Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Sfaturi pentru purtătorii de fațete dentare

Acest articol face parte din seria celor cu scop informativ pentru pacienții care vor să aibă grijă corect de fațetele lor dentare. În rândurile ce urmează vom expune o serie de sfaturi pe care trebuie să le urmați dacă doriți ca noii dvs. dinți să rezinte în timp, cât mai mult.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic bucuresti

 

Ce facem după tratamentul cu fațete dentare?

Aceste reguli vin împreună și se completează una pe alta și trebuiesc luate serios în vedere de pacienții care își doresc fațete dentare cât mai mult timp.

 

În primul rând toți medicii recomanda controalele de rutin pentru această procedură de 1-2 ori pe an pentru că este mult mai ușor și mi sănătos să previ decât să tratezi. Eventual se pot depista anumite nereguli de care nu ți-ai fi dat seama decât prea târziu.

 

Curățarea profesională este importantă

Medicii noștri recomandă tuturor pacienților să își programeze o data la 6 luni un detartraj, un periaj profesional  și de o sesiune de air-flow.

 

De ce acestea sunt atât de necesare? Ei bine, doar pentru simplul fapt ca ai apelat la un tratament cu fațete nu înseamnă că tartrul sau placa bacteriană nu se mai pot aduna la baza gingiei, din contra, se poate depune chiar pe fațete, dar la fel de posibilă poate fi și apariția cariilor.

 

Trebuie să avem grijă la ce alimente consumăm

Trebuie evitate cele mai dure alimente sunt acelea cu coajă crocantă, printre care se numără fisticul, alunele de pădure sau nucile.

 

Mulți oameni consideră că este o idee bună să le decojească folosind dinții. Total eronat, dantura nu poate înlocui niciodată rolul unei ustensile special făcute pentru a sparge aceste alimente!

 

Evitați să înlăturați coaja celor enumerate mai sus pentru a nu risca să deteliorați sau spargeți fațetele dentare.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic bucuresti

 

Evitați combinația de cald rece

Unii oameni au tendința de a alterna alimentele/ băuturile calde și după accea reci, fapt care poate sensibiliza sau chiar crăpa, în timp, fațetele dentare datorită schimbări de temperatură. Sfatul medicilor pentru un zâmbet ca nou îndelungat este să evitați această situație pe cât de mult posibil.

 

Igiena orală trebuie să fie prioritară

Igiena dentară trebuie să se facă de cel puțin două ori pe zi, dimineța și seara sau după fiecare masă dacă acest lucru este posibil. Indicat ar fi ca fațetele dentare să fie spalate pentru a îndeparta resturile alimentare ce se pot depune la baza dintelui, respectiv sub gingie. Formarea de placă bacteriana sau tartru poate duce la carierea fațetelor dentare.

 

Toate aceste sfaturi vă vor fi prezentate și explicate de medicii noștrii esteticieni atunci când veți veni la House of Beauty Clinic, pentru a vă ajuta să păstrați fațetele dentare într-o stare perfectă cât mai mult timp.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.