Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Top 5 alimente pentru dinți strălucitori

Cine nu-și dorește dinți stălucitori? Dar pentru ca aceștia să fie așa trebuie să le oferim îngrijirea adecvată și protecția de care ei au nevoie.

 

Totuși chiar dacă pare complicat în realitate nu este mai ales că în acest articol vă vom prezenta o serie de alimente care îți vor menține dinții curați și strălucitori chiar daca aveți fațete dentare.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate foarte promtă de a obține un zâmbet strălucitor și drept, iar acest tip de tratament este ideal pentru persoanele ale căror dinți sunt pătați, ciobiți sau inestetic distanțați.

 

fatete dentare, clinica stomatologica house of beauty clinic bucuresti

 

Să nu uităm că...

 • Fațetele dentare sunt un tratament non invaziv.
 • Protejează ca un scut dinții și le dă un aspect fresh.
 • Pot rezolva anumite probleme ce țin de estetică dentară fără a mai apela la alte tratamente ce pot sensibiliza dinții.
 • Fațetele sunt concepute special pentru nevoile individualeale fiecărui pacient în parte.
 • Îți redau bucuria de a zâmbi și încrederea în sine.
 • Restaurează atât funcțiile estetice cât și cele funcționale

 

5 Alimente pentru un zâmbet fresh:

 • Merele

Aceste fructe care se pot găsi cu ușurință în orice sezon al anului sunt foarte benefice pentru sănătate, iar consumul lor a fost asociat cu un risc mult mai scăzut de a dezvolta o serie de boli grave precum diabetul și cancerul.

Aceste alimente fac parte din categoria fructelor detergente, adică ajută la curățarea dinților, fapt ce reduce considerabil depunerile de tartru și placă bacteriană. Exact cum este și proverbul, un măr pe zi ține doctorul departe!

 

 • Țelina

Este una dintre cele mai sănătoase legume, fiind bogată în antioxidanți și vitamine esențiale pentru un organism sănătos.

Pentru dantură, țelina are ca beneficii multitudinea de vitamine ce ajută la curățarea smalțului dentar pentru a îndepărta placa bacteriană.

 

 • Morcovii

Ca și merele, fac parte din categoria alimentelor ce se găsesc în orice perioadă a anului, fiind ușor de procurat. Morcovul este una dintre cele mai sănătoase și gustoase legume ce poate fi consumată atât în stare crudă, cât și într-o varietate de rețete gătite.

Pentru beneficiile dentare este bogat în vitamine și antioxidanți, fapt ce ajută la stralucirea naturală a dinților și fațetelor dentare.

 

 • Căpșunile

Aceste fructe delicioase au continut scazut de calorii, sunt bogate in vitamine din complexul B, iar 100gr furnizeaza 73% din doza recomandată zilnic de vitamina C.

Pentru dinți împiedică acumularea acumularea acumularea plăcii bacteriene datorită cantității sporite de vitamina C.

 

 • Ciupercile

Conțin mulți nutrienți și sunt recomandate celor care țin regimuri vegetariene, deoarece au o textură suficient de sățioasă încât să poată înlocui carnea. Acestea încetinesc formarea bacteriilor și depunerea plăcii bacteriene pe fațetele dentare.

 

Toate aceste fructe și legume enumerate mai sus au efect și își excercită beneficiile atât pe dinții naturali cât și pe dinții ce au aplicați pe ei fațete dentare din orice material.

 

Învățăm împreuna!

Toate aceste sfaturi și detalii vă vor fi prezentate și explicate de către medicii esteticieni atunci când veți veni la House of Beauty Clinic, pentru a vă ajuta să păstrați fațetele dentare într-o stare perfectă cât mai mult timp.

 

Medicii specialiști de la House of Beauty Clinic sunt profesioniștii perfecți când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!
 

PROGRAMEAZĂ-TE

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.