Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Pot să folosesc periuța electrică dacă am fațete dentare?

Fațetele dentare sunt o alegere populară pentru multe persoane care doresc să își îmbunătățească zâmbetul. Acestea vă pot oferi un zâmbet frumos, cu aspect natural, în doar câteva ședințe.

 

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre fațetele dentare înainte de a le obține. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le auzim este dacă oamenii pot folosi sau nu o periuță de dinți electrică cu fațete dentare. În această postare pe blog, vom răspunde la această întrebare și vă vom oferi câteva sfaturi privind igiena orală pentru persoanele cu fațete dentare.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic

 

Ce este o periuța de dinți electrică?

 

Este un tip de tehnologie dentară care vibrează sau se rotește la viteze mari pentru a curăța suprafața dintelui. O periuță de dinți electrică poate oferi până la 62.000 de rotații pe minut, ceea ce curăță de 20 de ori mai multă placă bacteriană decât o periuță de dinți obișnuită. Vibrațiile ajută, de asemenea, la curățarea regiunilor interdentare, datorită microbulilor produse de acestea.

 

Dacă vă întrebați "Oare pot folosi periuța electrică dacă am fațete" atunci răspunsul este un categoric DA!

 

Îngrijirea danturii cu fațete dentare

 

Curățarea dentară trebuie să se facă cel puțin de două ori pe zi, dimineța și seara sau după fiecare masă (dacă acest lucru este posibil). Indicat ar fi ca fațetele dentare să fie spalate pentru a îndeparta resturile alimentare ce se pot depune sub gingie.

 

Un periaj corect constă în folosirea unei periuțe potrivite nevoilor dvs. dentare și o pastă de dinți bogată în fluor. Acest ingredient este menit să reducă sau chiar să îndepărteze depunerile de tartru și riscul cariilor.

 

Începeți periajul cu molarii superiori din partea stângă și mergeți în direcția acelor de ceasornic. Elementar este să puneți periuța la baza dintelui și să trageți în jos pentru a nu împinge resturile alimentare de sub gingie.

 

Folosiți mișcări scurte de 5-10 secunde pe fiecare dinte în parte. Continuați aceiași procedură și pentru partea interioară a danturii, și spatele dinților este important de curățat chiar daca nu se vede!

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic

 

Repetă tot procesul și pe partea inferioară a danturii și nu uita să iți cureți și limba cu ajutorul periuței pentru a te asigura că ai reușit o igienizare completă. Întreg procedeul reprezină o necesitate atunci când ai fațete dentare!

 

Esteticienii de la House of Beauty Clinic vor trece în revistă această listă de sfaturi și procese de igienă dentară la domiciliu imediat ce intrați pe ușă, pentru a vă ajuta să vă păstrați fațetele dentare în condiții excelente cât mai mult timp posibil.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!
 

PROGRAMEAZĂ-TE

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.