să oferim servicii mai bune ca niciodată, dar va fi nevoie de mult timp și energie din partea tuturor celor implicați. Dacă îți pasă de aspectul tău la fel de mult ca și noi, este bine să te gândești să susții financiar acest proiect!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.