Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Rolul produselor adecvate de îngrijire orală atunci când avem fațete dentare

Fațetele dentare sunt o modalitate foarte promtă de a obține un zâmbet frumos, iar acest tip de tratament este ideal pentru persoanele ale căror dinți sunt pătați, ciobiți sau inestetic distanțați. Cu toate acestea, ele necesită un tratament deosebit, astfel încât cimentarea lor pe suprafața dinților este o decizie excelentă.

 

Dacă nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, fațetele dentare pot face minuni pentru a le împrospăta aspectul final. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au dinții pătați sau ciobiți, deoarece acoperă imperfecțiunile și ajută la creșterea atractivității zâmbetului unei persoane.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic

 

Știați că...

 

  • O fațetă dentară realizată și aplicată în mod corect poate să tină până la 25 de ani?
  • Peste 80% dintre pacienții care au ales acest tratament estetic dentar nu se așteptau ca rezultatul să le depașească așteptările?
  • Peste 30.000 din pacienții House of Beauty Clinic au ales tratamentul cu fațete dentare?
  • Fețetele pot completa spațiile inter-dentare și acoperă petele și dinții ciobiți?

 

Produsele de îngrijire corecte și rolul lor atunci când avem fațete dentare

 

  • Pasta de dinți - Aceasta poate fi aleasă în funcție de bugetul și preferințele pacientului însă recomandarea noastră este să folosiți una care să conțină fluor.Fluorul are proprietăți antibacteriene, elimină depunerile de tartru și reduce riscul de inserare a cariilor în suprafața danturii.

 

  • Periuța de dinți – Trebuie aleasă în funcție de nevoile speciale ale gingiilor dvs. Dacă aveți gingii sănătoase și puternice puteți opta pentru o periuță electrică sau una cu peri mulți și groși, dar dacă aveți gingii sensibile trebuie să vă orientați atenția către periuțele cu peri foarte fini.

 

  • Ața dentară - Folosirea aței dentare este un pas important în igiena orală chiar dacă aveți fațete dentare. Aceasta poate ajunge în spațiile înguste dintre dinți, greu accesibile, unde o periuță de dinți nu poate curăța. Trebuie să fie de bună calitate astfel încât să nu se rupă în momentul folosirii.

 

  • Apa de gură - Pentru un strop de prospețime și un produs ce previne depunerile de tartru și cariile, este indicat să vă clatiți gura cu apa special concepută, de cel puțin 2 ori pe zi, dupa fiecare periaj sau ori de câte ori vă simțiți respirația urât mirositoare.

 

Nu trebuie să fiti vedetă pentru a avea un zambet de invidiat!

 

Din fericire, tehnologiile moderne ne ajută sa rezolvăm rapid orice problemă de ordin estetic, astfel încât dupa terminarea acestui tratament veți putea să vă etalați zâmbetul mult visat oriunde și mai ales oricui.

 

La clinica stomatologica House of Beauty Clinic, chiar dacă nu esti un candidat ideal pentru tratamentul de fațete dentare, medicii noștri stomatologi te vor ajuta să devi unul!

 

Odată ajunși în cadrul clinicii noastre toate aceste sfaturi vă vor fi prezentate și explicate astfel încât să înțelegeți importanța unor produse de calitate și efectul lor în timp.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.