Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Lucruri pe care nu le știați despre fațetele dentare

Știai că fațetele dentare sunt o modalitate accesibilă și sigură de a obține zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna? Dacă nu, atunci nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a-ți spune tot ce trebuie să știi despre această opțiune uimitoare de stomatologie cosmetică. În următorul articol vom discuta despre lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le știu despre fațetele dentare.

 

Fațetele dentare sunt o procedură cosmetică populară care poate fi folosită pentru a corecta diverse probleme dentare, de la dinți strâmbi și lacune la așchii. Fațetele dentare pot fi folosite și în scop reconstructiv, cum ar fi în cazul persoanelor care au trecut prin traume orale sau al celor cu defecte congenitale.

 

Știați că fațetele dentare sunt realizate din porțelan? Acestea sunt special concepute pentru a arăta și a se simți ca dinții naturali. Porțelanul este un material incredibil de rezistent, ceea ce înseamnă că poate rezista la forțe masticatorii intense fără a se crăpa sau rupe. O mulțime de persoane care au dinții pătați le folosesc, de asemenea, pentru că pot face zâmbetul mai strălucitor.

 

Care sunt beneficiile fațetelor dentare

 

Acestea reprezintă o modalitate excelentă de a remedia anumite probleme ale dinților. De asemenea, se poate alege modul în care se dorește să arate zâmbetul final, de la schimbări mai conservatoare și subtile până la transformări uluitoare!

 

Puteți beneficia de cea mai recentă tehnologie Digital Smile Design și veți vedea înainte de a începe tratamentul cu fațete dentare ce zâmbet puteți obține.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților dumneavoastră. Dacă aveți dinți sensibili sau afecțiuni gingivale, este posibil ca fațetele din porțelan să nu fie potrivite pentru dumneavoastră. Dar dacă acestea nu sunt o problemă pentru tine, avem vești interesante!

 

Cu noua noastră tehnologie digitală de proiectare a zâmbetului, le putem arăta pacienților zâmbetele lor potențiale chiar înainte de a începe tratamentul, astfel încât să știe exact la ce rezultate să se aștepte atunci când vine momentul să ia o decizie dacă fațetele dentare sunt sau nu potrivite pentru ei. Și cu echipa noastră de experți stomatologi și esteticieni la îndemână în orice moment, nu trebuie să vă faceți griji că veți primi sfaturi greșite de la cineva care nu înțelege cum funcționează acest proces! Oferim, de asemenea, opțiuni de finanțare, astfel încât oricine își poate permite un zâmbet frumos, fără a sparge banca pentru a face acest lucru!

 

fatete dentare, house of beauty clinic, house of beauty clinic bucuresti

 

Visezi la un zâmbet perfect de ani de zile?

 

Știm că doriți să arătați cât mai bine, de aceea vă oferim cea mai recentă tehnologie Digital Smile Design, astfel încât să puteți vedea înainte de tratament cum va arăta noul dvs. zâmbet. Este o modalitate ușoară de a începe să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați!

 

Cu fațetele noastre dentare, puteți avea în sfârșit încrederea de a vă etala dinții albi fără a vă simți stânjenit de felul în care ar putea arăta. Echipa noastră este aici la fiecare pas, cu îngrijire și atenție personalizate de la început până la sfârșit. Așa că nu mai așteptați încă o zi - este timpul pentru un zâmbet mai bun!

 

Clinica House of Beauty s-a dovedit a fi un succes, feedback-ul din partea pacienților noștri fiind atât de covârșitor de pozitiv încât este dificil să ținem pasul cu cererea. Ne-am angajat și suntem pasionați de menținerea acestei reputații, rămânând fideli principiilor noastre de servicii de calitate pentru clienți, împreună cu o expertiză profesională în îngrijirea zâmbetelor, tratamentelor dentare și estetice. Dacă aveți întrebări sau sugestii pentru noi, vă rugăm să ne contactați oricând!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.