House of Beauty Clinic: renumele siguranţei şi în domeniul faţetelor dentare estetice

Într-un articol anterior am discutat despre dialogul permanent dintre pacient şi medic, pe care îl implică etapa de purtare a faţetelor dentare provizorii, când se operează retuşuri.

 

Adăugăm, în acest articol, faptul că, din acest unghi privite (unghi de care şi pacientul şi medicul trebuie să ţină cont), faţetele provizorii reprezintă un instrument excelent de comunicare către rezultatul final: montarea faţetelor permanente şi recondiţionarea aspectului danturii şi a zâmbetului.

 

În general vorbind, un furnir provizoriu ar trebui să aibă o lungime, o formă și o dispunere dentară apropiate de cele ale faţetelor definitive. Odată ce faţetele provizorii sunt plasate, puteți comunica cu medicul dentist despre modificările minore care trebuie făcute.

 

Cu toate acestea, dacă credeţi că se impun schimbări majore, cel mai bine este ca ele să fie o-perate asupra unei noi machete de ceară (a doua), pentru a fi sigur că se obţin toate detaliile intenţionate de retuşuri. Cele care, de fapt, vă interesează (faţete dentare provizorii).

 

Faţetele dentare provizorii nu sunt faţete definitive!

 

La faţetele provizorii nu este cazul să se discute despre culoare, despre potrivirea culorii, a nuanţelor cu dinţii naturali, căci acesta nu este un atribut caracteristic lor. Confecţionarea acestui tip de faţete se realizează fără pretenţiile, fără rigorile cu care sunt confecţionate, în laborator, faţetele permanente, finale.

 

Iar acesta, începând de la însuşi materialul de bază, care nu permite atribute de ordin estetic semnificative. La faţetele definitive, în schimb, se poate vorbi despre culoarea performantă, integrată perfect întregului context dentar personal.

 

Trebuie conştientizat faptul că faţetele dentare provizorii nu sunt altceva decât o foarte importantă etapă tranzitorie către faţetele permanente. Orice părere asupra lor, orice mică modificare pe care o consideraţi potrivită a fi efectuată trebuie comunicată medicului acum, căci efectuarea ei abia în etapa finală, la nivelul faţetei permanente, este dificilă şi costisitoare.

 

Nu vă lăsaţi influenţaţi de aspectul lor, căci el nu este decât unul temporar, neavând legătură cu aspectul faţetelor dentare finale, mult superioare – acestea nu sunt decât nişte faţete de probă.

 

Atunci, la final, sensibilitatea dentară va dispărea, iar noul dvs. zâmbet vă va putea bucura în toată frumuseţea lui. Nu mai aveţi de aşteptat decât câteva săptămâni, până vă veţi acomoda cu faţeta/faţetele şi până vor fi confecţionate piesele estetice definitive.

 

fatete dentare bucuresti, fatete dentare pipera, fatete dentare bucuresti pret

 

La House of Beauty Clinic se lucrează cu pasiune şi dăruire

 

Medicii esteticieni de top ai prestigioasei clinici House of Beauty, din Pipera, sunt practicieni

pasionaţi de restaurările danturilor, a zâmbetelor cu faţete dentare. Ei nu execută rutinier un simplu act clinic, un simplu tratament, cu procedurile aferente lui, ci realizează acte restaurative cu adevărat artistice şi umanitare.

 

Fără pasiune, fără dăruire, pe lângă talent şi expertiză, ei nu concep demersul medical (faţete dentare provizorii).

 

Câte ceva despre procesul de creare a furnirului

 

Dacă veţi apela la serviciile unui medic expert estetician al House of Beauty Clinic, în cadrul discuţiilor asupra faţetelor dvs. de porţelan, acesta vă va explica cu cea mai mare căldură absolut tot ce este necesar să cunoaşteti despre tratament, planificarea procedurilor lui şi rezultatul final.

 

Iar odată ce sunteţi pe deplin mulțumit (ca pacient) de furnirurile dvs. provizorii, medicul va informa laboratorul de tehnică dentară, pe tehnicianul dentar, asupra tuturor detaliilor şi exigenţelor care se impun pentru reuşita unor remarcabile furniruri definitive.

 

De asemenea, el trimite note cu privire la orice ajustări care au fost efectuate de la plasarea fațetelor provizorii. Odată ce fațetele finale sunt gata şi pot fi furnizate de către laborator, medicul va îndepărta fațetele provizorii și le va monta şi lipi pe cele permanente.

 

Mulţumirea şi satisfacţia pacientului încununează tot efortul clinic

 

Şi, astfel conceput procesul terapeutic, de fiecare dată se constată o reacţie de vădită mulţu-mire la montarea faţetelor permanente, comparativ cu cele provizorii, la aceasta contribuind din plin şi efectul perioadei de adaptare la purtarea de faţetă dentară, realizată prin faţeta provizorie.

 

De-a lungul bogatei lor experienţe şi cazuistici, medicii clinicii House of Beauty au învăţat să îşi dea seama imediat de importanța satisfacției pacientului referitoare la restaurarea estetică. Este manifestarea care încununează întreg efortul lor şi întreaga lor dăruire alocate cazului şi persoanei pe care o îngrijesc (faţete dentare provizorii).

 

House of Beauty Clinic este un nume de consistentă notorietate în sectorul unităţilor medicale în care se poate avea încredere şi în care se poate merge la sigur, fără tatonări, dubii şi temeri, cu orice tip de tratament.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Clinica House of Beauty, din Pipera (www.hobclinic.ro), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.