Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Obiceiuri care pot afecta integritatea fațetelor dentare

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai sau urmează să îți aplici fațete dentare si dorești să știi ce obiceiuri pe care le-ai putea avea îți vor dăuna danturii.

Fațetele dentare sunt mici piese protetice ce se aplică pe suprafața exterioară a dinților și au rolul de a îmbunătății aspectul danturii.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic

 

De ce fațete dentare?

 

  • Pentru că este un tratament non invaziv.
  • Pentru că protejează ca un scut dantura și îi dă un aspect nou și plăcut.
  • Pentru că iți poate rezolva anumite probleme de estetică dentară fără a mai apela la tratamente de albire ce pot sensibiliza smalțul sau la aparatele dentare care îți pot îngreuna ritmul normal de viață.
  • Pentru că sunt proiectate special pentru nevoile fiecărui pacient în parte și au o rezistența în timp mult mai mare decât alte tratamente de cosmetică dentară.
  • Pentru că îți redau bucuria de a zâmbi și încrederea în sine.
  • Pentru că restaurează atât funcțiile estetice cât și cele funcționale, total indispensabile pentru un stil de viață sănătos.

 

Obiceiuri care pot afecta fațetele dentare

 

Igiena orală defectuasă

 

Indiferent că avem dinți naturali sau fațete dentare, evident că orice este legat de igiena orală. Igienizarea danturii trebuie să fie la fel de riguroasă, periajul trebuie să fie efectuat de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă, dacă este posibil, într-un mod corect.

 

Notă: Modul corect de periaj se referă la utilizarea unei periuțe de dinți adecvată nevoilor danturii și gingiilor tale, folosirea unei paste de dinți care să conțină fluor și un ansamblu de mișcări începând cu cu măselele superioare din spate din partea stângă și mergeți în direcția acelor de ceasornic. Fluorul este un ingredient care are proprietatea de a elimina depunerile de tartru și a preveni apariția cariilor.

Important este să puneți periuța la baza dintelui și să trageți în jos pentru a nu împinge resturile alimentare sub gingie. Folosiți mișcări scurte de 5-10 secunde pe fiecare dinte în parte.

La final folosiți și apa de gură pentru a fi siguri că îndepartați toate resturile alimentare ce se pot depune la baza dintelui.

                                   

Spartul în dinți a alimentelor dure

 

Cele mai dure alimente sunt acelea cu coajă crocantă, printre care se numără fisticul, alunele de pădure sau nucile. Mulți oameni consideră că este o idee bună să le decojească folosind dinții. Total eronat, dantura nu poate înlocui niciodată rolul unei ustensile special făcute pentru a sparge aceste alimente!

Evitați să înlăturați coaja celor enumerate mai sus pentru a nu risca să deteliorați sau spargeți fațetele dentare.

 

Deschiderea sticlelor direct cu dinții

 

Există o categorie de persoane care folosesc și în ziua de azi un obicei mai mult decat ciudat și dureros la prima vedere și anume folosesc dantura pe post de desfăcător de sticle. Un obicei mai mult decât nepotrivit, deoarece chiar dacă dinții vor rezista o dată sau de două ori, aceștia nu au fost creați pentru așa ceva.

Riscați să spargeți sau pierdeți atât fațetele dentare cât și dinții naturali dacă nu vă opriți din a face acest lucru chiar acum!

 

Toate aceste sfaturi și corecții de compartament vă vor fi prezentate și explicate de medicii esteticieni atunci când veți veni la House of Beauty Clinic, pentru a vă ajuta să păstrați fațetele dentare într-o stare perfectă cât mai mult timp.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.