Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Prețul unui zâmbet complet

Atunci când intrați într-un cabinet stomatologic, ultimul lucru la care te gândești sunt fațetele dentare. Dar odată ce vei auzi despre beneficiile lor și vei vedea ce pot face pentru zâmbetul tău, s-ar putea să îți fie greu să te gândiți la altceva.

 

La clinica House of Beauty Clinic oferim fațete dentare, printr-un procedeu ușor și rapid, care au, în final, un efect uimitor!

 

Echipa noastră de medici stomatologi vor face din zâmbetul tău de vis o realitate cu fațete dentare ultraestetice de lux.

 

Fațetele dentare sunt ca niște cochilii subțiri, translucide, care sunt lipite pe dinții tăi pentru a masca anumite imperfecțiuni de formă sau culoare.

 

  • De exemplu, dacă te simți inconfortabil să zâmbești din cauza unor spații inegale între dinți sau a unor dinți pătați care nu pot fi albiți, fațetele dentare sunt un tratament minim invaziv, rapid și cu un efect uimitor. De fapt, fațetele dentare pot ascunde chiar și decolorările sau deteriorările severe.

 

Așadar, dacă doriți să obții un zâmbet complet, fără a trece printr-o intervenție chirurgicală sau fără a petrece ore întregi pe scaunul stomatologic cu tratamente de albire, fațetele dentare sunt răspunsul dorințelor tale!

 

fatete dentare bucuresti, clinica stomatologica bucuresti

 

Te întrebi cât costă fațetele dentare?
 

Prețul fațetelor dentare variază în funcție de o serie de factori. Îi vom analiza în detaliu mai jos, așa că continuați să citiți!

 

  • Calitatea materialului de fațetare dentară.

 

Dacă ești în căutarea celei mai accesibile opțiuni, atunci coroanele din compozit sunt cea mai bună opțiune. Dacă banii nu reprezintă o problemă, iar durabilitatea și estetica contează pentru tine mai mult decât orice altceva, fațetele din ceramică presată e.max ar putea fi chiar pe placul tău!

 

  • Tehnologia de fabricație a fațetelor dentare este diferită.

 

Costurile fațetelor din compozit sunt mai mici, deoarece sunt realizate în cabinet și aplicate în timpul unei singure ședințe, în timp ce cele din ceramică e-max trebuie create cu ajutorul unor tehnici computerizate de planificare și frezare la un laborator, astfel încât cresc costurile.

 

  • Tehnica de aplicare pe dinți.


Fațetele fără pregătire se aplică fără a pregăti dintele în prealabil și sunt mai puțin costisitoare datorită manipulării mai rapide și mai ușoare.

 

  • Costul tratamentului crește în funcție de numărul de fațete dentare necesare.


Pentru ca un dinte să aibă un aspect cât mai natural, mulți dentiști aleg să folosească mai mult de o fațetă în anumite cazuri. Acest lucru ajută la crearea simetriei și a echilibrului în întregul zâmbet, dar înseamnă, de asemenea, că veți plăti pentru o muncă suplimentară în timpul fiecărei consultații, ceea ce se poate aduna în timp! Din fericire, există modalități de a ocoli această procedură costisitoare prin utilizarea unor metode alternative, cum ar fi albirea dinților sau coroane de porțelan în locul acestora, dacă este necesar.

 

În timp ce cauți prețuri pe internet, trebuie să înțelegi că ceea ce vei găsi nu va fi adaptat la situația ta clinică și nu va arăta rezultate exacte.

 

De exemplu, atunci când cauți "preț fațete pentru întreaga gură", s-ar putea să nu ți se ofere un răspuns precis, deoarece fațetele dentare sunt plasate doar pe unii dinți. Costul acestui tratament nu ia în calcul nici alte variabile implicate în proces!

 

O altă problemă cu căutările online este modul în care site-urile nu iau în considerare toate informațiile despre reconstrucția dentară în răspunsurile lor; deși știu că este vorba doar de un singur dinte care are nevoie de reparații sau înlocuiri, poate fi nevoie de mai mult decât o restaurare cosmetică aici.

 

La House of Beauty Clinic, îți oferim posibilitatea de a plăti tratamentul în rate. Poți consulta lista noastră aici și alege soluția financiară care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.